Prisjakt

dileno

Medlem sen 2006-03-30
37
Bidrag
3
Hjälpsamröster
Google Pixel 7 Pro 5G Dual SIM 12GB RAM 128GB
Full Star 1
3.3
(21)
5 240 kr
d
dileno
37 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
8 månader sedan

TLDR: Hade gett 8,5/10 om jag kunnat. Fantastisk Android OS-upplevelse och grym kamera. Dock initialt en del strul med mjukvara och tappad anslutning till 4G/5G (fixade sig efter ett gäng uppdateringar). Batteriet kunde vara bättre och ladda snabbare. Längre versionen: Helt suverän känsla i själva OS:et, Android som det ska vara. Cleant, snyggt, enormt många möjligheter att anpassa det mesta. Jag slängde ut default-launchern direkt till förmån för Nova Launcher (kostar några kr och så värt det), och anpassade efter hur jag vill ha det. Ingan tvingande sökruta eller dyl kvar. Hade stora problem med anslutning till 4G/5G-nätet, varje gång jag lämnade hemmet så tappade telefonen anslutningen och samtal, Internet mm fungerade inte. Känt problem med modemchipet Google använder. Efter ett gäng uppdateringar, jag blev t o m betatestare för att få uppdateringar tidigt, så vart det löst. Från flera ggr/dag till inte alls är ett bra facit. Måste säga att jag inte använder deras nya, coola features så mkt - översätter inte videos i realtid, inte heller Quick Tap på baksidan för att t ex pausa musik o bryr mig inte så mkt om statistik på hur jag använder telefonen. Några features så som Screen Call är inte tillgängligt i Sverige. Men i princip allt jag vill fungerar som det ska. Väldigt nöjd med kameran, processa bilder kunde dock vara lite snabbare. Tycker fingeravtrycksensorn fungerar bra. Jag tyckte från början jag köpte en för stor telefon och hade varit nöjd med 7:an med lite mindre skärm, färre kameramöjligheter och mindre minne, men efter 8 månader med Pro är jag ändå nöjd.

Eufy eufyCam 3 S330 (2st) + HomeBase
Full Star 1
4.7
(3)
4 790 kr
d
dileno
37 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades ett år sedan

Det hände något! Eufy är tydligen inte så privata som de säger. De har ljugit och håller nu tyst om sina lögner. Googla Eufy Verge och läs. Eufy och Anker är nu att betrakta som döda varumärken. Köp ej deras produkter. — Jag har 3C som är exakt samma utförande, minus solpaneler. Köpt på Eufys egen Black Friday-rea för ca 4700 kr inkl frakt. 2 kameror + basstation. Supernöjd än så länge, efter ca 1 v användning. Skönt slippa prenumerationstjänst. Det enda jag önskar vore att Leaving Delay-funktionen fungerade för kameror med och inte bara för basstationen. Ställer man in att inte larma om någon lämnar inom ett visst tidsspann, som t ex att man går förbi kameran på vägen ut, så fungerar det bara för basstationen, medan kamera larmar direkt.

Philips 349P7FUBEB Ultrawide Välvd WQHD
Full Star 1
4.3
(3)
d
dileno
37 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
4 år sedan

Har kört min i några veckor nu och är nöjd! Bra färger, schysst byggkvalité, mycket för pengarna! Kör DisplayPort från en docka som i sin tur är inkopplad med Thunderbolt till laptopen (vilket fungerar sådär men har inget med skärmen att göra).

Apotea
Utmärkt
(500+)
d
dileno
37 omdömen
UtmärktRedigerades 6 år sedan

Enastående bra. Allt i lager, utmärkt sajt, snabba leveranser (samma dag!), bra betalning. Som det ska vara att handla på nätet.

Zowie EC1-A
Full Star 1
4.5
(6)
d
dileno
37 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Half Star 4Empty Star 5
Redigerades 8 år sedan

Helt ok mus som känns lite väl lätt, tycker jag. Köper hellre Steelseries Rival faktiskt. + Programmerbar Gör sitt jobb - Lätt Glider ur greppet Plastig

SteelSeries Rival
Full Star 1
3.8
(71)
99 kr
d
dileno
37 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 8 år sedan

Förmodligen bästa musen jag ägt. Trogen Logitech MX510/518-användare i många, många år. De tillverkas inte längre och då är Rival närmaste musen i kvalité och känsla. Supernöjd med denna mus och köper helt klart denna igen när det är dags. + Kvalité Känslan Gummigrepp och scrollhjulet Allt bara fungerar - Inget än så länge.

Star Wars: Battlefront (PC)
Full Star 1
3.9
(25)
45 kr
d
dileno
37 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
Redigerades 8 år sedan

Fastnade efter en helg med lir på Xbox One. Sedan dess har det blivit bra mycket mer! Jag har bara kört nåt enstaka FPS på konsoll tidigare så min erfarenhet är begränsad. Dock har jag sjukt kul på framför allt Jakku-banan. Riktigt, riktigt kul. Fin grafik, mycket bra ljud och tillräckligt bra onlineläge. Co-op lokalt är ganska skoj men inte speciellt svårt. Behövs mer DLC:s, men det kommer.

Audio Technica ATH-M50X Over-ear
Full Star 1
4.5
(95)
1 490 kr
d
dileno
37 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 8 år sedan

Fantastiskt fint ljud och bra kvalité! Gedigen bas och diskant, låtarna blir precis som man vill ha dem. Bra tryck med, bara att pumpa järnet om man så vill. Lurarna är bra på att utesluta ljud och det hörs inte speciellt mycket ut från dem heller. Enda jag har mot dem är att de trycker lite för mycket på öronen för min smak, efter 2 h kanske så måste man ta av dem. Men det gör inget, för det gör man ändå. Använt dem ca 3 mån vid recensionstillfället.

SteelSeries Siberia v3 Over-ear
Full Star 1
3
(9)
d
dileno
37 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 8 år sedan

Dugliga gaminglurar, men för hundringen mer får du betydligt trevligare och bättre lurar. Jag bytte mina nyinköpta Siberia V3 mot Q-Pad QH90 i stället och är jättenöjd med det.

QPAD QH-90 Over-ear Headset
Full Star 1
4.2
(79)
d
dileno
37 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 8 år sedan

Har använt dem några dar nu, köpte ett par till Xboxen och ett par till PC:n. Dessa lurar är riktigt komfortabla, sitter suveränt och trycker inte över öronen eller annat dumt. Bra ljud från Xboxen. Suveränt ljud från mobilen faktiskt. Från PC:n är basen lite plastig när jag lyssnar musik. Går säkert att fixa lite med en equalizer i Windows. Gamingupplevelse: kunde knappt vara mer nöjd. Musik: helt ok på PC, suveränt från mobilen. Släpper inte ut ljud. Övrigt: man får med massa extra kablar och en schysst påse att ta med sig lurarna i.