Kategorier
Prisjakt

Berggren

Medlem sen 2002-12-10
125
Bidrag
0
Hjälpsamröster
Bosch BSGL 52232
2.5
(3)
11 år sedan*
Lättrullad maskin med ett flertal brister. Det första som slog mig när jag hade packat upp denna maskin var "retrostilen" på den, gräddgul med vävd slang. Ser ut som något som mamma hade på det sena 70-talet. Misstolka mig inte nu, jag gillar det skarpt och det passar faktiskt på dammsugaren i fråga med detta färgval. Att alla fyra hjulen är snurrbara ställer snare till mer förtret än underlätta städningen då den inte går "rakt" fram utan går lite som den själv vill när man drar den med sig. Att man sedan har missat en sådan grundläggande sak som att kunna ha en automatisk inrullning av sladden (som är väldigt lång) är konstigt. Det blir ganska snart mycket sladd som ligger på golvet och mest är i vägen när man städar efter ett tag. Ljudnivån är precis som de andra säger väldigt hög och det är återigen att maninte har lyckats att göra denna dyra och nya maskin mer tystgående. Det är ett av mina kriterier i alla fall när det gälelr dammsugare. Det SKA inte låta som ett stridsflygplan när man dammsuger. Sugförmågan är mycket bra men återigen så har man missat grundläggande saker på denna maskin såsom, reglering på handtaget samt att kunna justera effekten med foten istället för att behöva böja sig ner. Originalmustycken till dammsugare är inte bra på några maskiner tycker jag utan det bruakr åka på en annan variant efter ett tag (läs Twinner) och så även denna gång. Helt plötsligt så blev det mycket lättare att städa då man inte behöver dra runt på en 0,5kg klump längst ner på stången. En bra sak var den mjuka skyddsremsan som sitter på maskinen, den räddar nog många kanter och hörnen hemma hos folk, även att slanginfästningen roterar 360grader är bra då det minskar kravet på att den ska "stå" åt rätt håll för att man ska kunna utnyttja räckviddem maximalt. Mitt betyg som jag får ge blir en 5'a då det är dammsugare som fungerar men lämnar en del att önska vad det gäller grundläggande funktioner. den är bättre än min gamla Electrolux när det glller suggförmåga men brister när det gäller regleringen av effekt samt sladdupprullning. Hade jag betalat såpass mycket för maskinen? Svaret är nej, den är för dyr i förhållande till vad den presterar tycker jag. Tack till Bosch för låneexemplaret.
*Redigerades 11 år sedan
Fallout 3 (Xbox 360)
4.4
(10)
149 kr
12 år sedan*
Väldigt roligt spel trots de grafikmissar som finns. Men jag rekommenderar det högt till alla som gillar denna sortens spel, ni kommer inte att bli besvikna.
*Redigerades 12 år sedan
Komplett.se
Utmärkt
(500+)
Utmärkt
12 år sedan*
En mycket bra butik att ha att göra med. Snabba leveranser samt lagerstatus att lita på. Även mycket bra att ha att göra med vid garantiärenden.
*Redigerades 12 år sedan
Intel Core 2 Quad Q6600 2,4GHz Socket 775 Box
4.7
(54)
12 år sedan*
Klockren processor som verkligen gör sitt jobb med bravur. Mycket prisvärd.
*Redigerades 12 år sedan
Cooltek 3000 (Silver)
3.5
(1)
12 år sedan*
Mitt första HTPC-chassi så jag har inget att jämföra med men jag är kanonnöjd med detta chassi. Uppfyller mina behov med råge.
*Redigerades 12 år sedan
Scythe Ninja Mini
4.5
(31)
13 år sedan*
Klockren kylare, bytte ut min originalkylare till denna. Tempen gick ner med ca 10grader och det blev knäpptyst. Passade på att byta ut fläkten till en Noctua R8 när jag ändå höll på. Passar som handen i handsken i mitt HTPC-chassi.
*Redigerades 13 år sedan
NetOnNet
Utmärkt
(500+)
Bra
13 år sedan*
Aldrig haft några problem med detta företag. Sköter sig bra, använder helst deras butiker då jag gillar att kunna ta i mina saker innan jag köper dem.
*Redigerades 13 år sedan
Zalman VF900-Cu
4.3
(15)
13 år sedan*
En bra kylare som gör sitt jobb tyst och effektivt.
*Redigerades 13 år sedan
Noctua NF-R8 80mm
4
(31)
13 år sedan*
En alldeles underbar fläkt som både är tyst och som flytter stora mängder luft. Rekommenderas om du har behov av tystnad samt cirkulation. Lite i ovankant vad det gäller priset men trots det klart prisvärd.
*Redigerades 13 år sedan
NetShop
Usel
(62)
Utmärkt
13 år sedan*
Snabba att leverera och godis som "muta" är ju inte fel heller. Verkar som om de verklien bryr sig om sina kunder.
*Redigerades 13 år sedan
Sida 1