Steff66

Medlem sen 2006-01-18
81
Bidrag
32
Hjälpsamröster
4smarts Inductive Charging Station Family
3.3
(1)
449 kr
4 månader sedan
Tycker den är helt ok. med snabbladdning och bra uppställning för mobiler och plattor. Lite skyddande mtrl som inte ger märken eller repor. och det enda man kunde uppskattat lite extra vore medföljande korta sladdar eller någonstans att lägga undan sladdar.
Sony HT-ST5000
3.3
(8)
9 490 kr
2 år sedan*
Bytte ut en full 7.1 hemmabio mot ett system med oled tv och denna soundbar. Man får ju ett helt ok ljudsystem. För alla typer av filer och bilder. Men visst saknar man bak kanaler en aning. Annars är ljudet rent och fint och det oavsett vilken ljudnivå man spelar på. Det brukar inte andra system ha. Man ansluter den hur enkelt som helst. Och jag var typ lite snopen när man packade upp den och satte igång, var det allt! ;) Allt bara gick igång. Snabb installation funkade klockrent. Uppdaterade även firmware automatiskt. Bara ev inställningar för avstånd för atmos och subbas som jag gjorde i efterhand. Och man upplever en rejäl medryckande surround. Kvaliteten på produkten är outstanding. Tyngd och finish är full pott. Stöd för ljud och bild och uttag på bar är kanon. 3 hdmi in. LAN och wifi. Storlek passar bra under en 55-65 tum tv. Blåtand hittas enkelt och lätt. Man måste vara online med spotify verkar det som, men annars full pott. Och den kan till och med väckas remote från telefonen om man ställer in bar på detta. (drar lite mer ström). Till och med startas från Spotify när man inte är hemma! Snacka vi fick en chock när den började spela när dottern körde igång när hon inte var hemma! Går att stänga av den funktionen ;) Hade den haft tillägg för bak kanaler eller haft lite bättre simulering på bak kanalerna hade den fått fler stjärnor. Men som en singel bar kan man nog inte få bättre. Köpte den på kampanj 9990 kr så det var den klart värd. Slapp ju en hel hög med kablar och störande högtalare för den inredningsansvarige. Var enkelt att få med frun på bytet ;) Tillägg efter en tid. Nu lagt till Appletv 4K mm. och det är lite strul för den att ibland hitta rätt inkommande kanaler. Lite jobbigt ska erkännas. Man får trycka fram och tillbaka innan den känner av inkommande signaler.
*Redigerades 4 månader sedan
Lamnia
OK
(25)
Usel
4 månader sedan
hemsidan borta 2020-06-16
Knivshop
OK
(25)
Utmärkt
4 månader sedan
Hade först en negativ upplevelse med deras mailsupport och pga orderbekräftelse som inte kom fram mm. Men när jag sedan blev uppringd och hade kontakt med riktig säljare så kan jag bara säga bra saker. Dessvärre hade tillverkaren bytt stål på den kniv jag ville ha. Men fick istället bra med kompensation för felet och en liten bonus i paketet när det kom fram. Tack Knivshop.
Stadium webbshop
Dålig
(500+)
Usel
8 månader sedan
Beställde skidor på rean. Fick inga beställningsbekräftelser. Sidan laggade och kastade ut mig. Resulterade i dubbelorder. Fick ringa på måndagen få det fixat. De lovar varan ska komma inom utsatt tid 2-4 dagar. De skulle skicka bekräftelse igen kom ingen. Jag ber om de kan snabba på leveransen. Men de kan inte göra något alls. Nu har det gått 3 och ingen sändningsinfo som de sa skulle komma när den skickats. Och imorgon åker jag på semester och behöver skidorna. Sent ute visst. Men de lovar det ska lösa sig då de inte har några förseningar just nu. Men ingen bra info eller uppföjning. Och jag ringer butiken och de säger de har 8 dgr på sig montera bindningar. Som heller inte framgår. Och just imorgon jobbar inte han som kan montera. Så jag får väl be dom ta retur på dessa och hyra skidor istället. Otroligt dåligt.
