CaptainAweesome

Medlem sen 2016-09-15
5
Bidrag
1
Hjälpsamröster
Electrolux EKF7700
Full Star 1
1.9
(8)
599 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
4 månader sedan

Använt bryggaren är ca 2 år. Värmehållaren har under en tid börjat rosta mer och mer, vilket fäster sig på undersidan av glaskannan och gör den ganska ful. Tröttnade nu på att behöva diska kannan med stålull för att få bort rosten. Annars så har den mycket smidiga funktioner.

GTSA
Bra
(167)
Dålig
5 månader sedan

Fick en trasig dator levererad. Kartongen var intakt men datorn har en buckla i plåten och där när man startar ett grafikkrävande program. Kundtjänsten hjälper inte till och drar ut på svar. Rekommenderas VERKLIGEN INTE!

Amazfit Band 5
Full Star 1
4.4
(6)
195 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
5 månader sedan

Riktigt nöjd med denna klocka. Prisvärd, inga krångel att koppla till mobilen. Synkar mot Google Fitness. Lång batteritid, bra display och vattentålig.

Xiaomi Mi Smart Band 6 NFC
Full Star 1
3.8
(3)
394 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
6 månader sedan

Fin klocka men går inte att koppla till mitt kreditkort eller spåra turer utan mobilen eftersom att gps saknas. Curve appen fungerade inte med mitt komplett mastercard. Som annars var andra försöket till att aktivera nfc och rädda situationen. Eftersom att NFC är helt värdelöst så kan jag inte känna mig mer än besviken och efterbeslutsam. Köpte denna på telefonshoppen och väntar nu svar ang retur som kostar 95 för frakt plus en eventuell prisreduktion mellan 20-100% för att produkten öppnats och testats. Mitt gamla Amazfit Band 5 köpt för 178kr är mycket mer prisvärd. Även fast den saknar gps.

TP-Link Archer MR600
Full Star 1
3.3
(21)
1 332 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 2 år sedan

Fungerar bra med 3G hos Vimla, 3G och 4G hos Tre och Telia där jag bor. Får cirka 30Mbit ner och 20Mbit upp på 4G med Tre ute i skogen. Skulle rekommendera denna enbart för det rimliga priset och sim-kort stödet. I väntan på fiber. Alla funktioner som annonserats fungerar som de ska. Men det går inte på något sätt att spela Fallguys genom denna router. Gränssnittet är lätt att navigera och någorlunda tydligt. Avancerat nätverks-snack: Fallguys går dock att spela om man skickar all trafik genom en Vpn-tunnel. Har försökt att felsöka detta problem men paketen som skickas genom routern resultaterar i "Dup Ack" och misslyckas att återsändas.

DXRacer Racing R0
Full Star 1
2.9
(4)
3 090 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 2 år sedan

Skön sittdyna och bra funktioner. Men är man 180cm lång, normal-bred i axlarna och tror att man ska få plats mellan ryggstödets krökta kanter, så är det nog värt att leta upp en annan stol-typ. Stolsryggen kan jag säga är den ända anledningen till att jag väljer att returnera denna stol precis efter att den byggts ihop. *Värt att notera för den som tänker provsitta stolen; för att göra en retur så kostar det 200kr. Då hämtar postnord paketet utanför dörren. Köptes på Maxgaming för 2149kr under mellandagsrean (Jan) 2020. Förövrigt så är ryggkudden väldigt hård.