Prisjakt

Pitbull

Medlem sen 2006-05-22
192
Bidrag
20
Hjälpsamröster
FixarIT
Bra
(162)
P
Pitbull
192 omdömen
DåligRedigerades 3 månader sedan

Har köpt Windows-licenser från dem två gånger och båda gångerna har de ej fungerat! Man undrar ju var de får/köper sina licenser ifrån... Har fått snabb support men det hjälper inte betyget så mycket i sammanhanget. Ska du köpa licenser, köp någon annanstans.

Proshop
Utmärkt
(500+)
P
Pitbull
192 omdömen
UselRedigerades 4 månader sedan

Helt värdelös support. Värt att betala lite extra för ett köp hos en seriös butik.

Forza Horizon 5 (PC)
Full Star 1
1
(1)
345 kr
P
Pitbull
192 omdömen
Half Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 2 år sedan

Om du gillar att använda cockpit-vyn så är detta inget spel för dig. Just nu är det som ett filter med blåaktig/urtvättad nyans på vindrutan på typ alla bilar. Även väldigt mörkt. Ser förjävligt ut! Dessutom känns interiörerna inte lika detaljerade som tidigare Horizon-spel. Så länge detta problem finns är betyget en 1:a. Se: https://forums.forzamotorsport.net/turn10_postst170392_There-is-a-REAL-brightness-and-color-shifting-problem-in-Cockpit-View.aspx https://forums.forzamotorsport.net/turn10_postst169763_Bug--Cockpit-driver-view-too-dark-and-blue--Please-fix.aspx

Forza Horizon 4 (PC)
Full Star 1
4
(1)
649 kr
P
Pitbull
192 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
Redigerades 3 år sedan

Har spelat alla Horizon och älskar konceptet! 4:an är mycket likt 3:an, men det har jag inget emot. Började spela i april/maj, så vågar inte säga hur mycket problem det var vid release, men nu fungerar det i alla fall riktigt bra! Grafiken är underbar och det är utmärkt optimerat på PC. Kan maxa grafikinställningarna i upplösningen 2560 x 1440 med i5-4670K, 16 GB RAM, GTX 1070 och det ligger stabilt på 60 FPS. Använder en Dell U2711-skärm. Kör med Fanatec CSR-wheel & pedaler vilket fungerar klockrent. Uppskattar verkligen att det kontinuerligt görs uppdateringar och nytt innehåll. Gillar starkt att man kan skapa egna banor/rutter. Antalet bilar kan man inte klaga på heller. Just nu finns det totalt över 600 st, även om en del är DLC. Mycket detaljerade cockpit-vyer. Det jag har att klaga på är främst motorljuden som är en besvikelse på många bilar. Även miljön/vägarna är lite tråkiga efter ett tag. Hade gärna sett mer variation, bland annat större höjdskillnader och fler längre mindre vägar. Totalt sett är detta ett spel jag varmt rekommenderar!

Frank Dandy St Paul Bamboo Boxer 3-Pack
Full Star 1
3.7
(3)
269 kr
P
Pitbull
192 omdömen
Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 3 år sedan

Uppdatering: Köpte denna modell igen vid ett senare tillfälle direkt från Frank Dandy (samma storlek) och blev besviken. Av någon anledning hade dessa ett betydligt tunnare resår runt benen vilket innebar att de började sitta löst runt benen efter bara någon timmes användning. Verkar som att detta ändrades i samband med att färgen på resåren runt midjan ändrades från vitt till svart. Hörde av mig till Frank Dandy men de kunde inte svara på anledningen till detta. Vågar därför inte rekommendera dessa. Tidigare omdöme: En favorit just nu. Tighta ben som håller sig tighta. Skön kvalité och material som är töjbart. Enda som drar ned betyget är att de sitter lite löst rund midjan, och då är jag inte särskilt smal :)

Forza Motorsport 7 (Xbox One | Series X/S)
Full Star 1
3.3
(6)
479 kr
P
Pitbull
192 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 3 år sedan

Jag vet att det heter "Motorsport" men tyvärr är typ alla motorsport-banor rätt tråkiga tycker jag (utom Nürburgring Nordschleife som tur är). Hade varit så mycket roligare om man skapat egna utmanande och häftiga banor (gärna långa) utifrån verkligheten. Sedan är ju karriärläget så sjukt tråkigt :(. Kom igen nu! En annan irriterande sak är att bilarna automatiskt uppgraderas när man köper dem. Så jag hoppas att fokus ligger på spelglädje framöver, för mycket är bra annars!

Björn Borg Noos Solids Shorts 5-Pack
Full Star 1
1.4
(5)
385 kr
P
Pitbull
192 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 4 år sedan

Hoppades på att de skulle sitta lite tightare, främst runt benen. Provade en mindre storlek men de var för små. Så lite besviken tyvärr!

Frank Dandy Legend Organic Boxer 5-Pack
Full Star 1
1
(1)
280 kr
P
Pitbull
192 omdömen
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
4 år sedan

Frank Dandy Legend var en av mina favoriter förut men de jag köpte senast från Frank Dandy var riktigt dåliga. Sitter löst och jättelåg midja. Undvik!

Nike Air Zoom Pegasus 35 (Herr)
Full Star 1
4.4
(7)
P
Pitbull
192 omdömen
Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
6 år sedan

Inga dubbar jämfört med Pegasus 34, vilket är positivt. Tyvärr sitter dessa inte lika bra runt hälen, även om man knyter dem hårt. Returneras!

Nike Air Zoom Pegasus 34 (Herr)
Full Star 1
1
(1)
P
Pitbull
192 omdömen
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
6 år sedan

Dobbar på sulan drar ned betyget rejält. Synd då skorna annars är sköna.