Prisjakt

Silverfisken

Medlem sen 2006-03-29
127
Bidrag
9
Hjälpsamröster
Inet
Utmärkt
(500+)
S
Silverfisken
127 omdömen
Utmärkt3 år sedan

Inet har Har ett brett spelsortiment (hårdvara och tillbehör) till Pc. Det är en butik där omdöme och tydlig specifikation och information på varje produkt spelar roll i valet och kvalet v inköp. Och är man osäker är det enkelt att fråga och få hjälp med köpet i de olika kanalerna som telefon, chat och mail. Det brukar vara att man jämför butiker t.ex Webhallen och Inet. Inet vinner på sina tydliga och många filter för produkter samt lite bättre väldesignad hemsida som främjar köpupplevelsen. Det behövs inga Xp och samla poäng - det behövs tydlighet och enkelhet och användarvänligt vid köp.

Beba Barnbutik
Bra
(3)
S
Silverfisken
127 omdömen
Utmärkt6 år sedan

Fick mycket hjälp med att välja barnvagn hos Beba. De har kanske inte så stor affär men väldigt trevlig och personlig service. De ser till barnets bästa och behovet som man ställer o prackar inte på med massa saker bara för säljandets skull. Jag kan rekommendera affären!

Hembiobutiken
Utmärkt
(500+)
S
Silverfisken
127 omdömen
BraRedigerades 6 år sedan

Jättebra service,support och snabba leveranser. OBS! drar av en stjärna för när man skickar teknik vill jag inte att det skickas synligt i originalemballaget utan ni får gärna välja en kartong och lägga "original kartongen" i. Så syns det inte vad det är för teknik som skickas på posten - och emballera den gärna lite bättre - så original kartongen inte blir kantstött etc.

Yamaha WX-010 WiFi Bluetooth Högtalare
Full Star 1
3.9
(36)
1 890 kr
S
Silverfisken
127 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 6 år sedan

Första testat efter inköp. Snabbt och installera. Jag gillar appen och speciellt kunna koppla upp sig via netradio, dlna server osv. Musiccast funkar otroligt bra och jag ser definitivt en stor konkurrent till Sonos. Jag ville inte välja Sonos för tycker det är för dyrt. Där är lite fel i musiccast appen när man hoppar fram o tillbaka i den - då försvinner skivomslag och playknappar - men det fixar de säkert. Airplay fungerar kanon från t.ex iTunes på iPhone. Jag gillar både bas och ljud. Man kan justera ljudinställningarna och spara dessa.Varje användare kan spara sin egen inställning. Designen på högtalaren är trevlig och smälter ni. Nu vill man köpa en till för stereo! Har denna i köket. Köpt för rea 1490 kr och det är det absolut värt. Kan inte uttala mig om länka flera högtalare osv , för har bara en. Jag har inte riktigt förstått om det är en inställning eller annat , när man sätter igång högtalaren så startar den låt / radio som man stängde spelaren med när man lyssnade.

Logitech G602
Full Star 1
4.2
(44)
S
Silverfisken
127 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 7 år sedan

Suveränt bra mus och ergonomisk. Passar perfekt i handen. Går bra att ställa in hastigheten på muspekaren direkt från musen istället för att gå in i någon programvara. Enda nackdelen att den har den gamla mottagaren - inte en unifying mottagare. Den meddelar dig när batteri tiden är låg (kanske bara om du har installerat medföljande logitech programvara). Jag spelar med musen och använder den till kontorsuppgifter. Perfekt. Enda minuset är alltså att den är en äldre mottagare.

Electrolux Rapido ZB5003 Sladdlös
Full Star 1
3
(3)
S
Silverfisken
127 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
Redigerades 7 år sedan

Bra uppsugningsförmåga. Ingår tyvärr ingen laddstation eller upphängning. Men jag fixade en ikea kroken Bjärnum (hopfällbar krok som passar att hänga dammsugaren på) Lätt att tömma dammsugaren. Laddningen går ganska snabbt. Laddaren är svart så kanske inte estetiskt fint om nu dammsugaren är vit. Tar inte stora partiklar men kan suga upp hår o smått. Jag har dock börjat köra omkring den på golvet - så den är allt i allo. Kanske inte det bästa för ryggen..,överväg ditt behov. Den har gummihjul som skyddar ytan - de gnisslar lite nu men spelar ingen roll. Jag är nöjd! OBS fungerar inte att suga upp våta partiklar med.

