Kategorier
Prisjakt

Stefaan

Medlem sen 2005-12-01
306
Bidrag
9
Hjälpsamröster
Arozzi Vernazza Soft Fabric
4.5
(5)
3 890 kr
en månad sedan*
Storleksmässigt passar den mig (189cm) och sambon (168cm) väldigt bra. Känns väldigt robust i konstruktionen och lätt att skruva ihop. Snygg och skön design enligt mig, väldigt skönt att slippa se ut som en rallyförare när man gör en arbetsdag hemifrån.
*Redigerades en månad sedan
Britax Swingfix M I-Size
2.3
(1)
5 557 kr
6 månader sedan*
+Rotationsfunktionen spar på ryggen +Dottern sitter skönt och somnar nästan varje gång den används +Snygg design -Dålig konstruktion för att fästa isofixen, svär ett antal gånger innan jag lyckas få i den som den ska. Bilen vi sätter stolen i ha dolda isofixfästen ”inbakade” sätena vilket gör att de sitter lite längre in mellan sitsen och början på ryggstödet. Alltså väldigt jobbigt att ha å göra med om den ska flyttas ofta. -Nackstödet är väldigt trögt att flytta upp och ner Jag är väldigt nöjd med stolen så länge den inte ska flyttas ut ur bilen. Skulle gärna ge betyget 3,5/5 om prisjakts mobilapp hade tillåtit det. Uppdatering 2020-09-14: Efter att ha använt stolen ett längre tag har vi nu upptänkt en stor designmiss. Det ramlar nämligen in saker inuti själva vridmekaniken. Under stolen, vid barnets fötter, är det ett stort hål där alla möjliga saker kan ramla in. Detta är otroligt frustrerande. Tappar barnet sin napp så finns det risk för att den är jättekrånglig att få fram igen. Efter att ha tagit ut ur bilen och tömt den så hittade vi över 10st duplo och 4-5 nappar liggandes gömda i stolen. Detta drar ner betyget!
*Redigerades 3 månader sedan
AL-KO Easy Crush LH 2800
2.3
(1)
2 595 kr
4 månader sedan
Denna levde inte upp till mina förväntningar. Grenar blev ofta inte helt kapade vilket resulterade i långa grenar som var halvt kapade. Även de grenar som kapades ordentligt resulterade en grenbitar på ca 2 cm. De bitarna går som bäst att använda som en grov täckbark i rabatter. Jag lämnade tillbaka denna och köpte en kompostkvarn med knivar istället för vals och är supernöjd! I övrigt kändes denna maskin stabil och någorlunda tyst. Ska du mala ner grenar för att frakta i säckar så fungerar den gott å väl.
Cervera
Bra
(43)
Dålig
6 månader sedan*
Skulle aldrig tipsa någon om att handla här. Dyrt och många riktigt dåliga produkter. Varnar främst för, vad jag tror är, deras egna märke Anders Petter. Ser exklusivt ut till ytan men är urusel kvalité! Åtminstone köksredskap, kastrullerna har jag inga klagomål på. Samtliga mina köksredskap av detta märke har gått sönder. Det mesta vid 2-3 användningen.
*Redigerades 6 månader sedan
Gårdsman
Utmärkt
(500+)
Utmärkt
6 månader sedan
Proffsig kundtjänst som kunde svara direkt, via telefon, på väldigt produktspecifika frågor. Snabb leverans. Bra priser.
STIHL RE 130 Plus
3.8
(3)
2 599 kr
6 månader sedan
Jag är ingen expert på högtryckstvättar men har testat en del andra, säkert dyrare varianter. +Bra tryck +Enkel att transports trots att den är tung, fler handtag att greppa tag i vid lyft gör att den känns ergonomisk att flytta runt. +Lätt att snurra in och ut vattenslangen +Den förvarar olika munstycken, elkabel m.m. på och inuti sig vilket gör att du alltid har allt du behöver med dig. +Upplevs som ganska tyst +Stabil konstruktion -Känns något sladdrig och instabil i själva stången när förlängningsrör används till t.ex. terasstvätt. -Hade varit praktiskt om man kunde låsa ”avtryckaren” i ”på-läge” vid längre ihållande användning.
Toro 55cm (22") Steel Deck Recycler
4.1
(6)
5 995 kr
7 månader sedan*
+klippbredden +automatiska drivsystemet +metallchassit +klarade högt blött gräs utan några problem +lättstartad -något tung att rulla bakåt när man ska vända med den under klippning. Även tung framåt när den är av. -går inte fälla in handtaget på något smidigt sätt vilket gör den något krånglig att förvara. -hjulen och hjulupphängningen känns plastig. Återstår att se hur länge den håller. Klipper ungefär 2000m2 tomt och då är klippbredden väldigt hjälpsam. Drivsystem fungerar jättebra och spar väldigt mycket energi. Något som alla tillverkare borde ta efter.
*Redigerades 7 månader sedan
Buildor.se
OK
(500+)
Bra
7 månader sedan
Allt fungerade bra vid beställning och den levererades inom utlovad tid med hemkörning från DHL. Däremot så svarade inte butiken på ett mejl jag skickade in innan beställning. Anledningen till att jag beställde trots uteblivet svar var för att de har rabatt via Mecenat vilket gjorde att priset blev väldigt bra.
pinkorblue.se
Dålig
(109)
OK
7 månader sedan
+Bra priser +Klarna-betalning -Felaktiga leveranstider (tog 10 dagar att få paketet till posten) -Skickas från Tyskland, inte lika bra för svensk ekonomi. I övrigt gick allt helt OK.
Eneba
Bra
(166)
Utmärkt
10 månader sedan
Var väldigt tveksam när jag beställde en kod till Nintendos eShop men det fungerade hur bra som helst. Fick koden direkt och det var billigare än Nintendos egna priser, dock med väldigt lite.
Sida 1