Prisjakt

hobbis

Medlem sen 2006-03-06
121
Bidrag
27
Hjälpsamröster
Devolo dLAN 500 AV Wireless+ Starter Kit (1918)
Full Star 1
2.5
(2)
h
hobbis
121 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Half Star 4Empty Star 5
Redigerades 10 år sedan

Pålitlig, smart och klumpig. Använder denna för att skicka signaler från bredbandsuttaget i hallen till mediabänken i vardagsrummet där jag också moterat min router. Produkten fungerar mycket bra. Den är pålitlig. Jag har aldrig behövt bry mig om dem sen de kopplades in. Även den trådlösa lösningen som finns är bra och fungerar klanderfritt. Men, det finns två saker som drar ner betyget De är väldigt stora och klumpiga. Som kompensation har man byggt en lösning med genomföringskontakt så att inte powerline-adaptrarna "stjäl" en kontaktplats i onödan. Nu är det så, att i Sverige är det vanligt med minst två uttag, men dessa är så stora att de täcker båda uttagen hur man än gör, så räkna med att du blir en kontakt mindre i alla fall än du hade från början. En annan sak är att de blir ganska varma. Inte heta, men lite varmare än vad jag tycker en sån här pryl borde vara. Men, slutsatsen är att det är riktigt bra och pålitliga produkter, och min skepsis kring powerlineadaptrar är som bortblåst. Det kan nog t.o.m bli lite utbyggnad med en adapter i varje rum så jag kan plocka bort alla nätverkskablar jag dragit, för hastigheten är klart godkänd.

Asus X53U-SX259V
Full Star 1
2
(1)
h
hobbis
121 omdömen
Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 10 år sedan

Nja, den här datorn vill mycket men orkar lite. ASUS har tyvärr stoppat in alldeles för mycket extraprogram som gör datorn extremt seg, och återställningsfunktionen tvingar in dessa program igen vare sig du vill eller inte. Avinstallationsprogrammen är också på ett sådant sätt att programmen "smyger sig in" igen efter ett tag. Jag rekommenderar en ren ominstallation om du skaffar denna, då är den brukbar. Men förvänta dig inte snabba responstider på Windows7 med denna, det är en riktigt slö maskin, ens för surfning.

Asus Fonepad ME371MG 16GB
Full Star 1
4.4
(16)
h
hobbis
121 omdömen
Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 10 år sedan

Nja, man får ju vad man betalar för, så är det. Men det exemplar jag köpte från Netonnet för 1990kr (fyndpris) visar sig inte vara av särskilt bra kvalitet. Det är en helt okej surfplatta, absolut! Men telefonfunktionen är riktigt dålig (mekaniskt). Fonepaden tappar helt enkelt kontakt med simkortet (har provat olika simkort, olika leverantörer, samma effekt). Har haft den inne för reparation och det har inte hjälpt heller. Som surfplatta för enklare behov fungerar den dock utmärkt och är en utmärkt kompis på soffbordet hemma, men den är inte tillräckligt bra för att hantera HD m.m på ett bra sätt. Köp om du hittar den på fyndpris och inte lägger någon vikt vid simkortfunktionen, dumpa den om du är på jakt efter just en 7-tumstelefon ;-)

HP ScanJet G4010
Full Star 1
2
(1)
h
hobbis
121 omdömen
Full Star 1Half Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 11 år sedan

Nej, det här var ingen höjdare. Köpte den för att scanna in diabilder, men den funktionen är bristfällig och resultatet är opålitligt. Ibland missar till och med programvaran att klippa bilderna på rätt ställe och programmet som ska förbättra fotona verkar göra tvärtom. Jag funderar faktiskt på om något var trasigt, för det var inget som funkade som det skulle. Jag har endast använt denna för scanning av diabilder så jag kan bara uttrycka mig kring den funktionen. Nu lämnade jag tillbaka den och skaffade en Epson V600 photo istället som jag ska prova istället. Tack Netonnet för att ni finns och som utan problem byter in produkter man är missnöjd med!

