Prisjakt

vixit

Medlem sen 2013-12-05
4
Bidrag
9
Hjälpsamröster
Garmin Venu 2
Full Star 1
4.1
(9)
3 190 kr
v
vixit
4 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
3 år sedan

Har tidigare haft en Galaxy Watch Frontier och det är milsvid skillnad till denna. Venu 2 är en riktigt bra klocka med bra avvägning mellan träning och smartwatch. Plus: Bra batteritid (får hittills ut 7-8 dagar med GPS aktivitet i princip varje dag). Spotify offline Bra och snabb gps Pulsmätare följer min bröstmätare väldigt bra Bra sömnmätning Snygga widgets som visar all relevant into direkt på klockan Minus: Kunde haft lite fler förvalda aktiviteter (som finns i Fenix serien)

RoyalDesign
Utmärkt
(500+)
v
vixit
4 omdömen
Usel4 år sedan

Riktigt dåligt, kommer aldrig beställa härifrån igen. Jag beställde en lampa som hade 14 dagars leveranstid. De drog pengarna direkt (6000kr) och hörde av sig en månad senare att lampan var försenad. Därefter fick jag reda på att den försenats ytterligare en månad. Slutligen (3 månader efter beställning) hörde de av sig och sa att de inte kommer få in lampan. Alltså har de hållt mina pengar i tre månader utan att leverera någonting, lurendrejeri.

Samsung Gear VR SM-R322
Full Star 1
4.1
(10)
990 kr
v
vixit
4 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 8 år sedan

Köpte min Gear VR i förra veckan och den har funkat väldigt bra för mig. Det är en riktig upplevelse att ha på sig glasögonen, man får uppleva appar och videos på ett sätt som man aldrig tidigare har gjort. Rent reflexmässigt känner man sig runt i videos med händerna och ryggar bort då exempelvis en haj simmar emot en. Har tidigare provat cardboard och det här är väldigt mycket bättre, inget ljusinsläpp, bra rörelsesensorer och skarp bild. Det enda som saknas för tillfället är fler appar, något som dock borde komma eftersom tekniken är i sin ungdom. Fick till en början problem med överhettning, men har försvunnit helt sedan jag kör utan plastskyddet på utsidan. Att det skulle vara dålig upplösning håller jag inte med om. Det finns många olika appar och videor och självklart har en del sämre upplösning än andra men generellt sett så är det minst full HD. Man kan som sagt även se enskilda pixlar om man fokuserar på det, det är dock något jag tycker man glömmer efter ett tag.

Asus ZenBook UX305CA-FC043T
Full Star 1
4
(8)
v
vixit
4 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 8 år sedan

Fantastisk dator. Köpte den för 7490:- på Webhallen, vilket är ett riktigt kap. Chassit av aluminium känns extremt stabilt, vilket gör att datorns byggkvalité är grym. Att den dessutom har Intels nya Skylake m3 chip gör att datorn håller sig sval trots att den inte har en fläkt. Just att den inte har en fläkt var också en av de främsta anledningarna för mitt köp, datorn är dels helt tyst men dessutom så kommer den hålla betydligt längre då inget damm kommer in innanför chassit. Datorn är extremt tunn och väger lite över ett kilo. Skärmen är ljus och högupplöst men samtidigt matt, vilket gör att den funkar bra i solljus. Det enda negativa jag kan säga är att den inte har ett baklyst tangentbord, något som jag vant mig med sedan tidigare. Ger den ändå 10/10 tackvare att den trots sin storlek har en grym prestanda som täcker alla behov förutom om man vill spela nyare spel.