Kategorier
Prisjakt

Creutz

Medlem sen 2006-07-08
16
Bidrag
4
Hjälpsamröster
In Win A1 Plus 650W (Vit/Transparent)
3.8
(1)
2 039 kr
3 månader sedan
Verkligen ett kvalitetschassi, valen av materiel håller hög kvalitet. Det är alltid svårarbetet i ett ITX-chassi men det går med lite planering. Kanske att chassit borde säljas med en variant utan nätaggregat också.
Xiaomi Mi TV Stick
3.4
(13)
329 kr
7 månader sedan*
Fungerar ypperligt än så länge. Sitter i en sovrumstv där den utför sitt syfte med råge. Klockrent köp.
*Redigerades 7 månader sedan
Budget Golf
Bra
(6)
Bra
10 månader sedan
Snabb leverans och med bra priser. Det stod dock att man skulle få en leveransbekräftelse att varan hade skickats, det dök inte upp nåt och helt plötsligt fanns den att hämta på mitt ombud.
TTX Tech Wireless Pro Controller (Wii U)
2.3
(1)
2 år sedan*
Nja, undermålig kvalitet. Sega knappar och analogspakar som fastnar. Gjorde till en början sitt jobb men efter bara ett par spelomgångar började den bråka. Köpte begagnade original för samma peng och vilken skillnad! Snåla inte!
*Redigerades 2 år sedan
Mad Catz Micro C.T.R.L.R Mobile Gamepad (Android/PC)
3.2
(2)
3 år sedan*
Helt ok för 149:- jag gav för den. Ville ha en extra kontroll till min Nvidia Shield och den levererar det den ska. Notera att detta är Micro-varianten av kontrollen, den är 20% mindre än den fullstora. Å andra sidan passar den min dotter riktigt bra då den är lätt och just mindre. Konstruktionsmässigt är den helt klart smäckig/billig i både utseende och känsla om man jämför med Xbox 360/Xbox One kontroller. Den har också ganska stor "deadzone" på spakarna som man måste lära sig hantera. Smidigt med bluetooth som kopplade upp sig riktigt snabbt mot min Shield.
*Redigerades 3 år sedan
Jula
Utmärkt
(500+)
Usel
3 år sedan*
Liknande händelse som ratgt hände också mig. Det som är så bedrövligt är att deras så kallade Black Friday-rea skulle ha börjat kl 00.01. Men deras rea-priser hade redan börjat vid 22.30! Jag fick igenom en beställning på det jag ville ha och fick igenom betalningen. Jag var nöjd! När jag sedan vaknar upp ser jag att jag har fått en återbetalning utan anledning. Fick ringa kundtjänst och de säger att min order har blivit makulerad, pga lagerbrist, fantastiskt! Det är så kasst på flera punkter Jula!
*Redigerades 3 år sedan
Motorola Moto X Style 32GB
4.3
(17)
4 år sedan*
Kanske den mest prisvärda lur som finns i dagsläget, ligger i nuläget på 1989:- vilket är ett kap för en premiumlur. Ingen annan kommer i närheten! Är man ute efter en lur med 5,7" skärm med kvalitet så är det denna som gäller. Fick dock ett ex som hade som ett litet moln i nedre delen av skärmen samt ett stort ljusinsläpp där, fick dock luren utbytt direkt av Webhallen. Har läst på och detta har varit ett problem på ett flertal av dessa, det är skruvar som är för hårt åtsatta så dom trycks mot skärmen. Se upp för detta! Flera klagar över batteritiden, har ungefär 1,5 dag med den. Hade en knapp dag med min Nexus 5x så jag är nöjd. +kvalitet +bra färger i skärmen även om det "bara" är en lcd +möjlighet till sd-kort +fantastiska högtalare, riktigt stereo +turboladdning är sjukt trevligt -lite tung men vanesak (kom från en plastig Nexus 5x) -ett flaggskepp som "bara" ligger på Marshmallow ännu. Nougat dröjer tydligen. Motorola har varit snabba på detta förut men efter Lenovos uppköp verkar det som att detta har slutat.
