Kategorier
Prisjakt

eo915

Medlem sen 2016-03-23
2
Bidrag
1
Hjälpsamröster
Outnorth
Utmärkt
(500+)
Dålig
2 månader sedan
Lagerförda varor skickas först inom 3-5 vardagar. Ett skämt så lång tid det tar för dem att packa och skicka. Antingen så bör dem anställa fler, eller byta ut personalen som dem har om det tar så lång tid för dem att lägga ner ett par strumpor i ett kuvert.
Apotea
Utmärkt
(500+)
Usel
2 år sedan*
7 DAGARS LEVERANS?! Har alltid gillat att handla hos Apotea och har valt dem då dem när jag gör mina stora medicin inköp. Men detta var sista gången på länge tyvärr. När det gått 2 arbetsdagar utan att fått mer än en bekräftelse på att ordern är betald så blir man fundersam? En bra bit ner på orderbekräftelsen står deras villkor, bl.a följande: ”Beräknad leveranstid Beställningen skickas från oss inom 2 till 5 vardagar. Fraktsättets leveranstid på 1-2 vardagar tillkommer.” I värsta fall kan leveransen ta 7 dagar(!?) ”Okej priser” räcker tyvärr inte för att kompensera en leverans på en vecka. Tråkigt.
*Redigerades 2 år sedan
Luxplus
Dålig
(95)
Usel
4 år sedan*
VARNING! Beställde produkter för ett värde av över 4.000kr och får ett paket som ser ut som skit. Varorna är definitivt inte paketerade ordentlig... Som man ser på bilderna så är paketet bara tejpat med en tunn tejp ett varv runt lådan. Det är inte heller tejpat i lådans skarvar. Detta resulterar i att man lätt , helt utan ansträngning kommer åt produkterna utan att behöva öppna lådan eller göra någon åverkan på tejpen överhuvudtaget. Lådan i sig är en enkel kartong. Chipsen, som används för att packa lådan ordentligt så att varorna inte far runt, har dem inte fyllt ända upp (eller så har det farit ut under transporten). Det har resulterat i att produkter har öppnats ur sina emballage och flugit ut. Jag tycker det är otroligt oansvarigt att skicka varor för så mycket pengar på det sättet. Kommer inte våga att beställa mer än någon styckprodukt där ifrån i fortsättningen. /Emil
*Redigerades 4 år sedan