AKG N60 NC
3.7
(12)
2 190 kr
3 år sedan*
Dessa var ett av mina bästa köp. Köpte på rea för 1190 kr innan jul. Saknar inte alls BT då jag nu har mer speltid med noice reduction on. 30 timmar. Kanon att ha på flyget eller på jobbet. Tar väldigt liten plats och har ett bra fordral som medföljer. Enda nedsidan är att de ju sitter på öronen så efter ett par timmar skaver dom på mig. Och möjligen att det är en specialkabel som man laddar med. Men som service verkstaden kan sälja till dig om de försvinner. (tror runt 250 kr) Tycker dom till det pris jag gav är ett självklart köp. Uppdaterat sept 2019. Dessvärre har mina pads gått sönder. Och får köpa nya. Men även problem att gummit på lurarna flagnar. Inte så snyggt alls. Men låter bra fortfarande.. Sänker betyget till 6 och då garantis är 2 år skickas de i retur
*Redigerades ett år sedan
Lenovo Yoga C630 81JL000HMX
3.5
(1)
ett år sedan*
Köpte denna efter letat efter en Laptop som klarar 4G(nano sim). Och detta var en av de få. Och absolut den billigaste jag hittade. Men det förtar inte att den är både snabb och snygg. Detta är en version som har Windows 10 (alltså inte chromebook variant). Går även uppgradera till Home gratis. Faktum att det ingick en penna för att rita på skärmen är ju för vissa ett stort plus. Och batteritid med Snapdragon processor är ju hela 15 tim. Och då alltså 15 timmar filmtittande. Och upp till 20 timmar med bara surf mm. Skärmen har superbra färger och om man inte ska köra något riktigt tungt på, en riktigt bra affär enligt mig. Den väger inte mycket och adaptern är hyfsat liten om man ska släpa på den. Skulle dock ev ha en separat skärm och tangenbord om man ska jobba med den mycket stationärt. Och vi köpte en kingston Nucleum för denna pc har bara 2st USB-c uttag. Och med denna smidiga Nucleum så får man både hdmi och flera usb. Och den kunde om jag fattatade rätt mata ström genom sig till laptop. Hela denna uppsättning nu ca 9500 ink moms. För ett företag som drar momsen rena stölden... Det enda negativa jag kan komma på är ev 128Gig kan vara för lite för vissa. Om man ska ha hela Adobe sviten eller liknande. Då får man nog uppgradera eller köpa 256 Gig om ni hittar den. Detta då det verkar som detta var en udda fågel i Lenovos utbud och är svår att få tag i.
*Redigerades ett år sedan
GoPro Hero7 Black
4.1
(12)
2 813 kr
2 år sedan
Alla dessa kameror hero 5-7 black mm. Som står vattentät till 10 m. Tänk på att garantin inte gäller vattenskada. Och den tål sötvatten. Ska man ha den i saltvatten måste man skölja den i sötvatten om den inte ska paja. Dottern hade en som hon använde i havet och den slutade funka. Tar nu inte laddning och stänger av sig efter 3 sek när man slår på den. Så man hinner inte göra några resets eller annat. Går ju heller inte uppdatera eller annat då den bara är igång 3 sek åt gången. Go pro ville ha den i retur för att erbjuda 20% på en ny. Men då man kan köpa dessa billigare på webben än 20% på deras ordinarie så är ju det inte mycket värt. Kamerorna är ju annars trevliga och bra format. Men som andra säger köp ett UV hus om ni tänker ha den i vatten.
MSI Trident 3 VR7RC-026EU
3.5
(1)
3 år sedan*
Köpte denna som en video redigerings/spel dator. 8900 kr på Webhallen Och måste säga den är riktigt bra. Kör det spel man fick med Assassin Creed origins , via MSI hemsidan. Det funkar fint i höga upplösningar och flyter på bra. Den har varit väldigt tyst är min uppfattning. Den klarar våra HD filmer utan att hacka. Kanske ska jag lägga på ytterligare lite RAM minne. Man får med en SteelSeries Stratus Xl handkontroll på köpet. Uppgraderat med 8 gb mer ram. Och det gjorde videoredigering mycket bättre. Dock inget tangentbord med i kartong
*Redigerades 2 år sedan
Sida 1