Kategorier
Prisjakt

Steff66

Medlem sen 2006-01-18
83
Bidrag
33
Hjälpsamröster
Electrolux ESF7750ROW (Vit)
1.5
(2)
9 990 kr
7 dagar sedan*
Oerhört besvikna. Både på Electrolux och maskinen. Trodde man köpte kvalitet med den prislappen. Men icke. Vi har inte haft annat än bekymmer. Elgiganten levererade den med en buckla. Hela dörren byttes så inget ont i detta. Men sedan kom resterande problem. Vi har haft service här 2 ggr på diverse fel, och jag har fått skruva ut den under bänken och dränera bottenplattan flera gånger pga någon flottör som larmar, när den inte kan tömmas. De har fått byta lite delar och vi har även råkat ut för att en glasbit fastnat i impellern. Och nu senast så har skruvanordningen som gör man kan höja och sänka pajat. Var väl inte tänkt att hålla för att man skruvade den upp och ner några gånger om året. Och så har den slutat värma. Disken är kall och inget blir rent. Men det luriga är att var 3-4 gång så funkar den?? Så vi får köra allt typ 3 ggr innan det blir rent. Och att lägga kanske 3000 kr på att fixa den tar emot. Ang det enda positiva, komfort lift är en bra funktion. Men även där smolk i bägaren. Kan inte belastas med så mycket som man ibland vill. Och beslagen kryper ur och den hakar upp sig. Svår att komma in i om man inte använder lyftfunktionen. nej vi har nog gett upp denna nu efter mindre än 3 år. Då vi inte får någon mer garanti service på denna. Aldrig mer en Elextrolux är nog mantrat hemma. Och det är även pga diverse problem med spisar där luckorna lossnar och kylskåp där man behöver byta hela dörren för en plast detalj som borde kosta 50 kr. Och även detta de dyra modellerna! Spisen gick på över 15000 kr. Kylskåpet närmare 10000 kr. Nej skärpning Electrolux!
*Redigerades 7 dagar sedan
Asus ZenWiFi AC Mini CD6 (3-pack)
3.3
(1)
2 492 kr
15 dagar sedan
Att sätta upp denna är super enkelt. Den funkar bra med det mesta. Vi har 250/250Mbit fiber och får det även trådlöst i det mesta av vårt 200kvm hus. Testat helt trådlöst mesh och med ethernet kopplat mellan noderna. Dock ska sägas jag inte fick Backhual ethernet att funka. Och det kan ju bero på att just denna modell inte har 2 separata 5G. Och det andra är att jag har 2 D-link 1Gig switchar på olika ställen i huset. Och det står att detta kan strula till det för noderna när de ska hitta varandra efter en omstart just i Backhaul. Så jag kör dom i vanligt Aimesh läge med ethernet och det funkar fint. Och utseende mässigt är de ju väldigt mycket trevligare än de svarta igenkottarna de brukat ha. Men troligen inte riktigt lika bra. Men i mitt fall nu med 3 noder i huset funkar det bättre än en Asus AC3200 som skulle täcka allt. Och en varning dock sätt inte på QoS då minskade bandbredden avsevärt. Tips är att bara använda detta om man har begränsad bandbredd. Typ en adsl eller liknande. Annars kan man ju på andra sätt begränsa enskilda användare eller prioritera TV mm. Och jag gissar det är för routern får lite svårt att hantera data mängden i större fiber nät. Vill man ha QoS ändå, får man nog köpa de riktigt kraftfulla AX6600. jag gav 1990 för dessa med 3 noder och då tycker jag det var värt pengarna.
4smarts Inductive Charging Station Family
3.3
(1)
599 kr
5 månader sedan
Tycker den är helt ok. med snabbladdning och bra uppställning för mobiler och plattor. Lite skyddande mtrl som inte ger märken eller repor. och det enda man kunde uppskattat lite extra vore medföljande korta sladdar eller någonstans att lägga undan sladdar.
Sony HT-ST5000
3.3
(8)
8 490 kr
2 år sedan*
Bytte ut en full 7.1 hemmabio mot ett system med oled tv och denna soundbar. Man får ju ett helt ok ljudsystem. För alla typer av filer och bilder. Men visst saknar man bak kanaler en aning. Annars är ljudet rent och fint och det oavsett vilken ljudnivå man spelar på. Det brukar inte andra system ha. Man ansluter den hur enkelt som helst. Och jag var typ lite snopen när man packade upp den och satte igång, var det allt! ;) Allt bara gick igång. Snabb installation funkade klockrent. Uppdaterade även firmware automatiskt. Bara ev inställningar för avstånd för atmos och subbas som jag gjorde i efterhand. Och man upplever en rejäl medryckande surround. Kvaliteten på produkten är outstanding. Tyngd och finish är full pott. Stöd för ljud och bild och uttag på bar är kanon. 3 hdmi in. LAN och wifi. Storlek passar bra under en 55-65 tum tv. Blåtand hittas enkelt och lätt. Man måste vara online med spotify verkar det som, men annars full pott. Och den kan till och med väckas remote från telefonen om man ställer in bar på detta. (drar lite mer ström). Till och med startas från Spotify när man inte är hemma! Snacka vi fick en chock när den började spela när dottern körde igång när hon inte var hemma! Går att stänga av den funktionen ;) Hade den haft tillägg för bak kanaler eller haft lite bättre simulering på bak kanalerna hade den fått fler stjärnor. Men som en singel bar kan man nog inte få bättre. Köpte den på kampanj 9990 kr så det var den klart värd. Slapp ju en hel hög med kablar och störande högtalare för den inredningsansvarige. Var enkelt att få med frun på bytet ;) Tillägg efter en tid. Nu lagt till Appletv 4K mm. och det är lite strul för den att ibland hitta rätt inkommande kanaler. Lite jobbigt ska erkännas. Man får trycka fram och tillbaka innan den känner av inkommande signaler.
