musti30sep

Medlem sen 2014-02-17
13
Bidrag
3
Hjälpsamröster
Logitech Z333
Full Star 1
3.7
(30)
549 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 3 år sedan

Ljudet är rent, kan slå dyrare modeller, den är välbygd, volym musen är väl balanserad, det enda som drar betyget ner är basen, den är helt okej i jämförelse med hur bra ljudet är, men den kunde ha varit fylligare.

Knack 2 (PS4)
Full Star 1
2.9
(3)
200 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 4 år sedan

Mycket fint spel, roligt att spela länge med sonen som är 6 år gammal. Mycket finare grafik än första spelet.

XTZ Headphone Divine Wireless On-ear Headset
Full Star 1
3.9
(42)
390 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Half Star 4Empty Star 5
Redigerades 4 år sedan

Kortfattat så vill jag nämna att dessa lurar är värda 10 stjärnor med tanke på att de kostar 690:- nu. Jag har haft dessa lurar cirka 1,5 år, de håller fortfarande samma ljudkvalitet som när de kom. Ljudet Clean men inte flat, bassen är normal ”lite” klen. Man får mycket för pengarna när det gäller ljud från dessa lurar. De sussar lite vid trådlös användning, det märks knappt när musiken är på. Konstruktionen Välbyggda, de har inte slitits än och jag använder de väldigt ofta efter 1,5 år. De är lätta, kan ha de i flera timmar. Varma blir de lite men inte överdrivit. Förpackning och tillbehör: Micro USB kabel, sladd, mjuk och fin väska. Batteri. De håller 14h som lovat. Utseende Fina ”svart matt finish” men sticker ut lite då en blå lampa tänds på hela tiden när de är på ”vid trådlös användning”. Om du inte vill lägga mer än 1000:- lapp, köp dessa, väldigt praktiska och gör vad de är gjorde för.

Crash Bandicoot N-Sane Trilogy (PS4)
Full Star 1
4.2
(16)
311 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 5 år sedan

Minnen ❤️

Harman Kardon Onyx Mini Bluetooth Högtalare
Full Star 1
3.1
(5)
1 180 kr
Full Star 1Full Star 2Half Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 5 år sedan

Vad är viktigaste med en högtalare? Det är väl ljudet, ljudet är tunt, om man jämför med beoplay serie så är den kvavt/burkigt. helt okej ljud generellt men diskanten är en stor downside. annars designen är fn samt den har bra batteri tid.

Lekmer
Bra
(500+)
Usel
Redigerades 5 år sedan

Kan man ge mindre än en stjärna? Lek mer är ett skämt, gjorde en beställning den 10:e nov., jag ringde 3 gångar för att kolla upp vad som har blivit med ordern, fick alltid samma svar. de vet inte vad som har hänt, de lovar att de skickar varan så snart som möjligt, inget skickas och man ringer senare och man får aldrig hjälp. kortfattat: Företaget är skämt, kundtjänsten är inte seriösa alls (snälla? ja) men vad ska det hjälpa om de inte gör skillnad. AVSTÅ.

Stylepit
Bra
(35)
Utmärkt
Redigerades 5 år sedan

Lätt en 10:a från mig på denna butik. +Snabb leverans, hantering av retur samt betalning. +Sjukt snabb uppdateringsystem då får man direkt ett mejl på varje ändring på beställningen. +Fri frakt & fri retur +Bra utbud. Nöjd.

Fujifilm FinePix X100T
Full Star 1
4.1
(6)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
Redigerades 5 år sedan

+ Hyfsad snabb autofokus (snabb men mitt x100f) är betydligt snabbare. Bildkvalité jämfört med Leica vilket är mycket bra. Skarpt objektiv. Ergonomi & hantering & byggkvalité är 10/10. - Lensen sticker ut mer än vad jag trodde Dyr

Proshop
Utmärkt
(500+)
Utmärkt
Redigerades 5 år sedan

+ Brett utbud Bra priser Snabb & hjälpsam kundtjänst - Min beställning tog 12 dagar istället för 6-7 dagar. Det kan hända vilken butik som helst tror jag om varan är beställningsvara. Nöjd.

Dell S2418H
Full Star 1
3.5
(1)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 5 år sedan

För pengarna är denna bildskärm är ett perfekt köp. Byggkvaliteten, ljus-bildkvalitet är lätt 8/10. Ljudet ur den lilla högtalare är väldigt väldigt bra (kan dock ej jämföras med större externa högtalare) ljudet kan gå högt och klarheten är godtagbart. Bilden är perfekt på alla aspekter förutom kanske att ljusstyrkan är "liite" för avarage. Jag fattar inte varför existerar inte så många med "glossy=högblank" yta? Den lätt jämförbart med en imac full-hd dock har den kanske lägre ljusstyrka (denna ligger på 250 nits medan imac ligger på ca 370)?