Prisjakt

timofej

Medlem sen 2005-12-06
39
Bidrag
16
Hjälpsamröster
Hälsokosttillskott
t
timofej
39 omdömen
Utmärktett år sedan

Beställning och leverans utan anmärkningar. Snabb leverans dessutom. Inget märkvärdigt men lämnar omdömet för att flytta balansen från alla negativa omdömen nedan.

POC Levator MIPS
Full Star 1
2
(1)
3 849 kr
t
timofej
39 omdömen
Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
ett år sedan

Väldigt hård på insidan - ingen vaddering på sidorna. Känns oskön, svårt att ha den på under längre tid. Tung. Lämnar tillbaka.

ComputerSalg
Utmärkt
(500+)
t
timofej
39 omdömen
DåligRedigerades 2 år sedan

Dels lägger de på ytterligare frakt för varje tillagd vara, dels håller de inte leveranstider. Först har de inte en vara i eget lager och jag får vänta en vecka tills den kommer dit. Sedan kommer varan till deras lager och leverans utlovades på tisdag. Sedan: "Deadline för frakt idag på vårt lager har tyvärr överskridits" och leveransen skjuts upp till onsdag. Sent på måndag "överskrids deadline" igen och nu utlovas den komma på torsdag. Vad är det för mening att lova ut leverans till ett visst datum om ni ändå inte kan hålla det? För att inte tala om att det är irriterande när man lägger in en (liten) vara till varukorgen och frakten stiger. Sedan kan man fråga sig vilka är alla dessa anonyma konton med 0 omdöme som ger tior och som skriver max en mening som kommentar?

Sony WH-1000XM4 Wireless Over-ear Headset
Full Star 1
3.6
(66)
2 790 kr
t
timofej
39 omdömen
Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
2 år sedan

Avsaknad av vissa funktioner drar ner betyget ordentligt, hur bra ljudet än är. - Det går inte att använda lurarna som headset när de är kopplade via RCA sladd. Det vill säga om batteriet är urladdat eller om du helt enkelt vill spara på det fungerar inte mikrofonen om lurarna är kopplade via RCA. Du får endast ljud. - Det finns ingen som helst varning för lågt batteri. Lurarna kan lägga av plötsligt mitt i samtalet. Och det går inte att koppla dem med sladd och fortsätta mötet (se punkten ovan). Dessa punkter ihop renderar hörlurarna värdelösa som headset. Men även om du har dem bara för att lyssna på musik kan du stranda utan ljud mitt i ett tågresa eller dylikt.

SMEG KLF03 1,7L
Full Star 1
1.8
(5)
1 329 kr
t
timofej
39 omdömen
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
4 år sedan

Det enda som är bra med vattenkokaren är designen. Annars är den mycket opraktisk. Det största felet med den är att det är svårt att se hur mycket vatten är kvar. Otaliga gånger lyfter jag vattenkokaren för att fylla den bara för att se att den har tillräckligt med vatten. Locket öppnas av sig själv ibland. Antar om man inte trycker ner det ordentligt efter vattenpåfyllningen men inte verifierat. Funktionen att locket öppnas långsamt är bara irriterande. De första gångerna stängdes vattenkokaren inte av själv. Vattnet fortsatt koka tills jag stängde av kokaren manuellt. Vattenkokaren väger bly redan utan vatten. Det är ett bra exempel när designen går förre funktion.

Samsung Galaxy Buds SM-R170 Wireless In-ear
Full Star 1
4
(84)
915 kr
t
timofej
39 omdömen
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
4 år sedan

För det första måste man installera Samsung Wearable för att kunna uppdatera och ställa in hörlurarna. Appen kräver tillgång till kontakter, filer, telefon och foton! Varför behövs tillgång till foton för hörlurar?! Dessutom behövs _ständigt_ tillgång till min plats (även när appen inte används). Nekar man till något av ovanstående avbryts installationen. För det andra är styrningsgränsnittet fruktansvärt. Det är inte intuitivt och lätt att trycka fel. Dessutom kan hörlurarna inte styra volymen! Eller jo, man kan välja att med ett långt tryck antingen styra volymen eller sätta på funktion för omgivningsljud. Alltså får man välja antingen att kunna styra det ena eller det andra, inte båda och därmed effektivt utesluta en av funktionerna. Och även om man väljer volymstyrning kan hörlurarna INTE styra _enhetens_ volym. Säg om din telefon är satt till ett lågt volym kan du inte höja den via hörlurarna. Alltså är volymen i hörlurarna och i din enhet separerade. Vem gör så?! Vilka 30-kronors hörlurar som helst klarar av att styra volymen på telefonen. Men inte dessa Samsungs mästerverk. Jag undrar om Samsungs ingenjörer ens testat att använda sina egna hörlurar.:-/ Undrar om man får lämna hörlurarna tillbaka efter man provat dem...

SnowInn
t
timofej
39 omdömen
Dålig4 år sedan

Hög frakt. Registreringstvång.

Harmoniq
OK
(189)
t
timofej
39 omdömen
Usel4 år sedan

Om man beställer från butiken spammar de med SMS erbjudanden.

Philips E-Line 276E8VJSB 27" 4K UHD IPS
Full Star 1
4
(30)
2 868 kr
t
timofej
39 omdömen
Full Star 1Full Star 2Half Star 3Empty Star 4Empty Star 5
5 år sedan

Inga anmärkningar på bilden men själva konstruktionen är väldigt klen och plastig. Man ser att det är en billig skärm i varje detalj. Jag saknar mest två saker - möjlighet att justera skärmen i höjdled (skärmen är för hög för min längd, 176 cm) och usb utgångar. Alltså är du mån om ergonomi och vill kunna justera skärmen i höjdled är det inget för dig. Vill du enkelt koppla telefonladdare eller annan tillbehör direkt på skrivbordet är det inget för dig heller. Men detta problem kan man möjligtvis lösa genom att köpa en separat USB hub. Är du en långperson, behöver inga USB portar, inte så kräsen med byggkvalitet och vill spara några tusenlappar är det ett bra val.