Prisjakt

method

Medlem sen 2005-12-20
89
Bidrag
19
Hjälpsamröster
Logitech G613 Wireless Mechanical Gaming Keyboard (Nordisk)
Full Star 1
3.1
(15)
1 781 kr
m
method
89 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Half Star 4Empty Star 5
4 år sedan

Har många bra egenskaper och några dåliga - instämmer med många recensenter nedan. Dock behåller jag mitt eftersom jag inte provat något bättre, detta ersätter mitt 9 år gamla Logitech G510. + Stabil uppkoppling och väl fungerande parningsfunktion + Rejält och tungt + Har de extratangenter jag behöver/vill ha och inga överflödiga - Den metalliska klangen som några anmärkt på är störande när jag tänker på det men lägger oftast inte märke till det - Tangenterna är väldigt känsliga och det händer ganska ofta att jag utan att märka det håller inne ex vid tab utan att märka det - Ganska dyrt - Den nya mjukvaran tycker jag inte funkar ngt bra, går inte att ställa in makron på min mus så jag kör fortfarande med LGS.

Google Nest Hub
Full Star 1
4
(27)
1 040 kr
m
method
89 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
4 år sedan

Funkar svinbra som köks-anordning. Barnen ääälskar fotoramsfunktionen men sen kan man casta ljud och bild till den, styra lampor och annat sen naturligtvis de vanliga Assistant-funktionerna. Min enda fundering är varför de inte använde en USB-C-kontakt utan har en egen transformator och plugg.

Livekort.se
Bra
(500+)
m
method
89 omdömen
Bra5 år sedan

Har handlat från andra, liknande tjänster innan men var lite osäker innan köpet. Allt funkade dock prima.

Ryobi R18SDS-0 (Utan Batteri)
Full Star 1
3.6
(5)
1 597 kr
m
method
89 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
5 år sedan

Smidig maskin som klarat allt jag utsatt den för - inga rejäla utmaningar men för den genomsnittlige hemanvändaren i tegel-/betonghus duger den bra.

PAX Calima
Full Star 1
3.3
(17)
1 499 kr
m
method
89 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
5 år sedan

Tyst, enkel att montera, många användbara funktioner, bra app - bra, helt enkelt.

Google Pixel 4GB RAM 128GB
Full Star 1
4.8
(9)
m
method
89 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
5 år sedan

Svinbra telefon, älskar att det inte finns en massa onödiga appar från tillverkaren. + Snabb, laddar kvickt, bra skärm, priset - Skärm repas om man inte har skydd, kameralinsen sitter utsatt till på baksidan

Liljekvists
OK
(500+)
m
method
89 omdömen
Usel6 år sedan

Jag handlade reservdelar till min Weber-grill. Bra sökfunktion, tydlig beskrivning av varorna med bilder för de flesta. Tydligt angivet till vilka modeller sakerna passade. Smidig checkout. UPPDATERING: Det stod att visa av sakerna var beställningsvaror och skulle ta 5-10 dagar. När bekräftelsen kom efter ett tag stod det plötsligt att varorna skulle komma in till Liljekvists 7 augusti, alltså 36 dagar efter min beställning. Efter det tar det förmodligen några extra dagar att nå mig. Jag blir mycket besviken - inte ok och förstör det positiva intrycket ovan! UPPDATERING 2: Det har nu gått två månader sedan beställning och enligt uppgift är varorna på väg. Dock inte alla, eftersom Liljekvists efter 1,5 månad hörde av sig och sade att en av de varor jag beställt hade utgått. När jag kontrollerade deras hemsida stod det att den varan kommer in först nästa sommar - inte utgått, alltså. Tyvärr - trovärdighet noll.

LG G6 H870 4GB RAM 32GB
Full Star 1
4.2
(35)
1 083 kr
m
method
89 omdömen
Full Star 1Full Star 2Half Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 6 år sedan

Gruvligt besviken på denna lur. Mina två senaste har varit HTC:s toppmodeller och dessa har jag varit väldigt nöjd med fram tills att det blev dags att byta (inte för att jag inte var nöjd med telefonen utan byte av jobb etc.). Denna gång blev det en LG och det inledande intrycket var positivt. Efter ett halvår känner jag mig dock klar med den här telefonen och går tillbaka till den HTC 10 jag hade innan. Ironiskt nog har den fått Android 8.0, något LG G6 inte fått än trots att den är en senare modell. Vad jag inte gillar med LG G6 är: * Reptåligheten - såväl fram- som baksida har repats och det påverkar kamerakvaliten ganska mycket. * Glas överallt! Har lyckats spräcka framsidan två gånger och baksidan en gång under mina 6 månader. HTC 10 hade jag över ett år utan sådana missöden. * Buggigt - det dyker upp notifieringar om att "Anteckningar" inte kan läsa mitt fingeravtryck och att jag ska starta om telefonen. * Ibland hänger sig telefonen i 5-10 sekunder för att sedan vakna till liv, typiskt sett i Chrome. Det finns bra saker som att fingeravtrycksläsaren är snabb och precis och batteriet är bra, åtminstone som ny. Always-on-funktionen är smidig och ljusstyrkeregleringen funkar bättre än på många andra Android-telefoner.

Denver CAU-439BT
Full Star 1
4
(1)
m
method
89 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Half Star 4Empty Star 5
Redigerades 7 år sedan

Gör vad man kan förväntas och till ett oslagbart pris! Funkar bra med BT ljud och handsfree.

Sony SBH20 Wireless In-ear
Full Star 1
4.2
(97)
m
method
89 omdömen
Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 8 år sedan

Jämför precis som många andra med MW600 som är det bästa headset jag haft. Tyvärr räcker inte SBH20 till på långa vägar. + OK ljud - Batteritid alldeles för kort - Ingen bra indikation av batterinivå, råkar alltför ofta ut för tomma lurar - Klarar inte alls fukt (löpning etc.)