Prisjakt

dd62e5aa

Medlem sen 2015-02-27
27
Bidrag
27
Hjälpsamröster
Mister Spex
OK
(500+)
Usel
3 månader sedan*

Sidan är helt förvirrad om vilket pris som gäller. När man kommer till betalsidan så visas ett annat pris än vad det gör på produktsidan, och om man refreshar sidan så ändras ett rabatterat pris till ett helt annat pris! Antingen är sidan väldigt buggig, eller så är det här ett försök att ta pengar från ouppmärksamma kunder. Jag har inte tid att lägga en halvtimma på att försöka få "rätt" utlovade priser, när det ska gå på 5 minuter. Verkar inte ens vara möjligt att få det på produktsidan utlovade priset hur många gånger man än försöker! Uppdatering: De skickar även ut mail med erbjudande om "rabatterade" varor som hamnar i kundkorgen med högre pris, än det pris man får om man navigerar direkt till produkten utan att vara inloggad. Per definition är detta inte "rabatterade" varor, utan man kan säga att de erbjuder återkommande kunder att betala MER.

*Redigerades 18 dagar sedan
Philips Somneo Wake-Up Light HF3653
Full Star 1
3
(6)
1 790 kr
Full Star 1Full Star 2Half Star 3Empty Star 4Empty Star 5
3 månader sedan*

Jag rekommenderar att köpa valfri lampa nära sängen och kombinera den med en Philips Hue-ljuskälla på 1100 lumen – 1600 lumen, och koppla detta till ett valfritt alarm. Det åstadkommer bättre effekt. Jag vill gärna tycka om den här produkten, men användbarheten är ganska begränsad och jag tror inte att ljusstyrkan rent vetenskapligt är tillräcklig för att åstadkomma fysiologisk effekt, utifrån min research. Produkten väger mycket lite och det är lätt att t ex råka knuffa den av nattduksbordet, vilket hände mig. Eftersom det är ganska mjuk plast (troligen billig kvalitet), blev det deformationer i plasten.

*Redigerades 3 månader sedan
Med24.se
Bra
(16)
Bra
4 månader sedan*

Fungerade bra att beställa. Butiken har produkter som jag vill ha och jag inte hittar någon annanstans, så jag är mycket nöjd med det.

*Redigerades 4 månader sedan
Lysi Islandsk Fish Oil 240ml
Full Star 1
3.5
(1)
84 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
4 månader sedan*

Rätt bra profil i denna produkt, vad gäller mängd och kvot av EPA & DHA. Enkelt att få tillräcklig mängd EPA per dag. Verkar vara fri från tillsatser, och produktionen sägs följa en process som minimerar tungmetaller eller miljögifter. Smakar helt OK utav citrus, ingen fisksmak. Prisvärd.

*Redigerades 4 månader sedan
LG 32UL950 32"
Full Star 1
2.5
(1)
11 377 kr
Full Star 1Full Star 2Half Star 3Empty Star 4Empty Star 5
3 år sedan*

Definitivt en bättre skärm än föregångaren LG 32UD99-W. Trots att upplösningen är densamma, har den något gladare färger och en högre ljusstyrka på 450 cd/m2. Ljusstyrkan jämför sig inte riktigt med t ex Apples 5K 27" iMac, men vilket å andra sidan kan vägas mot denna större 31" skärm. Ljusstyrkan i denna LG-skärm är dock inte alls i närheten av vad den behöver vara för en äkta HDR-upplevelse i stil med OLED-TV:s. Jag anser därför att HDR-stödet i LG 32UL950 mest är en gimmick trots HDR600-certifieringen. Ett tydligt problem med LG:s skärmar är färguniformiteten. Den LG 32UD99-W jag testade precis före detta köp, hade en kraftig obalans mellan vänster–höger, där vänstra sidan var "rosafärgad" och högra sidan var "gul/grönfärgad". Faktum är att mitt exemplar av LG 32UL950 också har färguniformitetsproblem, där den övre hälften är mer "rosafärgad" och den nedre botten är mer "gul/grönfärgad". Jag upplever dock att detta inte är fullt så störande, som när vänster- och högersidan är olika. Många recensioner av skärmen online på t ex Amazon, nämner starka uniformitetsfel. Jag bedömer att det är en stor risk att du kommer få en skärm med färgobalanser, så om du köper denna skärm bör du specifikt kolla efter det och vara beredd på att skicka tillbaka den om problemen är kraftiga nog. För den som sysslar med seriös bildbearbetning, är detta troligtvis inte ett jättebra val dels på grund av potentiella färguniformitetsproblem, men även därför att monitorn inte är kalibrerad i konventionella färglägen (t ex sRGB) i fabriken, som verkar kalibrera den för DCI-P3. Man måste ha ett professionell kalibreringsverktyg som X-Rite i1Display Pro för att ställa in skärmen rätt för andra lägen. Detta hjälper dock inte med färguniformitetsproblemen. Benq eller Eizo lär vara bättre varumärken för seriös bildbearbeting. Skärmen har en slimmad profil, dock är stället ganska fladdrigt då det är i plast (inte metall som det ser ut som, då plasten är målad i metallfärg – endast botten är äkta metall). I slutändan fungerar det helt ok. Detta är eventuellt en bra skärm för dig som spelar datorspel, programmerar, producerar musik eller annars inte är fullt beroende av korrekt färgåtergivning. Betyget blir "Ganska bra" istället för "Bra", pga det relativt höga priset. Uppdatering: "Image burn-in" har visat sig att bli allt mer av ett problem, ju längre jag har haft skärmen. Efter ca 1.5 år så är det väldigt vanligt med tillfälliga artifakter som stannar kvar, om man har uppe samma ruta kanske 10-15+ minuter. Är inte jättestörande för min del, men definitivt en tydlig kvalitetsmiss. Försämrar nyttan ytterligare för dem som behöver jobba professionellt med t ex bildhantering. Har sänkt betyget till "Acceptabel" från "Ganska bra", med tanke på att priset väger tungt som en negativ faktor gentemot kvaliteten.

