Prisjakt

JRL

Medlem sen 2006-09-13
8
Bidrag
2
Hjälpsamröster
Webhallen
Utmärkt
(500+)
J
JRL
8 omdömen
UselRedigerades 9 år sedan

Har tidigare ansett att Webhallen haft bra orderhantering, men när något faller utanför ramarna så verkar det fallera helt. Fick fel produkt utlevererad och trots att jag blivit utlovad att rätt produkt skulle finnas på plats i butik när jag kom in för att byta så var så inte fallet. Har därefter varit i kontakt med supporten 3 ggr per telefon och trots att de utlovat återkomma om leveransdatum så har de inte gjort det.

Samsung UE40EH5305
Full Star 1
4
(1)
J
JRL
8 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Half Star 4Empty Star 5
Redigerades 11 år sedan

En bra 2:a TV med helt ok bild, dock är den en bra bit efter Samsungs toppsegment när det gäller att visa HDTV. Väldigt smidigt och uppskattat med nätverksanslutning och tillhörande appar för Spotify, Viaplay, Netflix m.fl. Dock undrar man vad de som utvecklar apparna tänkte på då de tycks utvecklade för väldigt lågupplösta skärmar. Inbyggda webläsaren, Facebook, Aftonbladet och Blocket är inte speciellt intressanta just pga att den fulla upplösningen 1900x1200 inte nyttjas.

Digitaltvexperten
J
JRL
8 omdömen
UtmärktRedigerades 12 år sedan

Väldigt hjälpsamma, svarar på frågor och ger tips på allt som rör marksänd tv. Snabba leveranser och hanterar returer på bästa möjliga sätt.

Komplett.se
Utmärkt
(500+)
J
JRL
8 omdömen
BraRedigerades 13 år sedan

En första beställning ledde till en rad problem med leveransen och därtill ett lågt betyg. Men Komplett har tagit kontakt med mig och lovat att de studerat fallet med min problemorder och vidtagit åtgärder för att det inte ska kunna hända igen. De har även kompenserat mig på ett mycket bra sätt vid en ny order och den levererades inom angiven tid och priset var det bästa på marknaden.

Sagemcom DTR 94160 HD 160GB
Full Star 1
3.3
(10)
J
JRL
8 omdömen
Full Star 1Half Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 13 år sedan

Har haft boxen i 14 månader nu och har upplevt att den varit väldigt buggig. Spelar man in på en kanal samtidigt som man kör timeshift på en annan så avbryts timeshiften och tappar historiken då inspelningen avslutas. Signalstyrkan på den ack så viktiga frekvensen 754 är helt urusel, ~50%, och Boxer har hävdat att det måste bero på min antenn eller kablar. Jag har dock testat med DTV-mottagaren i min Sharp Aquos TV där den registrerar 91% och min gamla box Sagem PVR-6240TSW ger liknande värden. Boxen har även sporadiskt hamnat i en loop där den stänger av sig så snart man sätter igång den och gör så tills man tar ut kortet och drar ur strömmen. Fläkten+hårddisken låter dessutom lite väl mycket. Att det dessutom inte går att exportera inspelat material och spela upp på något annat än samma box är inte acceptabelt för en box i den här prisklassen.

Audia X DGT-301
Full Star 1
3.7
(21)
J
JRL
8 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
Redigerades 16 år sedan

Har använt mestadels i bilen för barnens filmtittande samt att spela musik via min SE G900. Vid rätt inställd volym på ut-enheten så fungerar den mycket bra. Viss störning kan upplevas om man använder samma frekvens som en radiokanal, men är normalt sett inga problem då man oftast befinner sig på en och samma ort där man vet vilka frekvenser som är lediga.