Bluepower
Dålig
(3)
h
hobbis
121 omdömen
UselRedigerades 11 år sedan

Har beställt stylingprodukter hos Bluepower ett antal gånger nu, men helhetsintrycket är tyvärr inte bra. Hemsidan lovar stora mängter stylingprodukter, men när man väl beställer dem är de inte möjiga att få hem. I mitt sista fall har jag fått vänta i snart tre månader på bakljus till en Lexus IS. Otaliga kontakter med supporten har gjorts för att få status, men svaren har varit få, eller så har tomma löften lämnats. Idag efter mycket om och men har jag fått svaret att de inte kan få fram lyktorna och att de makulerar ordern och betalar tillbaka pengarna. Tråkigt. Tidigare har jag beställt huv och sidoblinkers också. Huven kunde de inte leverera och sidoblinkersarna (som faktiskt levererades) visade sig inte vara de jag beställt, utan de var till en annan bilmodell. Nu har jag bara beställt stylingprodukter, så det behöver inte betyda att det är lika illa generellt, te.x har de en omtalad audio/video-avdelning för modellanpassade dash-enheter. Där har jag ingen erfarenhet. Men på stylingsidan räcker de inte till. EBAY är förmodligen ett mer stabilt alternativ än BluePower.

Panasonic PT-AE900
Full Star 1
4.9
(93)
h
hobbis
121 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 11 år sedan

Denna projektor har fungerat utmärkt i många år. Nu, först efter nästan 3000 timmar har min lampa bestämt sig för att ge upp, jag är imponerad. Bra bild hela vägen, inget strul. Bara en otroligt bra projektor! Rekommendera(des) varmt. Bra begagnatval!

JVC KD-X50BT
Full Star 1
4.7
(3)
h
hobbis
121 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
Redigerades 11 år sedan

Helt OK huvudenhet som jag monterat in i min Lexus IS 200 "Blackie". Jag köpte den för A2DP-funktionen och för att den kunde koppla 2 mobiltelefoner samtidigt (jag har både jobb och privatmobil) och för handsfreefunktionen. Helt klart prisvärd. Jag är nöjd!

HP L1925
Full Star 1
4.5
(4)
h
hobbis
121 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Half Star 4Empty Star 5
Redigerades 12 år sedan

Denna skärm skaffade jag för många år sen. Tror det var minst 7 år sedan nu, då jag fick med den via ett hempc-paket. Ändå är den kvar här hemma och tuffar på. Seriöst bra kvalitet och fortfarande mycket bra bild. Inte illa för en skärm som varig igång mer eller mindre dygnet runt i dessa sju år bortsett från korta perioder då servern varit avstängd. Misstänker att den kommer att få vara kvar i minst tre år till om den orkar :-)

Asus ROG G74SX-TZ277V
Full Star 1
4.5
(4)
h
hobbis
121 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
Redigerades 12 år sedan

Ingen tvekan om saken, ASUS har levererat en mycket bra och prisvärd laptop för de tunga operationerna (ja... spel då alltså) Alla spel jag spelar flyter på utan problem och det är ungefär som om den säger "kom igen då, ge mig nåt att göra... gääsp". Köpte den via SIBA till ett mycket bra pris då de stängde butiken i Barkarby och har inte ångrat köpet. Dock är jag irriterad över tangentbordet på laptopen. Det beter sig som många andra laptoptangentbord, dvs helt plötsligt vill den markera en massa text och ta bort, och ibland backar websidor utan förvarning. Detta är inget jag upplevt enkom på denna laptop, utan även på andra märken o modeller. Beror förmodligen på någon inställning jag inte känner till och att jag råkar trycka på något jag inte borde trycka på (nej inte pekplattan, den är inaktiverad). Om någon har tips på vad det kan vara, messa mig gärna. Relativt tyst, jättebra skärm. Trevligt att de skickar med både ryggsäck och gamingmus på köpet. Bra där. Rekommenderas.