Kategorier
Prisjakt
GTSA
 • Butik i Stockholm City
 • Infinitygaming (speldatorer)
 • Faktura / delbetalning
Anonym användare
Anonym användare
Utmärkt
5 dagar sedan
Nöjd med precis allting. Hade tålamod och väntade tills bristen av komponenter men främst grafikkort blev bättre. Fick nu min dator med RTX 3080 Ti på 3 dagar med mycket lägre pris jämfört mot nyår.
Anonym användare
Anonym användare
Usel
en månad sedan
Ser ni en dator på denna hemsida ni gillar så rekommenderar jag starkt att gå över till inet eller komplett och köpa delarna där och be dem bygga ihop den. Det kan möjligtvis kosta en liten extra slant men i denna kris med halvledare är det avgörande att ha någon du kan lita på. Även om ni behöver reservera och vänta länge på en vara på någon av dessa sidor så går det atagligen snabbare plus att ni åtminstone får lite transperens i processen. Jag avbeställde min order efter att ha väntat i en och en halv månad. Efter ett tredje samtal med kundservice ifrågasatte jag varför dem har telefonsupport om denna inte kan ge några säkra svar och är helt frikopplad från deras mail-kundservice varpå jag fick svaret: "om jag inte kan svara på något behöver du ju inte ringa" och sedan la han på. Med sådant bemötande kan jag inget annat än anta att de planera att spotta i min dator. Jag beställde sedan via inet och fick min dator inom 2 veckor utan problem.
Anonym användare
Anonym användare
Dålig
2 månader sedan
Bra dator men världens sämsta emballage, herregud... de skickade datorn i kartongen som medföljde till chassit - dvs 1 kartong med 4 små frigolitbitar i vardera hörn. Inuti chassit var det fullt med kartongpapper som knycklats ihop för att försöka hålla komponenterna på plats. Resultat: en gpu som hade böjda pci-stänger och hade ramlat ur moderkortet. Efter att ha läst på nätet hur de strular med reklamationer (skyller på kund eller posten) så bestämde jag mig för att fixa det på egen hand, den böjda gpun hålls nu på plats med en blyertspenna i chassit (lol). Ett plus är iaf att leveransen var väldigt snabb, men om man betalar närmare 500 i fraktavgift ska det vara bättre emballage. Ger verkligen ett slarvigt intryck.
Anonym användare
Anonym användare
Usel
2 månader sedan
beställde en dator med 3070 i januari sedan fick jag ett mejl att den snart är färdig, sedan 2 månader efter så får jag ett mejl att den kommer någon gång i april men nu är det ju 20 maj och har fortfarande ingen dator
Anonym användare
Anonym användare
Utmärkt
2 månader sedan
Bra sajt för gaming burkar. Hade lagt en beställning på en burk hos Elgiganten, Inet, Webhallen och ,komplett samt GTSA. GSTA kunde leverera datorn med nya 3090 först. Resten fick nu en avbokning.
Anonym användare
Anonym användare
Usel
2 månader sedan
Beställde en dator av GTSA. Beräknad leveranstid var april-maj. Blev kontaktad i maj med en fråga om jag ville ha Windows rabatterat. Jag tänkte att då var väl datorn på väg att bli färdig och tackade ja till erbjudandet. När jag sen kontaktar dem för att höra om när leveransen blir av så visar det sig att den inte var byggd och de visste inte när den skulle levereras. Så jag avbeställde datorn. Då får jag reda på att jag ska betala för Windowslicensen, 2320 kr istället för de 699 kr som den skulle kostat med datorn. Vid kontakt med dem är de inte det minsta lösningsorienterade utan ser enbart till kundens skyldigheter. Om de vore ett ärligt företag så skulle de rimligen inte sälja licenser till datorer med förhandsbokning med okänd leveranstid. Licenserna borde säljas och registreras i samband med att de faktiskt har datorerna som de ska sälja. Så min rekommendation är att inte handla av GTSA. Nu kommer GTSA kanske att säga att det bara var en förhandsbokning. Jag kan acceptera det, även om det stod "order" i bekräftelsen jag fick av dem. Men att sälja programlicenser med ett 400% högre pris om man avbeställer datorn, som de inte ens kan leverera på utsatt tid, är lurendrejeri.
Anonym användare
Anonym användare
Usel
3 månader sedan
beställ inte från detta företag. De har inte datorer att sälja och de ljuger om deras tillgänglighetsstatus. De ger dig bara lögner och falska löften, jag har väntat i fyra månader. Beställ från välrenommerade och ärliga butiker som komplett och inet, du får din leverans på en vecka.
Anonym användare
Anonym användare
Usel
3 månader sedan
Helt värdelös sida. Beställde en dator i slutet på mars och den har inte kommit eller byggts ihop. När jag avbeställde skiten så behövde jag betala för windows när jag inte ens hade fått datorn. Idioterna hade inte ens byggt ihop den.
Betyg köpupplevelse
2.5OK
40 omdömen
Distribution av köpupplevelse
(11)
(3)
(1)
(3)
(22)

Om butiken

GTSA

Butiken finns i Sverige. Priserna visas i SEK.

Betalningsalternativ

SwishSveaWebPay faktura
 • Faktura
 • Avbetalning
 • Postförskott
 • Kortbetalning
 • Direktbetalning
 • Förskottsbetalning
 • SMS-betalning
 • Bitcoin
 • Betalning via telefonräkning

Kundtjänst

Kontakt med butiken kan ske på Svenska.

Erbjuder telefonsupport. Se butikens hemsida för mer information.

Erbjuder installationsassistans på plats. Se butikens hemsida för info och eventuella regionala begränsningar.

www.gtsa.se

Bolagsinformation

Fullständigt firmanamn: GTSA group AB

Organisationsnr: 559034-9816

Information hos allabolag.se