Kategorier
Prisjakt

Petrust

Medlem sen 2006-10-08
12
Bidrag
6
Hjälpsamröster
Proshop
Utmärkt
(500+)
OK
2 månader sedan*
Köpte en Xiaomi Mi Smart Standing Fan 1C för 371 kr + 79 kr i frakt hem till dörren (bor på landet och har en bit att åka till postombudet så de 20 kr extra det kostar att få varan hela vägen hem är en + affär för mig). Efter ca 3 timmars användande börjar fläkten att väsnas på den lägsta hastigheten (den som används mest) och det hjälper inte att montera isär och ihop igen med olika moment för fläktbladen). Skapar ett garantiärende hos proshop.se eftersom min produkt sannolikt är defekt men när jag ser att returfrakten kostar 85 kr så drar jag mig ur eftersom jag i så fall bara skulle få tillbaka 286 kr och bli utan fläkt (164 kr för alla transporter). Jag förstår att man inte alltid kan ha gratis frakt men när det gäller garantiärenden så tycker jag nog att det borde vara obligatoriskt. Men det är väl så, handlar man på nätet och jagar de lägsta priserna så går man på nitlotter ibland.
*Redigerades 2 månader sedan
Xiaomi Mi Smart Fan 1C
2.9
(4)
456 kr
2 månader sedan
Efter ca 3 timmars användande började fläkten att låta konstigt på lägsta hastigheten (den som jag använder mest). Testade att montera isär fläkten och sätta ihop den igen ett flertal gånger men ljudet kommer tillbaka hela tiden. Verkar vara lite sisådär med kvalitén (Kina). Tyckte dessutom inte att den var så jättetyst innan missljudet uppstod, har en större Honeywell QuietSet HSF600WE och den är klart mycket bättre och upplevs även tystare trots att den enligt specifikationen ska vara flera dB mera högljudd.
Google Nest Mini (2nd Gen)
3.1
(23)
345 kr
8 månader sedan
Köpte den för att använda till att streama musik till mina högtalare i uterummet (kopplade till förstärkare via bluetooth) men till det är den klippt värdelös. Tappar kontakten med Spotify flera gånger i minuten vilket gör det omöjligt att lyssna på musiken. Även när ljudet kommer från Nest Mini tappar den kontakten och musiken hackar.
Stanley Tools Stud Finder S300
1.7
(4)
466 kr
ett år sedan
Fungerar inte alls som jag hade hoppats på. Man måste tydligen kalibrera den på en vägg utan varken el eller reglar bakom och sedan utan att släppa knappen flytta den till väggen där man ska testa. Ger nästan alltid utslag på elektricitet.
Kingston USB 3.0 DataTraveler 100 G3 32GB
2.8
(8)
56 kr
ett år sedan*
Köpte 2 st för 49 kr styck. Formaterade som NTFS. Läshastighet: 170 Mb/s Skrivhastighet: 28 Mb/s För det priset tycker jag de är helt OK.
*Redigerades ett år sedan
Gainward GeForce GTX 970 Phoenix HDMI 2xDP 4GB
3.5
(1)
5 år sedan*
Ett stort lyft jämfört med mitt gamla grafikkort. Kör nu Far Cry 4 i 1080 och det flyter fint. Tyckte först att kortet gick varmt, ca 50 grader vid idle och ca 80 vid spelande. Det berodde på hur fläkten styrs, fläkten användes inte under 50 grader. Ändrade profilen för fläktstyrningen så nu ligger kortet på ca 33 grader vid idle. Utan att ha överklockat kortet så klockar det 1366 MHz vid GPU Boost.
*Redigerades 5 år sedan
AKG K440 NC
2.3
(1)
9 år sedan*
Blev lite besviken när jag fick hem dom. För det första är "kåpan" väldigt liten och det "läcker in" ljud från omgivningen. Jag köpte dessa för att bli av med sorlet som är på kontoret men för det ändamålet fungerade de inte.De verkar dämpa vissa frekvenser och med anti-bruseffekten på så tillkommer det lite brus om omgivningen är tyst. Har inte testat på buss eller flygplan ännu, kanske att de fungerar bättre när omgivningsljudet är mera brusliknande. Ljudet är ok.
*Redigerades 9 år sedan
Samsung SyncMaster P2450H
4
(28)
11 år sedan*
Bra skärm. Touch-tangenterna är lite okänsliga, men annars fungerar skärmen bra. Hade lite svårt att få till bra inställningar men efter lite trixande så är jag nöjd. Fungerar till både spel och film.
*Redigerades 11 år sedan
Samsung LE40M87BD
4.3
(68)
13 år sedan*
Kanonbra tv. Bra bild då insignalen är bra. Har lite coluding, det stör inte så mycket men jag hoppas det försvinner.
*Redigerades 13 år sedan
Sida 1