• Budget Golf

    (9)

  • se
Gästanvändare
Utmärkt4 månader sedan

Snabb leverans och fantastisk kundservice! Simon svarade på mail inom en kvart och löste mitt problem omgående och med trevligt bemötande 🌸

Gästanvändare
Utmärkt5 månader sedan

Mycket trevligt bemötande av Simon Malmberg! Tack för all hjälp! Kan varm rekommendera! Kristina

Gästanvändare
Utmärkt2 år sedan

Snabb leverans! Beställde nya järnklubbor måndag förmiddag. Kom till mitt ombud tisdag lunch. Dessutom 1500 billigare än på andra ställen. Grymt nöjd!

Creutz
Creutz
18 omdömen
Bra3 år sedan

Snabb leverans och med bra priser. Det stod dock att man skulle få en leveransbekräftelse att varan hade skickats, det dök inte upp nåt och helt plötsligt fanns den att hämta på mitt ombud.

S
Skörre
5 omdömen
Utmärkt3 år sedan

Snabb leverans och bra priser!

U
Utmärkt4 år sedan

Snabb leverans och bra/lägre pris än andra golfbutiker gör att jag kommer att återkomma till budgetgolf.se.

n
napahlm
29 omdömen
Bra4 år sedan

Beställde en Mizuno vagnbag på rea. Halva priset så det var bara att slå till. Blev lite otydligt i bekräftelsemailet, där stod ett annat produktnamn än vad jag beställt. Ringde butiken och fick till svar att jag kunde vara lugn. Det som stod var ett internt produktnamn hos Mizuno men det var rätt. Vara kom fram snabbt och smidigt annars. Dock ger jag minus för att det endast finns direktbetalning som alternativ. Klarna eller vanlig faktura hade varit önskvärt.

U
OKRedigerades 5 år sedan

Är lite kluven... Smidig beställning och snabb leverans (även om betalningsalternativen är få). Köpte en putter på rea som var sänkt från ca 2200kr till 1300kr, men när jag fick den var det helt uppenbart att den inte var ny (tex var greppet slitet). Misstänker att den hade använts som demo-klubba. Hörde av mig till deras kundtjänst direkt och fick snabbt svar där man erbjöd sig att ta tillbaka klubban, vilket ju är vad man kan förvänta sig, så de tog tydligt ansvar i frågan. Då jag trots allt kunde tänka mig att behålla klubban eftersom priset var bra gick de med på att istället skicka ett nytt grepp. Det skulle dock visa sig att det inte hade just sådana på lager, varefter vi kom överens om en pragmatisk lösning där man skickade mig några golfhandskar motsvarande värdet på ett nytt grepp som kompensation Så sammanfattningsvis - skickade man en använd produkt utan att informera om det, men tog fullt ansvar och kompenserade mig på ett sätt som jag blev nöjd med. Därmed blir betyget "Ganska bra"

4.2Utmärkt
2 omdömen

Om butiken

Butiken finns i Sverige. Priserna visas i SEK.

Kundtjänst

Kontakt med butiken kan ske på Svenska.

Erbjuder telefonsupport. Se butikens hemsida för mer information.

Bolagsinformation

Fullständigt firmanamn: FF Mark 2 AB

Organisationsnr: 556633-9841