Prisjakt

Tyerlo

Medlem sen 2014-12-16
5
Bidrag
5
Hjälpsamröster
Google Pixel 6a 5G Dual SIM 6GB RAM 128GB
Full Star 1
3.7
(30)
2 694 kr
T
Tyerlo
5 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
ett år sedan

Kommer från Pixel 5. Skärmen har blivit större och telefonen känna tyngre. Hade gärnat önskat lite kortare på höjden men det funkar för att vara en telefon från Pixel. Kameran känns väldigt likvärdig Pixel 5 och batteriet är väldigt likvärt också. För 2990 kr på elgiganten så är det ett givet köp. Till ett negativta. Saknar 90 hz skärm och att den kunde ladda snabbare samt lite mindre vikt och storlek så hade den fått en full 5:a.

Sennheiser Momentum 4 Wireless Over-ear
Full Star 1
4
(16)
2 990 kr
T
Tyerlo
5 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
2 år sedan

Vilket jäkla ljud det är i dessa hörlurar. Kommer från bose 700 och klar skillnad på kvalitén på ljudet. Tycker de har bra ANC men vet inte om de håller måttet för ett flyg än. Det lilla jag är testat batteritiden så känns det extremt bra. Håller nog minst 1 arbetsvecka utan att ladda. Komforten är väldigt bra och då har jag ett väldigt stort huvud också. Var mest orolig att de skulle bli för små då jag provade dem på media markt och då fick jag ett tryck på huvudet. Men efter att ha använt de hemma så känner jag inte av ett tryck på huvudet.

Anker Soundcore Liberty 3 Pro Wireless In-ear Headset
Full Star 1
4.5
(11)
1 622 kr
T
Tyerlo
5 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 2 år sedan

Hade ett par gamla Galaxy buds och dessa känns typ som har bose NC 700 inuti örat. Väldigt bra ljud och har använt för samtal och de verkar höra mig väldigt bra. -Komfort Känns väldigt sköna och kommer med olika storlekar för vingar och öronproppar så det är ett stort plus. -Batteri Håller 8 timmar med varsin sida och kan ladda med etuit 4 gånger så blir totalt 32 timmar. -ANC Väldigt bra noice cancelation och hör typ ingenting runt omkring mig. Jag körde ett test för att se vilken nivå jag hör olika ljud och märkte att jag har sämre hörsel på ena örat. Anpassade equalizer automatiskt och känns som det är bättre ljud anpassat för min hörsel. Köp! för det priset så får du mycket för pengarna.

Roborock E4
Full Star 1
4
(6)
T
Tyerlo
5 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
3 år sedan

Första robotdammsugaren. Väldigt effektiv städning första gången man körde och inet skickade även med moppen men har ännu inte testa det än. Plockade upp förvånadsvärt väldigt mycket damm. -Det man bör vara uppmärksam är att kablar inte kan ligga fritt för då kan den fastna i dammsugaren. -Det enda den saknar är lidar och kartfunktionen så man kan sätta upp virtuella väggar. Men helt klart en prisvärd och bra robotdammsugare.

Apotea
Utmärkt
(500+)
T
Tyerlo
5 omdömen
UtmärktRedigerades 8 år sedan

Har aldrig varit problem, oftast är det fel på posten i sådana fall. Varorna kommer i snitt på 2 dagar, ibland på 1 dag. Fler e-handelsbutiker bör ta efter med så makalös snabb frakt och konkurrenskraftiga priser. Ni tar nog hem priset i år igen som Årets nätbutik, garanterat!