bsba

Medlem sen 2006-10-11
65
Bidrag
29
Hjälpsamröster
Asus RT-AC88U
3.5
(35)
2 335 kr
en månad sedan
Inte jättenöjd med denna. Den tappar ibland 5 Ghz nätet. Tappar ibland 4 av de 8 portarna. Visserligen funkar det med omstart eller fabriksåterställning, men så vill man ju inte hålla på. Till på köpet hängde den sig när vi var på semester, så att vi inte kom åt larm och kameror. Fick skicka sonen att starta om. Kör ca 25 olika enheter mot den. Kontakt med supporten så ville de inte riktigt ta i problemet utan pratade om fabriksåterställning, vilket jag så klart gjort. Svårt med problem som bara kommer ibland. Hade förväntat mig mer stabilitet. Den gamla RT66u som vi haft i ca 8 år var otroligt stabil, men kändes som att kapaciteten inte räckte till riktigt.
Wilfa WKD-2200S 1,7L
1.9
(3)
399 kr
4 månader sedan
Bästa vattenkokare jag haft tills locket pajade och inte går att stänga, efter bara 1,5 år. Försökte reklamera den hos Elon som skickar in den till Wilfa, så får vi se. Enda nackdelen var det höga pipandet när man ställer den på basenheten och när den är klar. Ställbar temp och varmhållning är finesser som uppskattas och funkade bra.
Huawei AF15
3.3
(1)
200 kr
5 månader sedan
Prisvärd. Funkar riktigt bra efter lite träning
Philips PH805
3.8
(34)
1 190 kr
7 månader sedan
Första intrycket Philips PH805 ANC Wireless är bra. Ljudet helt ok med skön bas. Sitter bra på huvudet, dock för stora att ha när man ligger. Lite irriterande lätt att råka växla läge när man kommer åt högerlurens touchkontroll. Lång batteritid. Hade aldrig köpt dom för fullpris dock, då jag tycker uppåt 2000 är för mycket att lägga på ett par lurar.
Philips 32PFS6401
3.2
(8)
4 år sedan*
Efter 2 dagar är jag helnöjd. Blir bra i köket. Den kan mer än man tror, men börja med att uppdatera mjukvaran för det gjorde stor skillnad på funktionen. Innan var det en del konstigheter. Googlecast ok. Installerade Kodi-funkar bra. Klarar min usbsticka på 2 TB. Fjärrkontroll via app-ok. SvtPlay funkar bra. Bild och ljud bättre än väntat, även om ljudet aldrig kan bli toppklass i en liten tunn burk. Lite bökigt att få in nya appar som inte redan är föreslagna (och det var massor med ointressant skit). Många appar som inte är kompatibla med denna apparat, tex. Canal digital to Go och D-play som jag velat få in. Vet inte om felet är hos app eller tv. Lite löjligt med en stor Netflixknapp på fjärren, speciellt om man inte använder Netflix. Nu har jag iallafall börjat använda Netflix och det funkar bra. Ambilighten använder jag oftast inte, mest irriterande. Det kommer regelbundet uppdateringar (2017.02), men än så länge är det ver. 5.1 som gäller. Lyckades inte få den att koppla ihop med min Bluetoothhögtalare JBL Flip, inte för det spelar någon större roll, ville bara testa, men funderar på att skaffa någon större högtalare med Bluetooth och då vill man ju att det ska funka. Uppdatering 181024: Efter senaste programuppdateringen har den svårt att hitta Boxermodulen vid start. Man måste då antingen dra ur sladden och starta om eller ta ur och sätta tillbaka Boxermodulen. Sjukt irriterande när den funkar så bra för övrigt. Uppdatering 200326: Problemet med Boxermodulen löstes med en nyare modul. Problem har uppstått med att öppna SvtPlay, funkar var 5:e gång Tv4 play funkar inte alls längre Netflix funkar dock klockrent. Inga uppdateringar kommer längre vilket gör att den känns gammal nu. De vill väl att man ska köpa nytt.
*Redigerades 7 månader sedan
Mi Store
Utmärkt
(99)
Utmärkt
10 månader sedan
Bra hemsida, dock saknas en del specifikationer på en del produkter. Snabbt och enkelt att handla där. Snabb lev.
Xiaomi Mi Smart Fan
4.4
(4)
10 månader sedan
Den var mindre än jag trodde (hittade ingen storlek innan jag beställde). Går väldigt tyst på låga hastigheter, precis vad jag behövde i sovrummet, där jag bara vill ha lite rörelse på luften även vintertid. Min gamla fläkt gick för snabbt även på lägsta hastighet.Den ger givetvis inte samma luftflöde på max som min gamla fläkt som hade nästan 10 cm större diameter, men flåsar på rätt bra utan att låta som ett flygplan som vissa gör. Lite plastig, men ändå med kvalitetskänsla, så hoppas på att den håller. Appen funkar bra. Kör Mainland Kina eftersom jag har kameror och robotdammsugare där. Köpte på Black friday för 690 kr, men det verkar bli det ordinarie priset framöver. skulle inte betalt ordinarie som var 1390.
Crucial BX500 2.5" 7mm 240GB
4.4
(3)
352 kr
ett år sedan*
Gav min gamla hp-laptop nytt liv. Känns som ny åtminstone för surf mm som jag använder den till. Innan var den jätteseg. Kanske inte den snabbaste disken , men det tror jag inte jag behöver. Prisvärd för 399 kr, mer är det inte värt att lägga på en gammal laptop
*Redigerades ett år sedan
Oral-B Pro 2900 CrossAction Duo
3.4
(9)
649 kr
ett år sedan
Har haft tidigare modell av Oral B i ca 10 år och varit nöjd, men nu börjar batteriet ta slut. Köpte då denna och blev positivt överraskad hur bra den borstar. Mycket bättre fart än i den gamla. Dock låter den som en korsning mellan dammsugare och tandläkarborr. De gamla laddarna och borstarna passade också.
Plantronics Voyager Legend
3.9
(44)
649 kr
2 år sedan*
Har varit ganska nöjd med denna som jag haft i 1,5 år , både på jobb o fritid. Bra ljud och bra mic. Dock har den nu fått för sig att ibland inte starta förrän efter ett antal försök, så den har snart gjort sitt. Passar på båda öronen och sitter bra, även med glasögon, hade varit önskvärt med en säkerhetslina för min del, har tappat den flera ggr på jobbet, men haft turen att hitta den igen. En nackdel är att den kräver en speciell magnetisk laddadapter som man måste hålla reda på. Dock räcker en laddning väldigt länge. Lyckades inte uppdatera programvaran som man använder på datorn för att uppdatera headsetet. Får unknown error.
*Redigerades 2 år sedan
Sida 1