Prisjakt

Marcus J

Medlem sen 2017-03-10
43
Bidrag
14
Hjälpsamröster
Inet
Utmärkt
(500+)
M
Marcus J
43 omdömen
Utmärkt6 år sedan

Inet är en fantastisk webbutik dessutom grym kundtjänst/support har dem. Snabbleverans när man beställer innan kl 17:00 så får man leveransen dagen efter och det är toppen med snabba leveranser. Kan bara rekommendera Inet till fler att handla oss dem.

Inet
Utmärkt
(500+)
M
Marcus J
43 omdömen
UtmärktRedigerades 6 år sedan

Jag köpt otroligt mycket av Inet och kommer aldrig sluta med heller. Snabba leveranser, bra support man får. En riktigt vettig webbbutik att handla på. Har dock inte handlat en av deras butiker som finns runt om i Sverige men vet de kanske kommer. Rekommendera Inet till fler att handla oss dem.

Elgiganten
Utmärkt
(500+)
M
Marcus J
43 omdömen
UtmärktRedigerades 7 år sedan

Första gången man beställer något ifrån Elgiganten direkt ifrån webbutiken. Enkelt och smidigt. Köpte ett moderkort MSI X370 Gaming Pro Carbon och ni hade de näst de billigaste mobo fanns en butik ovan med en hundring billigare men de kändes skumt. Så jag valde självklart Elgiganten då man känner till dem väl från början.

EVGA GeForce GTX 1070 FTW Gaming ACX 3.0 HDMI 3xDP 8GB
Full Star 1
4
(4)
M
Marcus J
43 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 7 år sedan

Helt fantastiskt grafikkort och jag visste att de inte va några alls problem med coil whine som dom flesta beskriver på Youtube, Forum och andra platser. Rent skitsnack vet inte vad folket gör med sina grafikkort för att lyckas med och få coil whine? Nu till de viktiga, kortet klarar att köra alla spel på high/veryhigh och ultra utan några alls problem. Har inte överklockat kortet ännu men har dock testat men kände vafan jag behöver ju inte överklocka ett kort när den prestera lika bra ändå. Värmen håller sig under 60 grader även om jag spelar och de är riktigt bra. Hade ett MSI GTX 960 2GB innan de kortet va totalt slitet och hade en temperatur på 70-80 grader varmt när jag spelade eller ej. Sen valde jag EVGA främst för att dom har bäst custom support så de är ingen tvekan att man väljer dem. Rekommendera EVGA GeForce GTX 1070 FTW Gaming ACX 3.0 HDMI 3xDP 8GB