surkål

Medlem sen 2017-01-15
7
Bidrag
7
Hjälpsamröster
Harman Kardon Citation 100
2.5
(5)
2 290 kr
9 månader sedan
Samma erfarenhet som tallcarl nedan. Ännu en multiroomhögtalare som inte funkar som den ska. När man kopplar ihop med fler högtalare uppkommer knaster och ljudkvalitén rasar.Samma med JBL’s högtalare som jag också testat. Harman är något bättre än jbl men inte mycket. JBL ingår i harmankoncernen så tyvärr verkar den dåliga kvaliten inte vara en slump.
TP-Link Deco M9 Plus Whole-Home WiFi System (3-pack)
4.1
(38)
2 990 kr
9 månader sedan
Så här ska det funka. Tre plan, en puck på varje. Ethernet backhaul och full hastighet i varenda hörn av huset. Har haft det uppe i två månader nu utan minsta problem. Installation och admin sköts genom smidig app, som har funktioner som föräldrakontroll, antivirus osv. Helnöjd och rekommenderar.
JBL Link 20
3.6
(14)
1 990 kr
10 månader sedan
Varning för denna högtalare. Jättebra ljud om man bortser från den lilla detaljen att högtalaren sprakar och knastrar vid ojämna mellanrum. Lämnade tillbaka till butik som skickade till jbl-service. De hittade inget fel(?!?). Tog hem högtalaren igen men problemen var kvar. Fick ett nytt ex av butiken men även det nya exet knastrade. Ska tillägga att jag har andra bluetooth och wifi högtalare som fungerar perfekt så inget fel på miljön här hemma. Efter efterforskningar på nätet kan jag konstatera att det finns ett stort antal jbl 20 där ute med samma problem. Köp inte!
Eyerim SE
OK
(10)
OK
ett år sedan
Leveransen tog längre tid än det stod på hemsidan. Var inte nöjd med glasögonen och skickade tillbaka. Tyvärr slarvade jag rejält och skrev varken avsändare eller ordernummer på paketet. Måste säga att deras support är bra o hjälpsam och lyckades hitta rätt paket ändå och pengarna är nu åter. 5 stjärnor till supporten! Kan dock inte ge full pott sammanlagt.
CyberPhoto
Utmärkt
(500+)
Utmärkt
ett år sedan
Snabb leverans! Skickar samma dag som man beställer. Fint förpackat och en liten godis i paketet. Det är de små grejerna som gör det😊
Linksys WRT54GL
4.5
(125)
607 kr
4 år sedan*
Bara tuggar på. Har haft i 10 år med tomato. Minus är att den bara klarar 50mbit/s.
*Redigerades 4 år sedan
Netatmo Wind Gauge
2.1
(6)
899 kr
4 år sedan*
Mäter alldeles för dåligt. Har monterat högst upp på ett tak i Helsingborg (en av Sveriges blåsigaste städer). När det båser 10-15 ms så mäter netatmon 3-5 ms. När jag kollar kartan på andra stationer meter dessa lika dåligt. Undermålig produkt kort sagt. Ska lämna tillbaka.
*Redigerades 4 år sedan