Prisjakt

henel321

Medlem sen 2002-09-16
82
Bidrag
30
Hjälpsamröster
Bosch WAWH26I9SN (Vit)
Full Star 1
4.2
(2)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
2 år sedan

Supernöjd. Snabb, tyst och idos är oerhört trevligt! Bosch cashback fungerade också helt klanderfritt. Tog mindre än en vecka att få tillbaka 1000 kr så 7599 känns som ett väldigt bra pris.

RDEBUTIK
Bra
(408)
Usel
3 år sedan

Ingen ssl på siten, lagersaldo stämmer inte och priserna annorlunda på siten. Rent förstörande för prisjakt. Snälla plocka bort dem!

Lampgallerian
Utmärkt
(134)
Utmärkt
3 år sedan

Handlat här många gånger och även behövt kontakta kundtjänst för ett tillverkningsfel på en glasprodukt. Bra leveranstider och otroligt proffsigt bemötande när man behöver hjälp. Kan varmt rekommendera Lampgallerian.

Adlibris
Dålig
(500+)
Usel
3 år sedan

Usla leveranstider (tog 3 veckor när det skulle tagit 2-3 dagar), usel kundtjänst, usel återbetalningstid. Undvik!

Philips Brilliance BDM4037UW
Full Star 1
3.4
(14)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
Redigerades 5 år sedan

Absolut lysande skärm för kontorarbete och även "casual" gaming. För mig som jobbar mycket hemma var detta en toppenskärm. +Stor yta och hög upplösning +Behöver inte använda skalning i Windows, 100% fungerar bra. +Färgåtergivning och bild över förväntan. +Kan använda ytan som flera skärmar (d.v.s låta olika ingångar gå till olika delar av ytan. +Snygg design +/- Ingen spelskärm, långsam uppdatering. Fungerar bra för en casual gamer, men man bör vara medveten om detta. -Värdelösa högtalare, och då menar jag värdelösa.

Seagate Desktop HDD ST3000DM001 64MB 3TB
Full Star 1
1.7
(61)
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 7 år sedan

Prisvärda och snabba med helt OK ljudnivå. Har dock fungerat väldigt skakigt då jag har bytt ut 3 av 5 på mindre än 2 år med exakt samma typ av läs/skrivfel. Tror jag går tillbaka till WD nästa gång då de fungerade utan ett problem under tre år innan dessa diskar. :( Uppdatering 2015-01-08 Nu har 5 av 8 diskar blivit utbytta, så det roliga bara fortsätter. Seagates support och utbytesgaranti har dock fungerat OK på samtliga fem om det nu ska vara någon tröst, men snart är ju garantitiden ute... Uppdatering 2015-06-22 Ännu en disk efter 16500 powered on hours och ingen garanti eftersom det var en utbytesdisk. Nu har jag bara en hot spare kvar, sedan ska dessa kastas där de hör hemma och bytas ut.

Jawbone Mini Jambox
Full Star 1
3.9
(11)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 7 år sedan

Väldigt bra ljud för att vara så liten men klart att basen lämnar lite att önska. Perfekt för att lyssna på podcasts och svensk radio när man reser. Skönt med att den laddas med vanlig micro-USB så man inte behöver fler laddare dessutom. Bra byggkvalitet med eloxerad aluminium som dessutom ser ruskigt snyggt ut. Lite dyr vid introduktion men för 699 kr som den kostar nu är det ett bra köp.

Dustin Home SE
Bra
(500+)
Dålig
Redigerades 8 år sedan

Smärtar mitt hjärta att ändra betyget, men senaste gångerna jag handlat hos Dustin har det varit småstrul som inte inträffat de senaste 10 åren! Felaktiga kollinummer, lagervaror som inte funnits i lager, 1-2-dagarsvaror som levererats efter 2-3 veckor. Kundtjänst som svarat efter 2 dagar istället för tidigare max 2 timmar. Dustins storhet har alltid varit kundservice och den otroliga leveransprecisionen. Jag hoppas verkligen att jag får ändra tillbaka detta betyg snart igen. Drar ned två stjärnor till. Har nu ett returärende som pågått i 10 veckor. 6 veckor för att konstatera felet och avhjälpning och nu 4 veckor (and counting) väntan på att pengarna ska betalas tillbaka p.g.a. "hög belastning hos ekonomiavdelningen".

Destiny (PS4)
Full Star 1
3.1
(30)
207 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 8 år sedan

Snyggt men vansinnigt repetitivt och rent ut sagt enformigt. Floder med fiender och sedan en svår slutboss, skölj, spotta, repetera.... Suck.. Det enda som är riktigt roligt är att spela raids med kompisar. Är du intresserad av en underhållande single player köp något annat.

Corsair Vengeance K70 Cherry MX Brown (Nordisk)
Full Star 1
3.8
(7)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Half Star 4Empty Star 5
Redigerades 8 år sedan

Riktigt trevligt tangentbord med en bra kombination av taktil feedback och ljudnivå utan klick. Passar bra både för spel och text/kod-knackande. Mycket bra byggkvalitet och otroligt snygg blå LED-belysning med individuella LEDs för varje knapp. Saknar dock inbyggd USB-hub (endast en port för pass-through) och jag kan inte med gott samvete ge full pott till ett tangentbord som kostar 1200 kr.. :) Uppdatering 2014-08 Drar bort två stjärnor. En för att LED-belysningen på fem knappar gick sönder inom ett år samt att Corsair då slutat med den blå varianten med bruna MX-switchar... Tydligen väldigt vanligt med trasiga LEDs på dessa så det var väl anledningen till att de slutade sälja dem. :(