Prisjakt

mhsverige

Medlem sen 2016-07-29
6
Bidrag
0
Hjälpsamröster
Urbanista Stockholm Wireless In-ear
Full Star 1
2.4
(38)
716 kr
m
mhsverige
6 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Empty Star 4Empty Star 5
5 år sedan

Köpte dom för att jag gillar formen på dom då de påminner om Apple AirPod. Att lyssna på musik och talbok fungerar dom bra för. Ljudet för musik är lite klent men bra för talbok. När man använder dem som headset så klagar folk på att det låter burkigt. Jag är nöjd och använder dem varje dag då de är smidiga att ha med sig och snabbt ansluter sig till telefonen.

Ljudcenter
m
mhsverige
6 omdömen
Utmärkt5 år sedan

Allt fungerade perfekt. Ordern levererades snabbt, dock visade sig produkten vara trasig och de skickade en ny utan problem.

Xiaomi Mi Box 4K
Full Star 1
3.6
(10)
m
mhsverige
6 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Empty Star 4Empty Star 5
5 år sedan

Boxen i sig är bra. En billig mediaspelare som gör sitt jobb kan man sammanfatta den. Nackdelarna med själva boxen enligt mig är att den inte stödjer 5.1 ljud så är detta viktigt rekommenderas nVidia Shield istället. Den är även lite trött men har inga problem att spela upp 1080p filmer via kodi. Den största svagheten är själva Android TV där många leverantörer inte har fått till vettiga appar, jag saknar framförallt Cmore. De appar som finns fungerar dock bra så som Netflix, HBO nordic, Viaplay, SVT Play, TV4 Play och Dplay mm.

JBL Link 20 WiFi Bluetooth Högtalare
Full Star 1
3.6
(17)
1 990 kr
m
mhsverige
6 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
5 år sedan

Riktigt nöjd med min JBL Link 20. Har den i köket för att spela musik och radio i köket. För att vara så liten så levererar den riktigt fint ljud. Inget man har på högsta volym för att ha fest men som bakgrundsmusik duger den väl. I början hade assistenten svårt att höra mig men nu har den börjat skärpt till sig och fått bra hörsel.

JBL Bar 3.1
Full Star 1
3.8
(17)
4 990 kr
m
mhsverige
6 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Half Star 4Empty Star 5
5 år sedan

För film och TV-ljud är denna bra. Den levererar ett klart och tydligt ljud. Dock för musik finns det lite mer att önska. Som många andra påpekar så är mellanregistret klent och man måste köra på "sports" läget för att få ett någorlunda bra ljud. Jag är tyvärr bortskämd med en rejäl HiFi anläggning så jag är kanske lite väl hård mot limpan.

Lindgrens Radio-TV
OK
(27)
m
mhsverige
6 omdömen
Utmärkt5 år sedan

Inget att klaga på. Beställde en kampanjvara på Black Friday då den var billigast här. De. Behandlade ordern direkt och jag hade den på tisdag.