Prisjakt

thrashdront

Medlem sen 2006-11-23
8
Bidrag
2
Hjälpsamröster
Amazfit Bip
Full Star 1
4
(12)
336 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
3 år sedan*
Inte direkt en smart watch som Apple watch men precis vad jag vill ha. Med en batteritid som mäts i veckor trots att skärmen alltid är på (utan bakgrundsljus). Men då är pulsmätningen avslagen. Den kan ta emot meddelanden, räkna steg, ha alarm och visa vädret. Och om man vill så kan man med lite trixande designa sin egen urtavla. Inköpt för cirka 700 från honorbuy. Vet ej om det fungerar med garantiärenden med dom. Men jag har använt klockan i ett halvår nu utan problem.
*Redigerades 3 år sedan
Kontorsgiganten
OK
(20)
Usel
3 år sedan*
Priset på usb minne ska gälla 32GB, men det är 16GB som dom visar. Fake.
*Redigerades 3 år sedan
Spartoo.se
Utmärkt
(69)
Usel
6 år sedan*
Jaha, dom ska ha massa kånken väsker billigt men dom har inga listade på deras site. Dom har över huvud inga fjällräven grejjer. Inte heller verkar dom klara av att visa åäö. Fjallraven och kanken. Patetiskt.
*Redigerades 6 år sedan
Sony MDR-10RC
Full Star 1
3.4
(18)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
8 år sedan*
Lätta lurar med kraftig bas och ganska klart ljud. Påminner om Sennheiser Momentum On-Ear. Passar bra att ha som portabla lurar. Byggkvaliteten verkar vara bra. Om jag tog priset (750:-) med i betyget så hade det blivit 2 stjärnor till. + Två kablar följer med och kan bytas ut mot standard 3.5mm kabel. + Kraftig bas. + Går att vika ihop. + Släpper varken in eller ut ljud ganska bra. - Kanske för kraftig bas... - Kuddarna kan bli lite svettiga om det är varmt.
*Redigerades 8 år sedan
Philips Fidelio X1
Full Star 1
4.1
(11)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
8 år sedan*
Öppna lurar med bra neutral och stor ljudbild. Basen går djupt men är inte kraftig. För att vara öppna lurar så är basen bra men passar inte dom som vill ha "bass head" lurar. Bygg kvaliteten är i topp. Och passformen är superb. I alla fall för mitt huvud som är ganska stort. Man kan dock inte byta ut öronkuddarna men jag räknar med att dom ska hålla dom närmaste 5-10 åren. Kabeln är löstagbar och kan bytas ut mot standard 3.5mm kabel vilket är bra. Kabeln som följer med har ganska stor impedans vilket ska kunna påverka ljudkvaliteten. Och det rekommenderas att man byter ut mot en annan kabel. Jag kan dock inte påstå att jag hörde någon större skillnad.
*Redigerades 8 år sedan
Huawei U8833 Ascend Y300
Full Star 1
3.8
(3)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
8 år sedan*
Har haft telefonen en månad nu. Mycket telefon för pengarna. Bytte launcher från deras egen till "Smart Launcher/Smart Launcher Pro". + Bra batteritid (1950 mAh) + Ok upplösning på skärmen + Bra tal och musik ljud + Relativt snabb + Priset - Svårt att se skärmen i solljus - Begränsad ram minne (512MB) - Huawei:s startskärm (launcher) - Kameran tar lite mörka bilder, annars ok
*Redigerades 8 år sedan
Pinell SuperSound II
Full Star 1
3.5
(5)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
8 år sedan*
Både DAB och FM mottagningen fungerar bra (i Stockholm). Internetradio fungerar utan störningar. Det finns en webportal som man kan använda till att välja ut sina favorit kanaler som sedan dyker upp i en spellista. Det går att strömma musik från en android telefon med BubbleUPnP app. Ljudet är ok, så bra man kan förvänta sig med den storleken på apparaten. Det finns även en enkel app till iOS. Tyvärr kan den bara kontrollera radion, inte spela upp musik från iOS. Det enda som saknas är bluetooth.
*Redigerades 8 år sedan