Prisjakt

Ebanhawk

Medlem sen 2006-12-08
6
Bidrag
1
Hjälpsamröster
Telefonshoppen.se
Utmärkt
(318)
E
Ebanhawk
6 omdömen
UtmärktRedigerades 3 månader sedan

Har gått en vecka sedan beställningen gjordes och inte fått min produkt ännu! Update: Postnord som klantat sig, den trevliga personalen på Telefonshpen.se skickade mig ett par extra hörlurar. Så dyker de gamla upp i brevlådan så får jag behålla dem också :) +++++++++++++

Asus ROG Delta Over-ear Headset
Full Star 1
4.2
(5)
1 634 kr
E
Ebanhawk
6 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
Redigerades 3 år sedan

+Satt mycket bra på mitt ovala huvud ;) +Bra ljud! +Bra kvalite! +Snygga! +Man kan muta mic'en om man trycker in volymknappen på headsetet. En röd lampa lyser då på själva mic'en. Mycket bra!

Total War: Warhammer (PC)
Full Star 1
5
(4)
34 kr
E
Ebanhawk
6 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 8 år sedan

Grymt spel! Jag har inte kört de andra total war spelen så jag var orolig att det kunde vara svårt att sätta sig in i men det gick hur lätt som helst. Det var lätt att lära sig pga bra tutorial i början. Ett stort plus är att det är mod vänligt också (steam workshop). Köp om du är total war fan eller om du är Warhammer fan, du kommer säkert gilla det.

Optoma HD151X
Full Star 1
3.5
(2)
E
Ebanhawk
6 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 9 år sedan

Har nu haft denna i en vecka och måste säga att jag är mer än nöjd! Vet inte vad ThompaTT menar med vita fläckar i bilden, jag hade en HDMI kabel som var 10 meter lång av rätt dålig kvalite och jag hade ganska kraftigt vitt och rött brus i bilden när jag körde med 1080p inställning från min PS4. Jag var då tvungen att köra antingen med 1080i eller 720p för att projektorn skulle klara av bilden utan störning. Jag har nu köpt en bättre 10 meters kabel så nu kan jag köra 1080p med perfekt bild! Denna köpte jag: http://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=781337

Alphaspel
Utmärkt
(480)
E
Ebanhawk
6 omdömen
OKRedigerades 11 år sedan

Bra butik och hemsida men de tar inte kortbetalning online så jag använde förskottsbetalning, då väntar de med att skicka varorna tills pengarna syns på deras konto, så det tar längre tid. Faktura kunde jag inte ta för de har en maxlimit på 2000kr. Sen tog det lång tid att få svar på mina mail. Annars nöjd ;)

LG 32LC42
Full Star 1
4.2
(10)
E
Ebanhawk
6 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 16 år sedan

Nu har jag kommit hem å testat Tvn, funkar klockrent! Enkelt att komma igång. Bilden e bra för att vara så billig, har inte digital tv men det blir helt ok på analog signal. Rekommenderas varmt om du inte är gjord av pengar.