Prisjakt

Mangan77

Medlem sen 2013-12-15
22
Bidrag
7
Hjälpsamröster
TP-Link Tapo C320WS
Full Star 1
3.7
(10)
547 kr
M
Mangan77
22 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 2 månader sedan

Helnöjd! Har många Arlo av äldre modeller och jag tycker att denna är väldigt mycket bättre på allting. Det som man märker först är att 320WS och appen inte laggar. Allt går blixtsnabbt. När jag får en avisering och öppnar appen, så kan jag prata med personen inom 5-10sek. Arlo tar lång tid innan jag får bild. Funkar även ok att visa på Google-enheter, som då känns snabbare än när man gör detsamma med Arlo. Har ställt in detekteringszoner och det funkar perfekt! Har aktiverat "Personavkänning" och "Upptäckt av fordon", inte "rörelse". Får inga falsklarm längre. Det fick jag hela tiden med Arlo. Bilden är 2k och mina Arlo är HD. Det är stor skillnad! Fabriksinställningen är dock 720. Så först blev jag jättebesviken och tänkte lämna tillbaka kameran, men så kom jag på att kolla bildinställningarna. Tror att det är anledningen till att vissa har skrivit att bilden är dålig... Jag satte i ett minneskort och jag ser ingen anledning till att betala för ett abonnemang. Jag kan ju ändå ställa in allting nu. (Zoner och "AI funktioner".) Ska köpa fler och pensionera mina Arlo.

TCL 98C735 98" 4K Ultra HD (3840x2160) QLED Google TV
Full Star 1
4.1
(11)
44 986 kr
M
Mangan77
22 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 5 månader sedan

Helnöjd! Jag gick från en 7år gammal 75tums HD-TV från Samsung till 98tums 4K TCL. Jag är jättenöjd! Hade projektor innan min 75tums TV och har sedan dess saknat en riktigt stor bild! Min fru ville inte ha projektor, för hon tycker att det är mycket enklare med en tv. Nu har vi alla fördelarna som med tv och med en bild som till och med är lite större än vad jag hade med min gamla projektor. -Alla nöjda!👍🙂 Jag tycker även att tvn är riktigt snabb när jag bläddrar mellan olika appar/funktioner. Inget lagg! (Tycker uppstarten är relativt långsam förhållandevis mot hur snabb den är när allt är "up and running". Vi spelar en del Mariocart 8 med familjen och då delas skärmen upp i fyra rutor. Varje ruta motsvarar en 49tums tv!😅 Alla kör mycket bättre tack vare det.😅 När man spelar själv är riktigt maffigt!😀👍 Har inget att klaga på för tillfället. Ett problem dock är att jag känner att jag måste spara emballaget, ifall att jag skulle få problem med tvn och då behöva transportera den. Emballaget är ENORMT!

Beurer MG320
Full Star 1
5
(2)
2 546 kr
M
Mangan77
22 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 6 månader sedan

Jag är jättenöjd med denna! Hade en OBH Nordica shiatsu-massagemaskin i ca 10år, som jag varit väldigt nöjd med. Kunde inte köpa den längre och gjorde en chansning med denna. Denna är ännu bättre!😃 Luftkuddarna masserar mycket bättre än vad jag kunde föreställa mig och shiatsumasdagen är likvärdig. Får hoppas att denna håller lika länge.👍

ComputerSalg
Utmärkt
(500+)
M
Mangan77
22 omdömen
Utmärktett år sedan

Mycket bra kundtjänst som svarade snabbt, trevligt och gav mig kompensation för mitt "besvär". Härligt med butiker som tar ansvar och vill ha nöjda kunder! :) Utöver den höga nivån dom har på kundservice, så ser jag att dom har ofta lägst priser på Prisjakt. 100% nöjd! Kommer definitivt att handla mer från ComputerSalg.

Garmin Fēnix 7X Sapphire Solar
Full Star 1
5
(3)
6 999 kr
M
Mangan77
22 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades ett år sedan

Har haft 6X Sapphire Pro i ca 2år och bytte upp mig till 7X Solar Sapphire Pro. Bara haft 7X i ett par dagar, men jag känner redan att jag är nöjd med mitt byte. Bättre GPS, bättre pulsmätare, bättre batteri, solcell, ficklampa och touch screen. Ficklampan har jag faktiskt haft stor användning för. Uppdatering 2023-01-26: Kanonklocka! Väldigt nöjd med allt med denna klockan. Glad att jag bytte. 5 av 5!👍

XXL Competition Kettlebell 36kg
Full Star 1
5
(1)
M
Mangan77
22 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades ett år sedan

Jättenöjd! Känns bra, ser bra ut och har ett konkurrenskraftigt pris. Ofta på rea på XXL så köp inte till ordinarie pris.👍 Jag har 36kg, 24kg och 12kg.

Weber Genesis II E-610 GBS
Full Star 1
4
(2)
17 989 kr
M
Mangan77
22 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
Redigerades 2 år sedan

Kanonfin grill! Allt känns välbyggt och premium. Ganska kul att se allas reaktioner, för den är riktigt stor! 😅 2022-08-07 Några tankar nu efter några års användning. Jag tycker att den är onödigt stor, och det går åt onödigt mycket gasol. Vi är 4st i vår familj... Halva grillen är istortsätt oanvänd.😅 Vid stora barnkalas/fester så är det i och för sig grymt att kunna grilla till alla på en gång.🙂 Använder normalt ytan av 3-4st brännare när jag grillar. Det går att få upp tempen med endast 3-4st, men det tar då givetvis längre tid att komma upp i 250 grader. Kvalitén är en besvikelse! Det är lackade delar på grillen som redan rostat så mycket att färgen sitter helt löst. Det är framför allt delar på det grå underredet, som jag aldrig rör. Så väder och vind är det enda som orsakat detta... Annars är det en bra grill som gör vad den ska.

Philips Avance Collection Airfryer XL HD9240
Full Star 1
4
(7)
M
Mangan77
22 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
5 år sedan

Är riktigt nöjd med hur den gör pommes av alla möjliga varianter! Utan att tillsätta något fett så blir det kanonbra resultat! Vissa andra varor som är för att lägga i en vanlig fritös, kan bli lite torra om man inte tillsätter lite fett. På dem kan man pensla på lite olja innan, så blir även de kanonbra!😊 Maskinen är lätt att använda och lätt att göra rent. Ett grymt komplement i köket!👍

Concord Transformer T
Full Star 1
4.8
(4)
M
Mangan77
22 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 6 år sedan

Kanonbra stol! Lätt att montera, justera och barnen tycker om att sitta i den. Vi har två stycken stolar av denna modell.