Prisjakt

Andreas

Medlem sen 2014-05-05
5
Bidrag
1
Hjälpsamröster
NÖRDIC
Utmärkt
(500+)
A
Andreas
5 omdömen
Utmärkt3 månader sedan

Bra pris på HDMI kablar. Snabb leverans. Rekommenderas!

REL Acoustics HT/1003
Full Star 1
5
(2)
5 490 kr
A
Andreas
5 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 2 år sedan

Mycket kompetent och kraftfull 10-tums subwoofer. Detaljerad och tydlig bas som passar bra för både musik och film. Känns även mycket välbyggd. Innan jag bytte till denna hade jag en SVS SB-1000 PRO som jag inte var helt nöjd med då den producerade en de högfrekventa ljud från förstärkaren på baksidan. Dessa ljud varierade i volym och ibland kunde man höra dessa från 3 meters avstånd. Något som såklart inte är ok för en subwoofer som kostar 9000 kr. Efter att ha läst runt på forum så verkar detta vara ett normalt problem med just den modellen. I butiken där jag köpte den jämförde vi med deras demo modell och den producerade samma högfrekventa ljud. Det blev då en retur då jag tillsammans med butiken kom fram till att detta ljudet är normalt med just den subwoofern. Inte säkert att alla kommer höra det men för mig var det inte acceptabelt. Jag valde därför att testa RELs HT/1003 istället. Den är helt tyst och producerar inga konstiga ljud från förstärkaren. Jämfört med SB-1000 PRO så tycker jag HT/1003 är mer "tight" och detaljerad i basen. Ett annat plus för REL är att den är billigare samt känns mer välbyggd än SVS. Det som saknas med REL är väl appen som SVS har, men när man väl har konfigurerat subwoofern så tenderar man inte att göra så mycket ändringar (iallafall inte jag). Så för att sammanfatta så rekommenderar jag att testa HT/1003 ifall ni står och väljer mellan den och SB-1000 PRO. Ifall ni som jag har ett relativt litet rum (20-25 kvm) så tror jag HT/1003 räcker gott o väl. Ifall ni har ett större och mer öppet rum så kanske det kan va värt att gå upp ett steg till HT/1203 som har ett 12-tums element och lite mer råstyrka.

Timarco
Utmärkt
(500+)
A
Andreas
5 omdömen
UtmärktRedigerades 4 år sedan

Har hittills gjort 3 beställningar och alla har kommit fram inom 3 vardagar. Råkade även göra en felbeställning där jag ville ta bort en av produkterna vilket kundtjänst löste direkt när jag kontaktade dom via chatten på hemsidan. Riktigt nöjd och kommer garanterat handla mer i framtiden.

Røde PodMic
Full Star 1
5
(6)
1 153 kr
A
Andreas
5 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
5 år sedan

Mycket nöjd med den här mikrofonen. Den är tung och välbyggd. Ljudkvaliteten är riktigt bra och allt man säger hörs tydligt. Upplever inget bakgrundsbrus. Jag använder en Focusrite 2i2 som funkar kanon, dock måste man höja gainen nästan till max. Har beställt en Triton Audio FetHead för att få en 27 db ökning så jag inte behöver höja gainen så mycket på min Focusrite, vilket borde resultera i bättre ljud. Som stativ har jag en Rode PSA1 och tillsammans är de en grym kombo. Rekommenderar starkt den här mikrofonen om du vill ha en välbyggd och prisvärd dynamisk mikrofon med utmärkt ljud.

gents
Utmärkt
(500+)
A
Andreas
5 omdömen
Utmärkt5 år sedan

Gjorde beställning måndag kväll, skickades tisdag o va framme onsdag. Snabb o grym leverans med hög kvalitet på produkterna!