Prisjakt

munge

Medlem sen 2006-05-24
20
Bidrag
9
Hjälpsamröster
Länna Möbler
OK
(24)
Utmärkt
5 månader sedan
Har handlat flera gånger, inga problem. De skötte även en reklamation på ett föredömligt sätt.
Jaybird Tarah Pro
Full Star 1
3.7
(13)
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
2 år sedan*
Bra headset, men värdelöst ljud vid samtal. Alla jag pratar med klagar på dålig ljudkvalitet. Edit 1 - Drar ner betyget lite: Fungerar inte att ansluta samtidigt till dator (Mac i mitt fall) och mobil. Edit 2 - Nu har limningen på ”manöverpanelen” släppt. Det går bara att höja volymen, inte sänka. Edit 3 - Fick ett nytt par pga felet med limningen. Nu har limningen släppt även på de nya.
*Redigerades 9 månader sedan
Apple iPad Air 64GB (3rd Generation)
Full Star 1
3.8
(5)
5 893 kr
Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
10 månader sedan
Den sämsta iPad jag haft (4 st). Skärmen ofta oresponsiv. Inget händer när man trycker eller scrollar. Accelerometern fungerar dåligt, märker inte när man vänder den. Men när den väl funkar så är den OK.
Jabra Speak 510
Full Star 1
3.9
(6)
895 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
ett år sedan
Perfekt tillbehör för inte så mycket pengar. Kör den mot dator och mobil samtidigt, mycket smidigt.
Apple iPhone XS 64GB
Full Star 1
4.2
(29)
4 190 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
ett år sedan
Trevligt format, men Face ID är ju riktigt dåligt.
Jabra Evolve2 65 MS Stereo
Full Star 1
2.9
(5)
1 575 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Empty Star 4Empty Star 5
ett år sedan*
Bra look and feel, men riktigt buggiga. Avvakta några firmware-versioner så kanske de kan bli användbara. (testat med iPhone och iMac) Edit: Fick bra hjälp från Jabras support för att få igång Jabra Direct. Höjer betyget lite så får vi se hur det fungerar.
*Redigerades ett år sedan
Sonos Play:1
Full Star 1
4.3
(98)
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
ett år sedan
Har två One och två Play:1 hemma. Varje gång man startar Sonos-appen så måste den leta efter högtalare. Ibland hittar den alla efter någon minut, och ibland hittar den inga. Samtliga är uppkopplade mot routern hela tiden. Obegripligt att Sonos är så stort med tanke på hur dålig lösningen är. Måste också klaga på appens Spotify-integration: Listar man alla album så kommer de i en slumpmässig ordning, inte sorterat efter artist eller albumnamn. Enligt Sonos så beror det på att listan kommer osorterad från Spotifys API. Hur svårt vore det för Sonos att sortera den listan?? Att lista alla artister från Spotify går inte om någon trodde det.
Sonos One
Full Star 1
3.7
(21)
2 332 kr
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
3 år sedan*
Jag beställde ett par Sonos One och försökte koppla in ikväll. Jag har nog kopplat in runt 50 olika prylar i nätverket: laptops, servrar, iPad, mobiler, Chromecast osv. Inget strul öht. Förrän nu. Sonos går inte att koppla in trådlöst, trots alla alternativ som appen erbjuder. Kan det bero på att jag har accesspunkter i nätverket? Efter lite Googlande visar det sig att Sonos bara funkar med AP om man kör samma kanal på alla. Tjena! Vilket pajassystem! Uppdatering: Det funkar inte ens om man kör samma kanal Edit 1 år senare: Har fått igång skiten eftersom vi flyttat och inte längre har AP. Fortfarande en dålig lösning. Varje gång man startar Sonos-appen så måste den leta efter högtalare. Ibland hittar den alla efter någon minut, och ibland hittar den inga. Samtliga är uppkopplade mot routern hela tiden. Obegripligt att Sonos är så stort med tanke på hur dålig lösningen är. Måste också klaga på appens Spotify-integration: Listar man alla album så kommer de i en slumpmässig ordning, inte sorterat efter artist eller albumnamn. Enligt Sonos så beror det på att listan kommer osorterad från Spotifys API. Hur svårt vore det för Sonos att sortera den listan?? Att lista alla artister från Spotify går inte om någon trodde det.
*Redigerades ett år sedan
Brother HL-L2350DW
Full Star 1
4.6
(6)
1 175 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
ett år sedan
Mycket prisvärd och bra skrivare. Medföljande toner räcker också förvånansvärt länge.
Canon CanoScan LiDE 400
Full Star 1
2.8
(2)
789 kr
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
2 år sedan
Kanske funkar med Windows, men värdelös på Mac.
Sida 1