Prisjakt
TrekkInn
 • Brett sortiment
 • Lägsta prisgaranti
 • Snabb frakt
BigR
BigR

105 omdömen

Dålig
2 månader sedan
Äh, vilket tjorv när man ska betala. Trekkin vill skapa konto och spara kortuppgifter. Konstiga meddelanden på polska(?). Näe det får bli någon annan handlare.
N
Naanok

2 omdömen

Usel
3 månader sedan
De har lägst pris på prisjakt för Fjällräven Räven 28l men kan inte sälja till Sverige pga Fjällrävens regler. Varför har dom ens produkten med på prisjakt?!?
Usel
3 månader sedan
Luftmadrassen jag köpte fick fyra stycken hål på precis samma ställe på kanten av fyra olika inbuktningar. Trekkinn svarade på min ansökan om att byta ut varan två gånger med ett automatisk svar "**With reference to your return petition we would like to inform you that we must reject any warranty claim if the defect is not due to a manufacturing defect, but caused by improper use. Neither can we accept claims where the damages are caused by: - external influences (abrasion, chemicals, sharp objects, overstretching, excessive force, wear and tear, velcro, etc.); - bad or wrong assembly; - increased perspiration; - fading colors or bleeding; - fluffing or pilling; - physical discomfort such as blisters or contact allergies. We kindly ask you to consult the returns policy on our website: https://www.trekkinn.com/outdoor-mountain/devoluciones/st**" De gav mig ingen chans att returnera varan och hade därför aldrig sett den för bedömning.
Stefaan
Stefaan

300 omdömen

Bra
4 månader sedan
Fick leveransen inom angiven leveranstid (5-10 arbetsdagar ungefär) som framgick i beställningsskedet. Produkten hamnade i brevlådan i OK paketering.
Usel
7 månader sedan
Är i processen att få mina 5 artiklar ifrån dessa. Ingen riktig service när det kommer till att svara på frågor, då de har gått 8 dagar från min uppföljningsfråga att få svar(jag har ännu inte fått svar). Dem verkar använda sig utav leverantörföretaget Seur för att skicka ordrar vilket lämnar lite att önska. Om man kollar på Trustpilot för Postnord så är genomsnittsbetyget där 3. Seur har 1.1. De verkar inte riktigt gå att kontakta heller, men det är en hel fråga i sig självt. Jag gjorde beställningen 20:e April och nu(5:e maj) så väntar jag fortfarande på att sakerna ska levereras. Jag antar att det är inom eu, men 14 dagar att få sina saker är väl ganska överdrivet. Vet ännu inte om jag håller på att bli blåst, uppdaterar omdömet om jag får mina saker eller inte. Har läst att man kan få skydd med att köpa saker via paypal, vilket är något man kanske ska tänka på genom att kunna starta en dispyt genon paypal. Något att kan vara värt att tänka på. Jag gjorde inte det men hade varit otroligt tråkigt om man det skulle bli en lång process att få tillbaka pengarna. Uppdatering 2021-05-06: Tog kontakt med leverantörföretaget seur. De gav mig en ny trackinglänk som funkade för sidan DPD. Men funkade också på portnord. Där stor det att mottagaren hade aviserats men hade returnerats efter 7 dagar. Ringde postnord och de sa att man skulle kontakta avsändaren. Jag gjorde det och nu när paketet åter kommer till trekkinn så kommer det returneras. Får se om man får sina pengar tillbaka.
S
Sebastian

1 omdöme

Usel
8 månader sedan
Skapar fejkade notifikationer på prisjakt om sänkt pris på vara som ej finns i deras lager, enbart för att få trafik till sin sida.
e
ermmpe

3 omdömen

Utmärkt
8 månader sedan
Beställde en ryggsäck och ett par vandringsstavar, snabb leverans inom en vecka!
Utmärkt
8 månader sedan
Bra priser och snabb hantering av beställning. Såklart något längre leveranstid än vid köp på hemmaplan.
Betyg köpupplevelse
2.3OK
13 omdömen
Distribution av köpupplevelse
(3)
(1)
(0)
(1)
(8)

Om butiken

TrekkInn

Butiken finns i Spanien. Priserna visas i SEK.

Betalningsalternativ

PayPal
 • Förskottsbetalning
 • Kortbetalning
 • Avbetalning
 • Betalning via telefonräkning
 • Bitcoin
 • Direktbetalning
 • Faktura
 • Postförskott
 • SMS-betalning

Kundtjänst

Kontakt med butiken kan ske på Svenska.

Erbjuder telefonsupport. Se butikens hemsida för mer information.

www.trekkinn.com

Bolagsinformation

Fullständigt firmanamn: TRADEINN RETAIL SERVICES S.L.

Organisationsnr: 502064-7201

Information hos allabolag.se