Prisjakt

bsba

Medlem sen 2006-10-11
81
Bidrag
23
Hjälpsamröster
Sharp FN7EA 70” 4K LED TV
Full Star 1
5
(1)
11 499 kr
b
bsba
81 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
en månad sedan

Haft den snart en månad och är ganska nöjd. Visserligen bara 60 Hz, men tittar inte på sport eller spelar, dessutom vad sänds egentligen i 120 Hz så man har nån nytta av det. Det som var viktigare för oss var betraktelsevinkeln och där tyckte vi att den verkade bättre än den TCL 75" som vi tittade på först. Klar och fin bild om man matar den med hög kvalitet. Kör Allente från box, så använder inga av det inbyggda mottagarna, även mycket streaming från tele. Även den inbyggda Chromcasten verkar funka bra. I och med att ramen är väldigt smal, så blev den inte så mycket större på väggen, än vår gamla 60". Foten har vi inte provat. Bra med Andoid då är man inte så låst till tillverkaren, utan kan installera egna appar, även om många fanns. Funkar bra ihop med vår ljudanläggning via Hdmi, dock fick jag köpa en ny Hdmikabel för att få allt att funka (kolla Nördic, bra billiga). Fjärren är enkel, men bra. Går även att köra en del funktioner via appar.

Wilfa WKD-2200S 1,7L
Full Star 1
2.5
(4)
439 kr
b
bsba
81 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades en månad sedan

Bästa vattenkokare jag haft tills locket pajade och inte går att stänga, efter bara 1,5 år. Försökte reklamera den hos Elon som skickar in den till Wilfa, så får vi se. Enda nackdelen var det höga pipandet när man ställer den på basenheten och när den är klar. Ställbar temp och varmhållning är finesser som uppskattas och funkade bra. Uppdatering: Reklamation godkändes och fick en ny som funkat bra.

NÖRDIC
Utmärkt
(500+)
b
bsba
81 omdömen
UtmärktRedigerades en månad sedan

Bra prylar till vettiga priser

NÖRDIC 8K Certifierad HDMI - HDMI Ultra High Speed 1,5m
Full Star 1
5
(1)
110 kr
b
bsba
81 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
en månad sedan

Funkade perfekt för mig mellan tv och ljudanläggning

Elgiganten
Bra
(500+)
b
bsba
81 omdömen
OKRedigerades en månad sedan

Hyfsade priser, men ofta modeller som inte finns någon annanstans så det inte går att jämföra. Många modeller på nätet, men få som verkligen finns i varuhuset, annars är det smidigt att hämta. Okunniga säljare. Man bör vara påläst innan för att inte bli pålurad nåt man inte ville ha egentligen. Tar ofta lång tid att få kontakt med säljare när man väl bestämt sig för vad man vill ha. Ofta föråldrade modeller, speciellt datorer. Stort plus för deras riktiga öppna köp, där man faktiskt får prova varan. De sållar hårt bland de produktomdömen som de vill att man ska skriva. La upp på min tvättmaskin (Siemens, se mitt omdöme på Prisjakt) där jag ändå hade strukit bort sånt som kunde vara störande för dom. Verkar som de bara tar emot positiva omdömen. De hänvisar till några riktlinjer för omdömen, men nån sån hittar jag inte.

Motorola Moto G73 5G 8GB RAM 256GB
Full Star 1
5
(7)
1 796 kr
b
bsba
81 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
5 månader sedan

Än så länge nöjd. Köpte för 1990 på Powers invigning, så mycket mer vill jag inte betala för en mobil. Haft en Motorola X4 i 5 år, som jag varit jättenöjd med, men nu börjar batteriet ge upp, så dags att förnya sig. Lite längre än min gamla, men svårt att hitta mindre telefoner som är bra. Allt flyter på bra och bilderna blir hyfsade, men är inte jättekritisk och spelar inte.

JBL Charge 4 Bluetooth Högtalare
Full Star 1
4.4
(19)
1 390 kr
b
bsba
81 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
2 år sedan

Den var bra så länge den höll (ca 2 år). Nu startar den om så fort man sätter på den. Tråkigt

Philips TAPH805 Wireless Over-ear Headset
Full Star 1
3.7
(43)
2 323 kr
b
bsba
81 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
Redigerades 2 år sedan

Första intrycket Philips PH805 ANC Wireless är bra. Ljudet helt ok med skön bas. Sitter bra på huvudet, dock för stora att ha när man ligger. Lite irriterande lätt att råka växla läge när man kommer åt högerlurens touchkontroll. Lång batteritid. Hade aldrig köpt dom för fullpris dock, då jag tycker uppåt 2000 är för mycket att lägga på ett par lurar. Uppdatering 220124: Efter 2 år har limmet i örmuffarna släppt så skumplasten kommer fram. Dåligt, då de knappt är använda. Skickat reklamation till Cdon, så får vi se. Uppdatering 220210. Reklamationen godkändes och jag fick pengarna tillbaka.

Braun HC5090
Full Star 1
2.3
(4)
590 kr
b
bsba
81 omdömen
Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
2 år sedan

Lättanvänd och klipper bra, men kass batteritid, räcker knappt en klippning innan man får ta fram sladden , eller den gamla Philipsen. Var inte bra från början , men nu efter 2 år blir den bara sämre. Har inte använts mycket och inte misshandlat den.

Elgiganten
Bra
(500+)
b
bsba
81 omdömen
BraRedigerades 3 år sedan

Beställde en pryl för upphämtning i butik (Uppsala Megastore). Fick mailbekräftelse och SMS att varan var klar skulle komma inom en timme, men efter 3 timmar hade det fortfarande inte kommit. Försökte chatta, men där fanns bara en robot som inte kunde svara på min fråga (ingen personal på röda dagar). Inget telenr man kunde ringa till butiken. Chansade och åkte ändå (40 km enkel resa) och varan fanns ju, men "de hade inte hunnit plocka den" . Ingen kö till den avdelningen och 3 st lediga personal stod och väntade.... Lite halvsurt bemötande men jag fick min vara, så blev väl nöjd i slutändan.