*Redigerades 4 år sedan
Whirlpool MWA 267/SL (Silver)
1.5
(1)
4 år sedan*
Skräp, pajade efter 3 månader. Började vibrera och låta fruktansvärt. Redigt ful är den också men det drar inte ner betyget, för det går inte. Annars var den inte särskilt tyst innan den började vibrera heller för den delen samt att den ska låta så fort man trycker på en knapp, varför? Värmer ojämnt gör den också. Ser ut och beter sig som en mikro från sena 90-talet. Köpte den under BF på Webhallen som skötte det på sämsta sätt, service på en mikro som är 3 månader (kommer ta 2-3 veckor) och ingen som helst goodwill.
*Redigerades 4 år sedan
AOC I2481FXH
3.6
(5)
1 409 kr
5 år sedan*
Har haft den en dag nu och jag måste säga att för 1690:- jag gav för den var den ett fynd (har ökat i pris över natten). Jag har inte hårdvaran att driva en 144Hz vid spel så jag tänkte att jag ville ha en snygg 60Hz till en bra penning och denna blev det. Få recensioner om den så lite grisen i säcken. + Fantastiskt snygg, sjukt tunn och riktigt smala kanter runt skärmen. + Stabil fot! Och dessutom riktigt snyggt konstruerad. + Färgerna är jag nöjd med än så länge, måste justera mig fram här då ljuset och kontrasten är lite väl högt inställd från fabrik. Men smidigt att man får en programvara för att göra dessa ändringar istället för att blippa på skärmen vilket är tidsförödande oavsett skärm. + Är väl kanske främst framtagen för kontor men jag har hunnit lira en del på den och det var mycket trivsammare på denna än på min förra Benq GL2250. - IPS Glow tydligt i ett av hörnen (dock inte skärmens fel utan är väl snarare teknikens fel, ska dock testa mig fram om jag kan vinkla den för att minimera det) - BLB främst i nedre högra hörnet dock bara i formen av 1x1 cm så ok. Svagare tendenser till BLB lite varstans. - Inte höj och sänkbar men det visste jag innan köp. Överlag är jag riktigt nöjd! Uppdatering 2016-03-13, kanske en av de vackraste bildskärmarna jag sett rent utseendemässigt. MEN, jag noterade viss skugga vid vanligt surfande och när man fru märkte att det syntes något när hon tittade på den i vinkel noterades stora skuggor i bilden, oklart vad det var men illa var det. Bytte ut den illa kvickt då jag annars var riktigt nöjd, den andra hade samma problem MEN denna hade mer ljussinsläpp, IPS glow OCH hade en väldigt gulaktig ton i i mitten av skärmen. Den fick skickas tillbaka den också. Jäkligt synd på en så fin skärm. Jag kan ha haft otur men känslan är att utseendet har gått före funktion i detta fall.
*Redigerades 5 år sedan
Philips 55PFS7199
3.8
(2)
6 år sedan*
Har bara petat på den ett par timmar än så länge. Första intrycket är riktigt bra rent utseendemässigt. Köpte denna för utseende, bilden och till viss del ambilight. Sen var priset på 6990:- ganska lockande också. Det jag dock märkte vid montering var att den lutar lätt bakåt när den står på fot. Trodde jag hade monterat den fel eller att den på något sätt skulle tiltas. Lite irriterande först men har redan börjat vänja mig. Är optimalt om man har en lägre tvbänk vilket vi än så länge inte har. Bildmässigt blev jag tagen av vilken skillnad det var mellan denna och min förra LG LE530N. Svart är svart! Inget grådassigt här inte. Man får lugna ner bildinställningarna lite också bara. Märkte av lite clouding vid nedre högra hörnet men efter ha dragit net ljus osv så märks det inte av. Rörelsemässigt hänger den med riktigt bra. Såg Pirates of the Caribbean i SD och det var riktigt följsamt vid snabba rörelser. Ljudmässigt är den bättre än min förra men som vanligt, koppla in något externt istället. OK, Philips behöver se över deras Smart-avdelning men jag kommer inte använda smartdelen så mycket då jag kör Chromecast och HTPC. Fjärren är en viftare med tangentbord. Tycker den sköter sitt jobb rätt bra. Ambilight verkar faktiskt inte bara vara en gimmick! Har denna kopplad till en digitalbox från BBB. Så jag har inte testat TVns inbyggda. Ska fortsätta se över inställningar osv. Som sagt, har bara petat ett par timmar. Får se om det blir fler eller färre stjärnor. +Utseende +Bild -Märklig lutning på TVn -SmartTV-delen
*Redigerades 6 år sedan
Sida 1