Kategorier
Prisjakt

DIFference

Medlem sen 2006-01-04
64
Bidrag
130
Hjälpsamröster
Samsung Galaxy S10 Lite SM-G770F/DS (8GB RAM) 128GB
4.2
(2)
4 890 kr
2 månader sedan
Köpte denna till min son. Sanslöst bra telefon för pengarna. Rent prestandamässigt krossar den till och med S10 och S10+ (kollar benchmark-jämförelser). Visst, den saknar trådlös laddning, och är inte IP-klassad. Men ändå. För 4900 kr är det sjukt prisvärt. Batteritiden är fantastisk och det är perfekt att den inte har några välvda kanter vid gaming och sånt som barn mest gör.
Elgiganten
Bra
(500+)
Bra
6 månader sedan
Schyssta med prisgaranti trots att det bara ska gälla vid köptillfället. Bra service och bemötande förutom vissa i Länna.
Sony Bravia KD-65XG9505
4
(7)
19 990 kr
7 månader sedan*
Inget problem alls med ARC/eARC som Svedinaren skriver om och har satt bottenbetyg pga. Otrolig bildkvalitet. Slår Samsungs motsvarigheter och dyrare OLEDs sett till hela registret. Kräver lite finjustering av inställningarna. Men lätt att hitta online. Viktigt att inte ha överdrivna färger (a'la Samsung) utan naturliga istället, och att köra rätt låg ljusnivå. (De flesta kör alldeles för ljust, onaturligt och sämre skärpa.) TVn har en bättre nyanshantering/övergångar istället för onödigt mycket färg jämfört med Samsungs motsvarigheter. Och rörelsehanteringen är överlägsen allt. Helt fenomenalt. Perfekt i action och sport. Menyer etc är sjukt snabba och jag gillar att det är 100% Android TV. 4K i HDR och med denna TVs bildkvalitet får mig att dregla. En riktigt bra bonus är att fjärrkontrollen är snygg, smal och tunn. Och har ovansida i borstad metall. Knapparna har grym känsla.
*Redigerades 6 månader sedan
HiFi Klubben
Utmärkt
(500+)
OK
ett år sedan
Fular sig med priserna/Prisjakt. Sänker produkter under några minuter för att sedan höja igen. Om man mot förmodan skulle hinna beställa till det lägre lockpriset, så skulle de bara hävda att något blev fel, orimlighet osv.
Power
Utmärkt
(500+)
Usel
ett år sedan*
"Snabb leverans" skryter man med på sin hemsida. Konstigt att en vara i lager då inte ens har lämnats över till transportören 3 arbetsdagar senare. Fantastiskt uselt.
*Redigerades ett år sedan
Corsair Gaming K55 RGB (Nordisk)
3.7
(16)
544 kr
ett år sedan
Nu har jag inte haft det så länge, så hur det är med kvalitén återstår att se. Men det är galet skönt att både skriva på och spela på. Skön känsla, det känns nästan lite som att det är mekaniskt utan att vara det. Och det är relativt tyst, till skillnad från mekaniska. Håller på att vänja mig vid att G-knappar sitter längst till vänster, dock är de ju en extra kolumn så att säga, så det är ingen skillnade med avstånden till de vanliga knapparna som vanligtvis sitter längst till vänster. Otroligt enkelt att programmera G-knapparna till vilka kombinationer man vill. Och enkelt att ställa in vilket ljus och vilka färger man vill ha direkt med tangentbordet. Helt meningslöst att installera någon (troligtvis) halv-buggig programvara för det ändamålet.
Fractal Design Define C (Svart)
4.4
(19)
829 kr
ett år sedan
Herregud vad utrymme och så enkelt att dra kablar. Kör ett enormt Asus GeForce RTX 2060 Super Dual EVO OC 2xHDMI 2xDP 8GB och en enorm Cooler Master Hyper 212 Evo (CPU-kylare). Ändå är det så sjukt mycket plats kvar. Tyst som bara den trots två medföljande chassifläktar. Och inte minst, supersnyggt och stilrent.
Intel Core i7 9700K 3,6GHz Socket 1151-2 Box without Cooler
3.9
(8)
2 829 kr
ett år sedan
Grym CPU. Tyst och sval med en Cooler Master Hyper 212 Evo.
Asus GeForce RTX 2060 Super Dual EVO OC 2xHDMI 2xDP 8GB
4.1
(4)
5 199 kr
ett år sedan
Ett ritkigt kraftpaket. Låter knappt någonting under last. Och är svalt hela tiden. Kör det i kombo med i7 9700k och kan utan problem maxa alla spel.
GP Batteries PowerBank Voyage 2 10000 MP10
3
(3)
199 kr
ett år sedan
Riktigt bra. Även skönt med LiPo som är säkrare än Littium jon.
Sida 1