Prisjakt

PlainToasty

Medlem sen 2013-11-16
8
Bidrag
0
Hjälpsamröster
Wilfa WAS-623 Bell
Full Star 1
4.7
(16)
P
PlainToasty
8 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
6 månader sedan

Gräddar stora härliga våfflor. Räkna med 1,5 x smeten för en vanlig våffla. Medföljande skopa funkar perfekt för att måtta ut lagom mängd smet. Utmärkt funktion att den piper när våffeljärnet är varmt/ när våfflan är klar. För de som hävdar att pip-funktionen gått sönder efter en tids användning, kan jag rekommendera att se efter om knappen på undersidan är satt till ”1” - trodde själv att mitt pip gått sönder - tills jag upptäckte knappen idag (knappen finns beskriven i manualen i korta ordalag och väldigt liten text). Vi använder våffeljärnet 1-2 ggr i veckan och har gjort så i ett år; inga problem. Det enda som inte riktigt funkar är att göra våfflor på något annat än våffelsmet: t.e.x. När man gör Zucchinibiffar i järnet, så ångar de så mycket att våffeljärnet blir fullt av vätska som inte rinner ut så bra. Funktionen är dock fortfarande klockren.

Marshall Major III Bluetooth Wireless On-ear Headset
Full Star 1
3.7
(21)
P
PlainToasty
8 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 6 år sedan

Ganska bra lurar med skön byggkvalitet, men lite klumpiga. De tjocka öronmuffarna gör att de sitter skönt, men det gör också att de sticker ut rätt mycket från öronen/huvudet. Ljudet är helt ok, ett neutralt ljud, som dessvärre är ganska odetaljerat, vilket gör att man lätt drar upp volymen för att få en häftigare upplevelse. Tristaste med Major III är att lurarna inte alls är ljudisolerande. Omgivningsljud letar sig in, så man höjer volymen för att överrösta, varpå ALLA kommer höra vad du lyssnar på eftersom de läcker som ett durkslag. Trådlösheten är superb, med lång batteritid, och stabil koppling. Kul också att kunna ”slanga vidare” musiken du lyssnar på, genom att koppla in ett par sladdlurar eller en högtalare till lurarnas 3,5mm jack när du lyssnar via bluetooth.

OutdoorExperten
Bra
(500+)
P
PlainToasty
8 omdömen
UtmärktRedigerades 6 år sedan

Konkurrenskraftiga (konkurskraftiga?) priser. Snabb leverans. Fri retur. Inget knas.

Torebrings
P
PlainToasty
8 omdömen
UtmärktRedigerades 6 år sedan

Riktigt bra priser, snabb och billig frakt, välinslaget paket för de beställda ömtåligheterna, samt medföljande retursedel i försändelsen. Rekommenderas!

Eventyrsport
P
PlainToasty
8 omdömen
UtmärktRedigerades 7 år sedan

Helt ok leveranstid. Kundservice hade bara öppet mellan 12-16, och svarade inte när jag ringde; men när jag skickade mejl fick jag svar direkt. Eventyrsport har Prisgaranti, vilket är fantastiskt för mig / oss som använder Prisjakt. Deras kundtjänst korrigerade min faktura omgående till det lägre priset, när jag uppmärksammat dem om att det fanns ett lägre :)

Webhallen
Utmärkt
(500+)
P
PlainToasty
8 omdömen
BraRedigerades 8 år sedan

Bra priser

Centurion RDE125
Full Star 1
4.3
(3)
P
PlainToasty
8 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Half Star 4Empty Star 5
Redigerades 9 år sedan

Damm: Ja. Grus: Nej. Centurion RDE125 är med sin låga prislapp en perfekt "första-robot". Jag har kört min i ett par dagar och första rundan plockade den upp så mycket damm att den inte kunde suga upp mer, och var tvungen att bli tömd. Förutom dammsugarfunktion har roboten två avtagbara borstar och en avtagbar mopp-tillsats. Sistnämda är helt enkelt en fiberduk som sätts fast undertill och dras mot golvet när den far runt. RDE125 rör sig på 3 olika sätt när den städar: Zick-zack (random), längs med kanter, samt spiralrörelse. Bytet mellan rörelser verkar ske helt slumpmässigt, alltså verkar roboten inte ha någon större intelligens som planerar städningen. Fläkten/suget i RDE125 är svagt. Den får med sig damm och lätta partiklar, men grus lyckas den inte få med sig. Det svaga suget medför även att det lilla dammfiltret snabbt blir fullt, eftersom dammet inte trycks ihop. Man kan därför behöva tömma den mitt under pågående städning. Om man tar av "mopp-tillsatsen" så klarar roboten tunna mattor. Om man tar av borstarna kan den förmodligen röra sig ännu bättre, men frågan är hur städresultatet blir. Laddningstiden är ganska lång: 4-5 timmar, och på en laddning kan man köra maskinen i cirka 70 minuter. Dammfiltret + priset + priset! + hittar damm överallt - klarar inte grus och tyngre partiklar - litet dammfilter - lång uppladdning kontra användning