Prisjakt

mathiaspalm

Medlem sen 2014-03-15
11
Bidrag
18
Hjälpsamröster
cdkey.se
Bra
(386)
Dålig
5 månader sedan

Köpte win10 pro nyckel som inte gick att aktivera. Talade med Microsoft som informerade mig att detta var en redan använd win7 nyckel. Fick en ny nyckel. Denna nyckel gick heller inte att aktivera. Igen samtal med Microsoft. Köpte en till nyckel till win10 home denna gång. Gick inte heller att aktivera. Köpte en ny win10 home nyckel från annan leverantör, fungerade direkt. Den lilla support jag fick var faktiskt bra och informativ så jag får känsla av att vissa som jobbar där verkligen bryr sig, men något i deras infrastruktur måste vara duktigt trasigt. Jag kan inte rekommendera denna leverantör.

Ubiquiti Networks UniFi AP AC Lite
Full Star 1
4.4
(45)
795 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
7 månader sedan

Kör 3 stycken i radhus på lika många våningar. Snygg, stabil och lätthanterligt ui via app samt frekventa fw uppgraderingar. Inkluderade poe adaptrar funkar perfekt. Mycket prisvärd produkt. Kvalité.

GP Batteries PowerBank Voyage 2 15000 MP15
Full Star 1
4.5
(4)
330 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
10 månader sedan

Köpte för att ha på bilresa, främst för laddning av min lur, Galaxy S10e. Har fungerat klart över förväntan. Har laddat upp från 40-50% till full flertalet gånger, och verkar fortfarande vara på max. Har inte använt powerbanks tidigare men denna kan varmt rekommenderas.

Proshop
Utmärkt
(500+)
Usel
ett år sedan

Beställer vara och får bekräftelse på order. Inget händer på nästan en vecka. Sedan dimper det ner ett epost som säger att varan är slut. Känns ganska långt från "pro".

The Last of Us: Part II (PS4)
Full Star 1
3.7
(118)
238 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
ett år sedan

Ett mästerverk. Bland det bästa jag spelat på en konsol. Ljussättning, animationer, story, karaktärer, dialog, ljud och spelmekanik är helt otroligt. Det tråkiga är att det är över. Om det var något mindre kul med spelet var det boss fighten i sjukhusgaraget. Blev lite tjatigt efter ett tag, men överlag verkar spelet skala svårighetsgrad ganska bra.

Teknikmagasinet
Bra
(500+)
Usel
2 år sedan

Begagnad produkt. Fixa filter.

PrimeMobile.se
Bra
(5)
Usel
2 år sedan

Begagnade produkter. Var god filtrera korrekt.

Fitbit Charge 2
Full Star 1
2.8
(32)
3 046 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Empty Star 4Empty Star 5
3 år sedan

Idag efter knappt två års användning tvärdog batteriet/klockan. Som andra skrev är armbandet av riktigt dålig kvalité och jag har gått igenom 3 stycken drygt på min tid med den. Jag gillar att ha ett aktivitetsarmband men kommer nog välja en annan tillverkare denna gång.

OBH Nordica 6648 Power Rocket
Full Star 1
4.1
(29)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
3 år sedan

Köpte en för att göra smoothies till barnen nu i sommar. Haft den i drygt en månad. Skulle säga att den är perfekt för detta ändamål. Krossar med lätthet fryst frukt och is. Inget att klaga på. Lätt att använda och diska i maskin. Samt överkomligt pris. Rekommenderas.

Sony Bravia KD-65XE9005
Full Star 1
4.1
(17)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 3 år sedan

Uppdatering efter 1.5 år Flertalet sw uppdateringar senare är många problem lösta verkar det som. CEC funkar utan problem så även ARC. HBO supportrar nu Android TV och den funkar väldigt bra. Kodi funkar också mycket bra med passthrough stöd för ac3 och dts. Mycket nöjd med TVn nu. Synd att det tog 1.5-2 år att komma hit dock, därför får den inte 5. Efter cirka 2 månaders användning. Panel, färgåtergivning och bildbehandling är superb, precis som många tester visar. Ljud okänt. Helnöjd med detta köp ur den aspekten. Tre saker som drar ned betyget som jag tyckte var viktiga. Kanske löses med framtida uppdateringar. - Det finns ingen HBO app. Chromecast streaming till den är kass. Jämfört med PS3 HBO appen där content flyter felfritt är detta oanvändbart. Tråkigt. Netflix appen funkar bra. Hade förväntat mig felfria appar efter så många år. - Har alltid varit stort fan av CEC/Bravia Sync för en fjärrkontrol. Funkar ok, men när TV stängs av stängs inte receiver(Onkyo) av. Funkade på min gamla Sony TV. Irriterande. - Vid olika(2 än så länge) tillfällen slutar HDMI ARC fungera så ljud från netflix appen t.ex inte går tillbaka till receivern. En omstart av TV:n verkar lösa problemet. Att starta om TV:n(android os:et) är dock inte självklart(normalt går den ner i standby) men går om man googlar.