Prisjakt

Glidarnisse

Medlem sen 2006-10-08
3
Bidrag
0
Hjälpsamröster
Lekmer
G
Glidarnisse
3 omdömen
UselRedigerades 9 år sedan

Otroligt besviken! La en order med huvudsak på en sittvagn, denna vagn dök inte upp i paketet trots att den fanns med på orderbekräftelsen.. Istället dyker en klänning upp ist.. Mailar kundtjänst då dom inte har telefon nr man kan ringa. Jodå dom ska svara gott inom 24h så inga problem här tycker dom, nu är man gott inne på 3 dagar utan ett svar. Känns genuint oseriöst. Jag letar aldrig mer kronor och ören med att stödja företag som dessa, bra företag ska premieras även om det är några kronor dyrare.

Technord.se
G
Glidarnisse
3 omdömen
UtmärktRedigerades 10 år sedan

Vi valde Technord mycket på grund av ett väldigt bra bemötande och bra priser, med eventuell service på kort avstånd när vi valde vår Stiga robotgräsklippare Dom var väldigt noggranna när vi gick igenom vår tomts forutsättningar för bästa resultat. Installationen gick forvånansvärt fort med nästan 900 meter kabel på 3000m3 gräsmatta uppdelad på 4 zoner. Nu har vi ständigt bra resulat och slipper 2 timmar klippning 2 gånger i veckan med vanlig gräsklippare. Dom få problem vi har stött på har Technord alltid hjälpt till med på kort notis. Kort sagt är dom väldigt serviceinriktade och kunniga, inte alltid en självklarhet i dag Rekommenderas starkt!

Dustin Home
Utmärkt
(500+)
G
Glidarnisse
3 omdömen
UtmärktRedigerades 15 år sedan

Dustin home är i mitt tycke den klart bästa leverantören jag känner till. bra hemsida, konkurenskraftiga priser (alltid gratis frakt som student samt på vissa produkter väldigt mycket billigare som just student), väldigt bra och snabb kundservice, samt sist men inte minst extremt snabb leverans! sista beställningen gjorde jag kl 17 - med leverans dagen efter.. pretty damn sweet!