Prisjakt

Olpo01

Medlem sen 2016-11-16
8
Bidrag
7
Hjälpsamröster
Apple AirPods Max Wireless Over-ear Headset
Full Star 1
4
(35)
4 700 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
4 månader sedan

+ Trådlös integrering med alla Apple enheter. + Väldigt bra ljud, väldigt bra balanserat för all typ av musik. ++ Byggkvalitén. - Priset. - Tunga och lite högre ”clamping force” än andra over the ear, alltså de trycker lite mer på huvudet än andra hörlurar. Detta är pga byggkvalitén och att de har använder sig av en del aluminium. 4,5/5 kan varmt rekommendera till Apple fantaster som vill ha riktigt bra ljud med bred sound stage.

CyberPhoto
Utmärkt
(500+)
Utmärkt
5 månader sedan

+ Snabb leverans + Bra pris + Välpaketerat paket + Fick en liten gåva utöver min beställning Kan varmt rekommendera.

Apple Magic Keyboard (SV)
Full Star 1
4.1
(8)
1 069 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Empty Star 4Empty Star 5
5 månader sedan

Bra att tangentbordet nu går att ladda. Stilren design. Men tangentlängden, dvs hur höga tangenterna sitter och hur långt in man kan trycka dem är mycket mindre än Gen:1 Magic Keyboard. Det gör att det inte alls är lika skönt att skriva på som innan. 3/5.

PhoneHero
Utmärkt
(36)
Utmärkt
6 månader sedan

Köpte en begagnad iPhone XS Max i Klass A, med 89% batterihälsa. Allt fungerade utmärkt, snabb frakt (beställde måndag, kunde hämtas tisdag) och smidig betalning. Telefonen såg ut och fungerade som en ny. Har rekommenderat till familj och vänner då det är billigare och mer miljövänligt än att köpa en ny helt ny telefon. Rekommenderas!

Brother DCP-L2530DW
Full Star 1
3.7
(5)
1 773 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
ett år sedan

Kör denna via WiFi, kan printa ut PDF direkt från iPhone och MacBook via WiFi, hur smidigt som helst. Bra pris, det enda negativa är väl storleken.

Razer Kraken Pro V2 Oval Over-ear Headset
Full Star 1
3.6
(5)
1 098 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
2 år sedan

Jag fick dessa för 599kr, vilket är ett väldigt bra pris. Personligen gillar jag framförallt basen i lurarna, byggkvaliteten och bekvämligheten. Vissa delar av hörlurarna är byggda av metall vilket bidrar till en otrolig känsla av kvalitet. Jag har tyvärr haft lite problem med jämt ljud i hörlurarna när man använder ljudreglaget på sladden, detta går att kringgå genom att ha den på max styrka och reglera volym digitalt. Detta problem med ojämn volym mellan hörlur har jag tyvärr haft problem med tidigare på Razer Kraken V1. Därav ger jag ett minus på kvalitetskontroll. Ej testat mikrofonen utförligt, men det har aldrig funnits några klagomål från vänner. + Byggkvalitet Bas Bekvämlighet - Kvalitetskontroll

Apple iPhone XR Dual SIM 3GB RAM 128GB
Full Star 1
4.4
(7)
6 255 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 3 år sedan

+ Prestanda (CPU:n är oslagbar, allt känns som smör) Kamera iOS Ljud Skärm (Bästa LCD:n/PPI:n duger) Batteritid (Lätt den bästa när det gäller on-screen time) - Pris (Lite för dyr) Skärm (Kunde ha varit OLED) Ingen 3D Touch RAM (Kunde varit minst en extra GB) Allts som allt är det den mest privärda iPhonen just nu, ingen Android slår Apples känsla när det gäller att kombinera hårdvara och mjukvara. Allt är optimerat och det känns verkligen. Köp 128GB versionen, kostar bara 500 extra. 4,6/5

Apple iPhone XR (Product)Red Special Edition Dual SIM 3GB RAM 128GB
Full Star 1
3.7
(2)
5 740 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
3 år sedan

+ Prestanda (CPU:n är oslagbar, allt är som smör) Kamera iOS Ljud Skärm (Bästa LCD:n/PPI:n duger) - Pris (Lite för dyr) Skärm (Kunde ha varit OLED) Ingen 3D Touch RAM (Kunde varit minst en extra GB) Allts som allt är det den mest privärda iPhonen just nu, ingen Android slår Apples känsla när det gäller att kombinera hårdvara och mjukvara. Allt är optimerat och det känns.

Linksys EA9500
Full Star 1
2.9
(20)
2 575 kr
Full Star 1Half Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 5 år sedan

Räckvidden är skit