Prisjakt

dd62e5aa

Medlem sen 2015-02-27
27
Bidrag
28
Hjälpsamröster
Apple AirPods Wireless In-ear
Full Star 1
3.7
(163)
1 439 kr
Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 2 år sedan

Uppdatering: Under de 3 år jag har haft AirPods första generationen har jag bytt ut lurarna 6 gånger då de plötsligt tappar nästan all volym eller slutar fungera. Nu har reklamationsrätten löpt ut så jag kan inte längre byta ut dem via försäljaren, och nu har vänster lur tappat 80% av sin volym igen. Köpte AirPods våren 2017 när de lanserades. På ett år jag bytt ut mina lurar 3 gånger pga olika problem, inkl att lurarna dramatiskt tappat volym med 50–90% reduktion. Tillbringar antagligen 1-2 timmar i veckan med olika felsökningsproblem, inkl att para om dem, starta om datorn, fabriksåterställning osv – använder dem troligtvis 10-12 timmar per dag vilket troligen är över genomsnittet, men med det följer också en del huvudvärk. AirPods är dessvärre en instabil produkt, särskilt om man använder dem med Mac och inte bara iPhone (till iOS brukar de generellt funka bra). Det vanligaste problemet är att Bluetooth-signalen från dator eller mobil, brukar tappa dialogen med lurarna, vilket är ett mjukvarufel. Då får man fabriksåterställa enheten och eventuellt Bluetooth-modulen på datorn. Jag gillar generellt funktionaliteten och ljudet i dem, men det lär dessvärre dröja ett tag ytterligare innan Apple får ordning på mjukvaran. Mic-kvalitén för inspelning på Mac är också _väldigt_ kass (SCO istället för AAC) där jag hoppas på en förbättring i framtiden.

Estelle & Thild Fresh Water Lily Body Lotion 200ml
Full Star 1
1.5
(1)
Half Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
2 år sedan

Denna lotion gav mig två gånger en allvarlig kemisk eller allergisk reaktion som "brände" min hud. I efterhand har jag fått kraftiga rynkor och extrem torrhet där jag applicerade lotion. För mig har denna produkt varit katastrofal.

Terranova Magnifood B-Complex With Vitamin C 100 Kapslar
Full Star 1
2.7
(2)
215 kr
Half Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
3 år sedan

Köpte denna produkt då det stod på innehållsförteckningen på en av sajterna som sålde den att den ska innehålla B12 methylcobalamin, men när jag fick den står det B12 cyanocobalamin. Mer problematiskt är dock att produkten innehåller magnesiumoxid vilket är den sämsta formen av magnesium med låg biotillgänglighet och laxativ effekt. Vidare så innehåller den C-vitamin vilket inte ska tas tillsammans med B12 då de interagerar negativt. Kommer ej köpa igen.

Manhattan 4-Port USB 3.0 External (162302)
Full Star 1
1.5
(1)
415 kr
Half Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 3 år sedan

En USB-kabel från Apple har fastnat i en av USB-portarna på denna hub. Får inte ut den ens med våld. Rekommenderas ej.

BaByliss E650E
Full Star 1
3.5
(5)
132 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Half Star 4Empty Star 5
Redigerades 3 år sedan

Har tidigare ägt motsvarande produkter från Remington samt Philips, som endast höll 1 år respektive 1,5 år. Sätter nu min tilltro till BaByliss E650E. Första intrycket är bra. Den klipper mycket bättre än de konkurrenter jag nämnde, vilka knappt fungerade. Den bästa nästrimmern jag har testat hittills. Förutsatt att hållbarheten är god så rekommenderar jag den.

Meds
Utmärkt
(500+)
Bra
Redigerades 3 år sedan

Snabb leverans med hjälp av Airmee (fick nästa dag), men det stämmer som postaren nedanför säger att de lägger kunden i e-postlista utan tillåtelse.

emusic.se
Utmärkt
(310)
Dålig
Redigerades 3 år sedan

Sålde en i princip begagnad produkt utan att avisera det på produktsidan. Produkten var inte "bara" öppnad en gång och returnerad, utan såg rejält använd ut och var ofräsch. Bra respons från supporten och ganska snabba svar, dock väldigt trög återbetalningsprocess som tagit över en vecka. Tyvärr ej acceptabelt när varan kostar över 20 000 kr. Mitt fall lär dock vara ett undantagsfall, men måste ändå bli ett undermåligt betyg. Hoppas göra ett nytt försök med dem i framtiden och isf revidera mitt betyg. Leveransen till mig som kund var dock mycket snabb.

LG 32UD99-W 32" 4K UHD IPS
Full Star 1
2.5
(4)
17 866 kr
Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 3 år sedan

Enheten jag fick hade problem med ojämna färger (gultonad på ena sidan och rödtonad på andra sidan). Ljusstyrkan är för låg jämfört med LG:s nyare modell LG 32UL950 eller t ex Apples iMac 5k Retina Display. Kablarna är ganska osmidiga och tyvärr för korta vilket är problematiskt då strömadaptern är mycket otymplig. Kalibreringsprogrammet fungerar inte för mig på MacOS. Vidare fungerar färgläget endast bra i DCI-P3, men i sRGB och andra varianter har den ytterst udda rödtonade/gula färgbalanser som ej går att använda sig av utan egen kalibrering. En hårvardukalibreringsmaskin såsom X-Rite i1Display Pro rekommenderas om man vill använda skärmen för professionell färgsättning. Ville verkligen tycka om denna skärm, men kommer skicka tillbaka den.