Prisjakt

Amaymon

Medlem sen 2014-05-10
2
Bidrag
2
Hjälpsamröster
Thomann
Bra
(50)
Utmärkt
ett år sedan

Har handlat flera gånger hos Thomann, de snittar lägre pris än konkurrenterna i nästan alla produktkategorier och utbudet är förvånandsvärt bra! Kundtjänsten är fenomenal och har vart hjälpsam ett antal gånger. Det enda negativa är att man inte kan välja leverans till ombud, det blir automatiskt hemleverans, men vissa ser det säkert som en fördel!

Beats by Dr. Dre urBeats 2.0 In-ear
Full Star 1
1.4
(6)
890 kr
Half Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 5 år sedan

Att dessa marknadsförs som "hållbara" är kort sagt ett skämt. För att göra en lång historia kort: Hade ett par Sennheiser CX5 vilket jag var mkt nöjd med men valde att reklamera då sladden började gå sönder. Väl inne på det sämst utrustade elgiganten jag sett tvingas jag i princip att välja dessa för återköp. Jag tänkte ge beats en ärlig chans trots att jag vet att de troligen inte faller mig i smaken. Ljudet kändes som en grötig röra med okontrollerad bas och icke existerande mellanregister. Det är så pass att vissa saker (instrument, sång) nästan faller bort helt, vilket jag aldrig har upplevt... Var dessutom tvungen att köpa extra "proppar" då ingen av de fyra (få valmöjligheter) passar bra. Fjärrkontrollen är en plastig historia som känns likadan som hörlurar för en tiondel av priset. Det var även den som gick sönder först... Reklamation med död fjärrkontroll och glappt ljud, tog ett par "Supra Nitro" på återköpet och är galet nöjd!

Caliroots
Utmärkt
Redigerades 5 år sedan

Har inget att anmärka på, behövde dock aldrig kontakta kundtjänst. Mycket snabb frakt med schenker som standard alternativ, returfraktssedel medföljde men jag behövde inte använda den. Hemsidan hade dessutom ett utmärkt verktyg för att hitta rätt skostorlek.