Kategorier
Prisjakt

Addedadde

Medlem sen 2015-09-05
3
Bidrag
4
Hjälpsamröster
Outnorth
Utmärkt
(500+)
Bra
4 år sedan*
Bra bemötande när jag gjorde en retur på en trasig vara. Snabba leveranser. Bra priser överlag och mycket kampanjer. Jag har gjort ett tiotal beställningar och alltid blivit nöjd.
*Redigerades 4 år sedan
GP Batteries PowerBank Xtreme 20000 3C20A
3.5
(2)
690 kr
4 år sedan*
Bra mAh i förhållande till vikt. Känns rejäl. Fulladdad så ger de ca 14200 mAh överfört till en annan enhet (jag har testat), så med andra ord en energiförlust på ca 30% - vilket får anses som helt normalt för en powerbank.
*Redigerades 4 år sedan
OutdoorExperten
Utmärkt
(500+)
Usel
5 år sedan*
Beställde en vara på söndag. Det stod tydligt vid varan att den skulle skicka inom 24h. Tisdag eftermiddag hade jag inte fått något mail om att varan skickats, så jag ringde outdoorexperten, dom svarade inte. Jag mailade, dom har fortfarande inte svarar, nu är det onsdag kväll. Så vi får se om dom har skickat varan i smyg eller om dom utgav felaktiga uppgifter. Jag beställde från dom enkom för att de skulle skicka inom 24h, jag behöver varan senast fredag. Jag har mina tvivel om detta företag. Uppdatering: Varan skickades på fredag och anlände i början av veckan efter, för sent med andra ord. Jag är nöjd med varan men inte med outdoorexpertens service. De kontaktade mig via något hemmabioforum (jag har bara skrivit in omdömet på prisjakt) för att hjälpa mig. De låtsades som om de inte fått det första mail jag skickade. De hjälpte mig (efter lite strul) och berättade att varan skickats på fredag. Jag försökte hela tiden förklara att problemet var att den skulle skickats senast tisdag. Jag fick aldrig något svar på varför dom inte svarade i telefon, på mitt första mail, eller varför varan skickades för sent. Ett "vi beklagar" var deras kommentar. Några dagar efter min mailkonversation med dom så fick jag ett till mail genom hemmabioforum där outdoorexperten igen undrade om dom kunde hjälpa mig... Om man vill ha kontakt med dom så fungerar det visst bäst att göra det genom ett omdöme, inte genom ett direkt mail eller telefon.
*Redigerades 4 år sedan