Prisjakt

TomMalm

Medlem sen 2015-06-27
4
Bidrag
6
Hjälpsamröster
Worlds Best Cat Litter Original Multiple Cat Clumping 6,35kg
Full Star 1
1.5
(1)
Half Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
2 år sedan*
Världens sämsta kattsand Värsta kattsanden jag någonsin testat. Den tar inte bort någon lukt över huvud taget. Kattsanden luktar majbrasa i sig självt och det blir verkligen inte bättre efter katten gjort sitt. Jag kan allt annat än rekommendera denna värdelösa produkt.
*Redigerades ett år sedan
eStore.nu
Dålig
(24)
Usel
ett år sedan
Enligt bilderna var det ett original-UNO men det man fick var en dålig kopia. Symbolerna, färgerna och siffrorna är inte skarpa eller rätt linjerade. En ful, billig kopia. Känner mig verkligen lurad.
Elgiganten
Bra
(500+)
Usel
5 år sedan*
Köpte en Philips Smart-TV för 1,5 år sedan. Från start har jag haft problem med att skärmen flimrar, att TV:n stänger av sig själv, att ambilighten fortsätter lysa även fast TV:n är avstängd m.m. (detta har jag bild- och filmbevis på). En Philips-tekniker har bytt moderkort på TV:n en gång och jag har ringt till Philips om problem med TV:n ett flertal gånger där det blivit supportärenden av mina ärenden. Trots detta säger Elgiganten att jag inte har rätt till en reklamation, utan att jag måste lämna in TV:n till dem åtminstone två gånger till. För att det eventuellt ska gå med en reklamation måste de själva kunna återskapa felen och försöka reparera dem båda dessa gånger. Detta kommer sammanlagt ta 6-8 veckor enligt deras hemsida (om vi räknar med att jag kommer behöva lämna in TV:n igen). Jag fick som kompensation, för att jag är utan min TV, en låne-TV som är kladdig både bak och fram, betydligt mindre än min egna, inte smart och med en fjärrkontroll som inte hör till TV:n och som saknar delar. Väldigt skabbigt och oproffsigt.
*Redigerades 5 år sedan
mstore
Bra
(45)
Usel
6 år sedan*
Tänkte beställa en Apple Watch Sport under deras stora Apple Watch-rea, i princip alla deras klockor var på rea vilket lockade mig. När jag sedan kollade närmre visade det sig att endast tre färger av sportmodellen fanns i lager, då bara av 42 mm-modellen, jag ville ha 38 mm. Jag klickade dock ändå in på en av 38 mm-modellerna och testade göra en beställning, eftersom detta gick även om dessa var slut på lagret. Efter att jag hade gjort beställningen började jag bli lite osäker, jag hade varken fått bekräftelse på användaren jag skapade eller på produkten jag hade gjort en beställning på. När jag hade väntat en hel dag började det bli konstigt så jag försökte ringa upp kundtjänst - inget svar. Jag ringde då istället till en av butikerna som finns med på hemsidan, den i Stockholm. Där får jag svaret att de inte har något alls med MStore att göra (väldigt konstigt) så de kunde inte hjälpa mig. Jag väntar några dagar och försöker ringa till kundtjänsten igen, denna gång får jag ett svar. Jag kopplas vidare till lagret, ingen har dock tid för mig så de ber att få ringa upp. Ett tag senare ringer en person från lagret upp, jag berättar mitt problem och får som svar att de inte alls fått in någon beställning. Detta är väldigt konstigt eftersom beställningen gick igenom. Är dock glad att det hände då jag inte alls litar på MStore och inte hade velat beställa från dem ändå. //Väldigt missnöjd kunde-ha-varit-kund
*Redigerades 6 år sedan