thejejk

Medlem sen 2006-01-10
5
Bidrag
0
Hjälpsamröster
MediaMarkt
Bra
(500+)
Usel
Redigerades 2 år sedan

Edit: Hej Eivor och tack för ditt svar. Tyvärr har ingenting löst sig snart tre veckor senare. Som jag ser det är detta stöld. Varför ska någon handla av er, om man inte kan lita på att få den vara man betalt för? Och när något går snett är det omöjligt att få hjälp. Beställde en vara, som när jag fick leveransbekräftelse från PostNord visade sig vara på väg till en annan person än mig. Efter kontakt med PostNord, som kunde bekräfta att mitt namn inte stod som mottagare, utan som avsändare refererade de mig till MediaMarkt då de inte kan göra någon ändring själva av mottagare etc. Efter att ha suttit i lång telefonkö hos MediaMarkt kan personen inte hjälpa mig utan säger att Barkarbybutiken ska ringa upp inom 24h. Efter drygt 48h ringer de upp. De ska kolla upp och återkomma, vilket de ännu inte gjort en vecka senare. Jag har under tiden försökt komma i kontakt mailledes med MediaMarkt men inte heller där får jag någon respons. Just nu ligger varan för leverans hos ett ICA på annat ställe då den felaktiga mottagaren tydligen nu fått postavi och gjort det leveransvalet. Jag kommer inte kunna hämta ut det paketet då mitt namn inte står på leveransen. Jag ligger ute med pengar, och har lagt ner alldeles för mycket tid på detta och MediaMarkt verkar inte bry sig. Pinsamt MediaMarkt. Jag kan ha förståelse för om det går fel ibland, men då får man också anstränga sig lite för att rätta till felet.

Mister Spex
Bra
(500+)
Usel
Redigerades 5 år sedan

Har försökt nå support men bara fått ett automatgenererat svar sen inget mer. Spammar mail om "erbjudanden" till trogna kunder, men där "erbjudandet" kan vara så mycket som 60% dyrare än om du hade gått in på deras sida från Prisjakt.

Samsung PS42A456
Full Star 1
4.2
(16)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 14 år sedan

Mycket nöjd med denna tv, speciellt med tanke på priset. Snyggt alternativ till PX80an.

Eksit Data
Utmärkt
Redigerades 15 år sedan

Ringde och beställde en Trends TA10.1 på måndag eftermiddag, hämtade upp den på ICA dagen efter, duktigt snabbt! Produkten verkar funka som den ska så jag har inte behövt använda kundtjänst.

Samsung DTB-P850V 160GB
Full Star 1
3.3
(38)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 15 år sedan

Ruggigt nöjd efter en veckas användning, länge sen jag var så nöjd med ett teknikinköp och då har jag köpt MYCKET prylar det senaste året. Kör boxen till en Panasonic AE900-projektor. Snabb installation (inte mer än 5 minuter från oöppnad låda), hyfsat snabba kanalbyten. Bra bild (bra mycket bättre än dilog 355 jag har i alla fall). Lättanvänd. Minus är väl avsaknad av chaseplay som ju iofs går att komma runt... hade varit nice att kunna dra över inspelat material till dator på ett smidigt sätt också.

Dustin Home SE
Bra
(500+)
Utmärkt
Redigerades 16 år sedan

Ruggigt snabba! Speciellt för att vara ett såpass "stort" företag.