Kategorier
Prisjakt

soda

Medlem sen 2002-09-09
10
Bidrag
1
Hjälpsamröster
Roxcore Blaster 300
1.3
(2)
3 månader sedan*
Helt värdelös, inte ens värd de 249:- de rear ut den för på kjell.com Jag köpte denna i tron att den tack vare storleken skulle spela skapligt, men den spelar riktigt dåligt. Ingen bas (höjer man basen på eq:n så skorrar det mest) och riktigt kasst ljud överlag (låter som musiken blir kvar inne i högtalaren) Jag kommer lämna tillbaka den på öppet köp. Varje gång man startar högtalaren så måste den paras, den kommer inte ihåg vilken telefon den var ansluten till senast, riktigt irriterande. Rekommenderar ingen att köpa denna högtalare. +Billig +Bluetooth & 3,5mm +Laddbar -Plastig -Billig byggkvalité -Fruktansvärt dåligt ljud! -Störande ljudeffekter vid start/bluetooth koppling -Måste paras varje gång man startar den, väldigt irriterande.
*Redigerades 3 månader sedan
Bose QuietComfort 35 II
3.8
(117)
2 190 kr
6 månader sedan
Ok ljud. Bra brusreducering. Ok batteritid. En lifesaver på flyget. Byggkvaliteten är knappt ok, känns inte direkt premium. Mina förra gick sönder (dog, gick inte att starta), fick nya på garantin då. + ok ljud och bra brusreducering - plastiga, kvalitet?
Marshall Acton
3.7
(23)
1 493 kr
6 månader sedan
Ok ljud, köpt på rea för 990:- och den motsvarar förväntningarna för de pengarna. Inte värd de 2000:- som den brukar säljas för till ord. pris. + Snygg design, reglage känns förtroendeingivande, klarar av relativt hög volym utan att låta illa (används som köksstereo) - Buggig mjukvara (ibland måste man dra ur sladden och boota om den för att få kontakt) Dålig räckvidd på Bluetooth.
Audio Pro Addon T3
4.3
(38)
1 290 kr
6 månader sedan
Köpte en på ICA när de hade erbjudande för 799:- Det exemplar jag fick hade dock trasig batteri direkt ur kartong. Betyg blir därefter.
Wesellcd
Utmärkt
(125)
Bra
12 år sedan*
Har handlat där många gånger, har fungerat klockrent varje gång. + Bra sortiment + Bra priser - Dyr frakt - Långsam orderhantering
*Redigerades 12 år sedan
Fyndbörsen
Utmärkt
(500+)
Utmärkt
12 år sedan*
Jag har handlat Fyndbörsen några gånger sedan 1999. + Bra sortiment + Ofta bra priser + Snabb leverans + Bra kundtjänst En vara som jag beställde ville jag returnera pga att den inte levde upp till mina krav. Detta sköttes mycket bra från Fyndbörsens sida. Extra plus för detta. Många butiker skryter med öppet köp, men när det kommer till kritan så stämmer det inte alltid så bra överens med verkligheten.
*Redigerades 12 år sedan
Dustin Home
Bra
(500+)
Utmärkt
12 år sedan*
Jag har handlat hos Dustin/Dustin Home många gånger sedan 1998 och alltid varit nöjd. + Bra sortiment + Ofta bra priser + Snabb leverans - Support och kundtjänst kan bli bättre. En av mina favoritbutiker.
*Redigerades 12 år sedan
Komplett.se
Utmärkt
(500+)
Bra
12 år sedan*
Jag har handlat hos Komplett många gånger sedan 2001 och alltid varit nöjd. + Bra service + Bra sortiment + Ofta bra priser + Snabb leverans - Dyr frakt
*Redigerades 12 år sedan
NetOnNet
Utmärkt
(500+)
Usel
13 år sedan*
Jag köpte i Februari i år en bilstereo av detta företag. Jag köpte den i deras lagerbutik i Stockholm. När jag packat upp stereon så upptäcker jag att förpackningen har varit bruten och att antenn-adaptern (iso) saknas. När jag kopplar in stereon upptäcker jag också att det är fel på den. Jag felanmäler stereon till Netonnet och de säger att de skall skicka ut en förbetald fraktsedel. Jag nämner också att förpackningen har varit bruten samt att iso-adaptern saknas. Det skall man ordna lovar man. Efter att två veckor gått och jag inte fått någon fraktsedel så ringer jag dem igen och påminner dem. De skyller på att fraktsedeln kanske tappats bort i posten. Fraktsedeln anländer och jag skickar in stereon. Netonnet skickar i sin tur vidare stereon till en verkstad som konstaterar fel på processorn och löder om denna. Efter påringning till Netonnet för att reparationstiden blivit mycket längre än de utlovat så får jag stereon återskickad. Kopplar in den och konstaterar att felet kvarstår. Provar att koppla in stereon i min andra bil med samma symptom. Ringer återigen service avdelningen på Netonnet och säger som det är, att stereon inte fungerar. Får återigen skicka in stereon på reparation, den här gången konstaterar deras egna verkstad att det INTE? är något fel på Stereon och skickar tillbaka den igen. Stereon fungerar fortfarande inte. Provar den i ytterligare en bil och samma fel återkommer. Ringer återigen Netonnet som skickar en fraktsedel. Den här gången är stereon borta i nästan 3 månader innan jag får tillbaka den. Man har konstaterat iris-fel på lasern och lött om en kallödning sedan förförra gångens reparation. Får tillbaka stereon efter att den varit borta Juni/Juli/Augusti och halva September. Kopplar in den och ledsnar ur. Samma fel kvarstår fortfarande. Hur mycket ska man behöva stå ut med som kund egentligen? En sak är säker. Jag skall driva detta ärende vidare och aldrig mer handla någonting från Netonnet. Självklart berättar jag för alla jag känner hur jag blivit behandlad som kund. Man vill ju inte att någon man känner skall råka ut för samma behandling. Under hela tiden som ärendet fortgått så har jag nämnt att förpackningen var bruten vid köp samt att iso-adaptern saknades. Trots detta har jag inte fått någon sådan utskickad till mig. Allt har skötts MYCKET dåligt av Netonnet. Synd att det inte gick att sätta en överstruken stjärna
*Redigerades 13 år sedan
Sida 1