*Redigerades 4 månader sedan
Apple Silicone Case for iPhone X
Full Star 1
3.3
(2)
244 kr
Full Star 1Full Star 2Half Star 3Empty Star 4Empty Star 5
2 år sedan*

Bra grepp – men kvaliteten är inte särskilt bra jämfört med läder. Jag har ägt 3 st Apple Silicone Case för iPhone X och de håller max ca i 1 år. Bägge gånger har de efter 1 år gått sönder pga slitage i sidorna, vilket slutligen gör att hela bitar av silikon rivs av.

*Redigerades 6 månader sedan
Apple AirPods Pro
Full Star 1
3.8
(145)
2 145 kr
Full Star 1Full Star 2Half Star 3Empty Star 4Empty Star 5
2 år sedan*

Rejält sämre basregister på dessa, jämfört med AirPods Första Generationen som jag har ägt sedan 2017. Diskanter och mellanregister är dock klarare, men avsaknaden av en stark bas gör dessa lite tråkigare att lyssna på. Detta kan dock avhjälpas något genom att köra ljudet genom ett bra mastering-plugin med dynamisk EQ. Då kan man få bra resultat i alla register. Gummiformen gör att de ramlar ut *mycket* enklare än vanliga AirPods och EarPods. AirPods Pro för mig är inte en behaglig upplevelse, pga man är undermedvetet orolig att tappa dem hela tiden. Det enda som är riktigt bra med AirPods Pro är noise cancellation, samt att de fungerar ihop bra med Siri på Mac, vilket AirPods Gen 1 ej lyckades med.

*Redigerades ett år sedan
Timetoshave
Utmärkt
(92)
OK
3 år sedan*

Beställde en produkt för 5 dagar sedan men har inte fått någon orderbekräftelse. Får ej svar av kundservice på mail. När jag kollar recensionerna nedan verkar många andra vara med om samma sak. Uppdatering: Fick svar att de hade haft mycket att göra. Påföljande svar och leverans fungerade relativt bra efter det.

*Redigerades ett år sedan
Bulldog Original Eye Roll-On 15ml
Full Star 1
2.9
(3)
159 kr
Full Star 1Full Star 2Half Star 3Empty Star 4Empty Star 5
2 år sedan*

Ger mig ibland en konstig reaktion i form av en röd linje på kinden nedanför ögat. Är inte allergisk mot något vad jag vet.

*Redigerades ett år sedan
Electrolux EPF6GREEN
Full Star 1
2.3
(1)
1 286 kr
Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
ett år sedan*

Väldigt dåliga munstycken. Dammsugaren suger OK, men munstyckena bidrar till väldigt inflexibel och limiterad dammsugning. Jag var tvungen att använda gamla munstycken från en AEG JetMaxx-dammsugare som jag hade liggandes – som tur var passade de bra. Tack vare dessa gamla munstycken är jag relativt nöjd med köpet då sugfunktionen blev acceptabel. I övrigt har dammsugaren en något plastig känsla.

*Redigerades ett år sedan
Sida 1