Tom Clancy's The Division (PC)
Full Star 1
3.5
(13)
50 kr
S
Silverfisken
127 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 8 år sedan

Köpte spelet till PC. Här har man lyckats förena open world, konfigurationer i oändligt många olika steg, och multiplayer samt väldigt bra grafik. Spelet tycker jag har mycket underhållningsvärde. Förutom man läser massor med folk som klagar på hackers, glitches och bugs, så tycker jag väl ändå att Ubisoft jobbar på fixar. Nackdelarna när man kommit upp i +58 dz rank, max 30 rank, gjort alla uppdrag och end game och spelat Falcon Lost Incursion (hard), är att man då vill hitta ännu bättre utrustning och vill ha "mer". Fienderna i spelet känns repetetiva då, och man önskar mer variation på ställen att utforska och fiender. Hade varit roligare också om man kunde använda byggnader och material på annat sätt än de standard ställena att klättra på och göra åverkan på. Lite otydligt vad season pass är och hur man aktiverar det. Köpte det och just nu tillför det inte så väldigt mycket för spelet (du hittar bara tillbehören i Rewards Vendor i base station och det rör sig mest om klädesplagg och dz keys och granater och dryck). Kanske kommer under året när de släpper expansions. Det roligaste är nästan att konfigurera sin utrustning (armor, stamina och firearms). Och göra Incursion då och då samt assigments som dyker upp varje dag. Men visst, blir ju repetition hela tiden. Får se om de kan lyckas vända det och det hade varit kul om de öppnade upp fler delar av kartan och kanske man ser andra typer av byggnader och platser och även mer variation på underjordens tunnlar osv. Största problemet är väl att man lär sig vart fiender kommer så många som spelar spelar igenom uppdrag väldigt snabbt bara för att se vad de får för loot och rewards. Anedning till Utmärkt omdöme är att det är faktiskt ett av de bästa och "verklighetstrogna" spelen jag spelat. Dvs menar att det är bra animerat och detaljerat, man kan skräddarsy karaktär i mängder med sätt och utrustning, och det bibehåller intresset än så länge att t.ex utföra uppdrag, spela med spelare i Darkzone (och råka ut för Rogue Agents), och samarbeta i Incursion.

TViX HD N1
Full Star 1
4.3
(49)
S
Silverfisken
127 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 9 år sedan

Haft den många år nu. Verkar inte slå någon annan mediespelare än så länge. Jag har tittat runt efter något nytt, men alltid återkommit till tvixen och varit nöjd. Gränssnittet kan vara lite gammalt, fjärren måste riktas åt tvixen, det kan ta lite tid att ställa in shares i nätverket (men det finns ju guider). Samt så verkar ju support och firmware vara ganska dött lopp. Men den spelar allt jag spelat upp och den har aldrig krånglat. Jag använder vanliga gränssnittet.

Netgear Nighthawk R7000
Full Star 1
3.8
(71)
2 135 kr
S
Silverfisken
127 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 9 år sedan

Obs, omdöme av första intryck & installation. Bytte från ett Netgear 3100 till denna. Installationen gick smidigt med en bra manual. Det var i stort sett bara koppla in enligt manualen och sen kände den av nätverket själv. Uppdaterade firmware direkt och det gick smidigt. Testade lite snabbt hastigheten med Bredbandskollen och fick snabb hastighet via LAN och även ca likadan med WLAN. Gjort lite småinställningar och MAC adress reservationen och kopplade upp Chromecasten. Fungerade smidigt. Återkommer ifall jag märker något mer. Enda minuset jag kan komma på vid installationen var att antennerna är lite lösa så rör inte vid dem ofta. Smidigt att kunna stänga av LED lamporna i admin.

Esperanza Dream Tab 7" ETB109
Full Star 1
3
(1)
S
Silverfisken
127 omdömen
Full Star 1Full Star 2Half Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 9 år sedan

Ok betrakningsvinkel måste vara mitt framför. Bra batteritid. Efter lite användning så saknar bluetooth enormt. Denna kan man ha som fjärr, liggandes framme om man vill google nåt, se nåt kort på svtplay eller netflix, eller ge till barn om de ska spela. Men det finns bättre plattor, framförallt med bluetooth. För 399 kr så är det ett kap.