*Redigerades 5 månader sedan
Lamnia
Bra
(26)
Usel
5 månader sedan
hemsidan borta 2020-06-16
Knivshop
OK
(25)
Utmärkt
6 månader sedan
Hade först en negativ upplevelse med deras mailsupport och pga orderbekräftelse som inte kom fram mm. Men när jag sedan blev uppringd och hade kontakt med riktig säljare så kan jag bara säga bra saker. Dessvärre hade tillverkaren bytt stål på den kniv jag ville ha. Men fick istället bra med kompensation för felet och en liten bonus i paketet när det kom fram. Tack Knivshop.
Stadium webbshop
Dålig
(500+)
Usel
10 månader sedan
Beställde skidor på rean. Fick inga beställningsbekräftelser. Sidan laggade och kastade ut mig. Resulterade i dubbelorder. Fick ringa på måndagen få det fixat. De lovar varan ska komma inom utsatt tid 2-4 dagar. De skulle skicka bekräftelse igen kom ingen. Jag ber om de kan snabba på leveransen. Men de kan inte göra något alls. Nu har det gått 3 och ingen sändningsinfo som de sa skulle komma när den skickats. Och imorgon åker jag på semester och behöver skidorna. Sent ute visst. Men de lovar det ska lösa sig då de inte har några förseningar just nu. Men ingen bra info eller uppföjning. Och jag ringer butiken och de säger de har 8 dgr på sig montera bindningar. Som heller inte framgår. Och just imorgon jobbar inte han som kan montera. Så jag får väl be dom ta retur på dessa och hyra skidor istället. Otroligt dåligt.
AKG N60 NC
3.7
(12)
2 190 kr
3 år sedan*
Dessa var ett av mina bästa köp. Köpte på rea för 1190 kr innan jul. Saknar inte alls BT då jag nu har mer speltid med noice reduction on. 30 timmar. Kanon att ha på flyget eller på jobbet. Tar väldigt liten plats och har ett bra fordral som medföljer. Enda nedsidan är att de ju sitter på öronen så efter ett par timmar skaver dom på mig. Och möjligen att det är en specialkabel som man laddar med. Men som service verkstaden kan sälja till dig om de försvinner. (tror runt 250 kr) Tycker dom till det pris jag gav är ett självklart köp. Uppdaterat sept 2019. Dessvärre har mina pads gått sönder. Och får köpa nya. Men även problem att gummit på lurarna flagnar. Inte så snyggt alls. Men låter bra fortfarande.. Sänker betyget till 6 och då garantis är 2 år skickas de i retur
*Redigerades ett år sedan
Lenovo Yoga C630 81JL000HMX
3.5
(1)
ett år sedan*
Köpte denna efter letat efter en Laptop som klarar 4G(nano sim). Och detta var en av de få. Och absolut den billigaste jag hittade. Men det förtar inte att den är både snabb och snygg. Detta är en version som har Windows 10 (alltså inte chromebook variant). Går även uppgradera till Home gratis. Faktum att det ingick en penna för att rita på skärmen är ju för vissa ett stort plus. Och batteritid med Snapdragon processor är ju hela 15 tim. Och då alltså 15 timmar filmtittande. Och upp till 20 timmar med bara surf mm. Skärmen har superbra färger och om man inte ska köra något riktigt tungt på, en riktigt bra affär enligt mig. Den väger inte mycket och adaptern är hyfsat liten om man ska släpa på den. Skulle dock ev ha en separat skärm och tangenbord om man ska jobba med den mycket stationärt. Och vi köpte en kingston Nucleum för denna pc har bara 2st USB-c uttag. Och med denna smidiga Nucleum så får man både hdmi och flera usb. Och den kunde om jag fattatade rätt mata ström genom sig till laptop. Hela denna uppsättning nu ca 9500 ink moms. För ett företag som drar momsen rena stölden... Det enda negativa jag kan komma på är ev 128Gig kan vara för lite för vissa. Om man ska ha hela Adobe sviten eller liknande. Då får man nog uppgradera eller köpa 256 Gig om ni hittar den. Detta då det verkar som detta var en udda fågel i Lenovos utbud och är svår att få tag i.
*Redigerades ett år sedan
Sida 1