Timetoshave
 • Fri frakt vid köp över 500kr
 • Superlåga priser
 • Snabba leveranser - direkt hem
Gästanvändare
Gästanvändare
Usel
10 dagar sedan

Säljtext som framstod som rakhyvel med extra rakblad lurade mig att beställa. Sedan kom bara rakblad som inte passar i andra hyvlar. När jag reklamerar beklagar man att jag misstagit mig och tar inte ansvar för sin text. Särskilt dåligt då man här kunde få en förbrukande kund i all framtid.

Gästanvändare
Gästanvändare
Utmärkt
en månad sedan

Stort utbud och konkurrenskraftiga priser, dessutom snabb leverans. En produkt var lite skadad, fick snabbt en ny vid kontakt med trevlig kundservice. Allt som allt blev det en uppskattad present och jag rekommenderar varmt butiken.

Gästanvändare
Gästanvändare
Bra
2 månader sedan

Har handlat på webbsidan och blivit imponerad av utbudet. Beställning och betalning motsvarar förväntningarna. Väntar på leverans. Hoppas att leveransen motsvarar den övriga standarden. (Vilket jag tror att den kommer att göra.)

Gästanvändare
Gästanvändare
Bra
2 månader sedan

Vettigt urval av just produkterna som jag var i behov av, lätt att beställa, två vardagars leveranstid, tydlig prisinformation.

Gästanvändare
Gästanvändare
Bra
4 månader sedan

Bra utbud och priser. Leverans på 1-3 arbetsdagar. Hade inte en bra upplevelse med mitt första köp men det kunde ha berott på otur. Därför gav jag det ett annat försök och gjorde en ny beställning. Bättre upplevelse andra gången och varorna kom på tredje arbetsdagen. Butiken har bättre utbud och priser än de andra butikerna jag kollat i. Min förra recension efter det första köpet: Butik lovar 1-3 arbetsdagar för leverans, 1 vecka efter att jag lagt min beställning så hade jag ännu inte fått den. Kontaktade kundtjänst på dag 5 och enligt butik ska svar fås 12h efter på vardagar och sällan senare än 24h efter på helgdagar. 3 dagar senare får jag svar om att PostNord ska ha slarvat bort min försändelse. En ny försändelse ska då ha skickats. Försändelse med det originella försendelse-ID:t anlände dagen efter. Tydligen ska hemsidan också varit utsatt för en attack som då ska ha påverkat kundtjänst förmåga att svara på mitt ärende. Detta framgick via ett svar på detta omdöme, inte i mail från kundtjänst. Uppskattar snabb leverans efter min förfrågan om status men som helhet var köpupplevelsen dålig. Kan tydligen ha varit rejäl otur för mig.

Timetoshave svarar:2022-04-25
Hej! Din order skickades från oss i rätt tid för att hålla löftet om 3 dagars leveranstid. Du kontaktade oss på fredag kväll efter ordinarie arbetstid, och under lördagen blev vår sajt dessvärre utsatt för någon form av attack som gjort att den tillsammans med vårt supportsystem legat nere helt och hållet fram till 17:30-tiden på måndagskvällen. Vi har nu hunnit beta av våra supporärenden, och svarat dig. Det verkar på Postnords spårning som att din order kommit bort i frakten, och vi kommer att skicka en ny leverans under morgondagen, tisdag. Vi beklagar givetvis detta! Med vänlig hälsning, Edward, Timetoshave Support
Utmärkt
5 månader sedan

Bra sortiment, snabb leverans och bra kundservice vid frågor.

Gästanvändare
Gästanvändare
Utmärkt
7 månader sedan

Sveriges bästa onlinebutik för skäggvård!

Gästanvändare
Gästanvändare
Utmärkt
7 månader sedan

Enkelt att handla, bra pris, och snabb leverans. Dessutom: köpet skedde inte genom Kl**na.

Betyg köpupplevelse

4.1Utmärkt
11 omdömen
Distribution av köpupplevelse
(6)
(4)
(0)
(0)
(1)

Om butiken

Timetoshave

Butiken finns i Sverige. Priserna visas i SEK.

Betalningsalternativ

SveaWebPayPayson
 • Avbetalning
 • Direktbetalning
 • Faktura
 • Kortbetalning
 • SMS-betalning
 • Betalning via telefonräkning
 • Bitcoin
 • Förskottsbetalning
 • Postförskott

Kundtjänst

Kontakt med butiken kan ske på Svenska.

timetoshave.se

Bolagsinformation

Fullständigt firmanamn: Enskild firma

Information hos allabolag.se