Prisjakt

_Rosen_

Medlem sen 2015-10-09
19
Bidrag
13
Hjälpsamröster
Wattväktarna
_Rosen_
19 omdömen
Utmärkt5 år sedan

Allt gick hur smidigt som helst, mycket snabb leverans. Beställde på onsdagen fick min vara idag torsdag i brevlådan. Varan överensstämde med beskrivningen och jag är mycket nöjd med mitt köp! Kan varmt rekommendera Wattväktarna!

Samsung HW-K960
Full Star 1
3.2
(23)
_Rosen_
19 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 7 år sedan

Samsung K960 är en soundbar med riktigt bra ljud, särskilt när Dolby Atmos används. + Mäkta känsla vid uppspelning med Dolby Atmos 4k filmer. Spelade upp filmerna från ett Xbox One S, som har stöd för Dolby Atmos och 4K. Mycket billigare än att köpa en extra UHD Bluray spelare. + Bra tryck i basen men den tar aldrig överhand och låter för mycket. + 2 trådlösa surroundhögtalare plus trådlös bas. + WiFi uppspelning som Spotify, internetradio, eller från telefonen. - Utan mjukvaruuppdatering version 3113.5 erhålls inte fullt DTS ljud direkt, utan måste då kodas om via Bluray spelare eller liknande. Se till att uppdatera via micro USB (typ A) eller via Samsung Multiroom appen. Kan även uppdateras automatiskt via WiFi. Dolby Atmos via Xbox. Xbox One S, HDMI out ---> HDMI IN på Samsung k960. Samsung k960 HDMI (ARC) ---> HDMI IN på TV:n. Tänk på att ange Bitstream out i ljudinställningarna på Xbox One. Sedan välja Dolby Atmos. Efter att rätt inställningar är gjorda och mjukvaruppdateringen installerad, är detta en riktigt bra soundbar. En av de bättre på marknaden. Ljudkvaliteten är som bäst när ljudformatet Atmos används, men DTS 5.1 låter riktigt bra det också. Även TV-tittandet får sig en rejäl uppgradering. Kan starkt rekommendera denna Soundbar!

e-Gear.se
Bra
(27)
_Rosen_
19 omdömen
UtmärktRedigerades 7 år sedan

Fantastiskt bra service och bra pris på antiviruslicens, fick aktiveringsnyckeln efter bara någon minut via e-post. Jag använde betalningsalternativet Truslty. Kan bara rekommendera denna säljare! 10 av 10

Träningsmaskiner.com
Bra
(222)
_Rosen_
19 omdömen
UtmärktRedigerades 7 år sedan

En bra ock konkurrenskraftig webbutik med stort utbud på diverse olika träningsmaskiner och tillbehör. De hade även lägsta priset på träningsmaskinen jag köpte och jag är nöjd med mitt köp. + Bra svarstider och trevlig kundtjänst + Konkurrenskraftiga priser (billigast på den träningsmaskinen jag köpte) Jag kan rekommendera denna webbutik!

Sapphire Radeon R7 370 Nitro HDMI DP 2xDVI 4GB
Full Star 1
4
(1)
_Rosen_
19 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
Redigerades 7 år sedan

Jag har använt detta grafikkort i snart en månad och slutsatsen är att jag är mycket nöjd med kortet. Jag har en AMD FX processor på 6 kärnor (3.5Ghz), 16GB RAM DDR3, och tillsammans med mitt nya grafikkort spelar jag på högsta inställningarna i de spel jag testat (Fallout 4, Star Wars Battlefront, Rise of the Tomb Raider m.m.) Spelen flyter på mycket bra och jag är nöjd med grafikupplevelsen. Det är inget värstingkort men ett klart godkänt grafikkort för den som inte vill spendera 5-7000 kronor för ett i värstingklassen.

Apotea
Utmärkt
(500+)
_Rosen_
19 omdömen
UtmärktRedigerades 7 år sedan

+ Enkel och lättnavigerad hemsida + Stort utbud + Låga och konkurrenskraftiga priser + Snabba leveranser + Enkla samt smidiga betalningsalternativ Apotea får högsta betyg av mig och jag kan starkt rekommendera denna webbutik!

Razer Kraken 7.1 V2 Over-ear Headset
Full Star 1
4.2
(5)
_Rosen_
19 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
Redigerades 7 år sedan

Jag har tidigare haft Logitech G-35 och jag var nöjd med detta headset. Dock bestämde jag mig för att testa ett nytt märke och då blev det Razer Kraken. Första intrycken var positiva men jag saknade en volymkontroll på headsetet, det finns ingen på lurarna eller på sladden. Nu justeras volymen på tangentbordet men då jag även har ett Razer tangentbord är det inga problem att göra sin egen konfiguration och välja vilka tangenter som skall göra vad. Ljudet är mycket bra och mikrofonen ger ett klart och tydligt ljud efter lite inställningar i Razer Synapse - programvaran. Som vanligt är chroma funktionen häftig men den fyller inte så mycket funktion, mer än att du kan ändra färg på loggan och välja om den skall blinka, vara statisk osv. Överlag är jag nöjd med mitt headset och det levererar mycket ljud för pengarna, tänk på att konfigurera det i Razer Synapse, för bästa ljudupplevelse!