Prisjakt

Mioracle

Medlem sen 2013-11-01
4
Bidrag
2
Hjälpsamröster
Inet
Utmärkt
(500+)
M
Mioracle
4 omdömen
Utmärktett år sedan

Det finns en stor anledning till att Inet vinner årets butik så ofta vilket andra återförsäljare helt förbiser. För att bli den bästa konsumentbutiken så måste man hela tiden fråga sig: "Vad hade jag själv tyckt vara den bästa servicen, supporten och köpupplevelsen om jag själv köpte något och vad hade jag tyckt en butik gjorde för att gå det där extra steget som ingen annan gör?" Inet frågar sig själva ständigt denna fråga och gör allt för att överträffa kundens förväntningar. Så när de då levererar gång på gång följande: -GRATIS FRAKT! -Snabbast frakt! (ofta samma dag t.o.m. om man köpt på morgonen) -Enkel och snabb hemsida som är lätt att hitta på och inte försöker uppfinna hjulet varje år -Supertrevlig support som sätter kunden främst och ofta reklamerar varor trots att de kunde suttit sig på tvären vid tveksamma fall -Supermånga betalningsalternativ inkl. olika avbetalningar och t.o.m. Swish -Fria returer och 30 dagars öppet köp -Streamar/postar ofta på flertal soiala medier och har massa roliga tävlingar Trots att de från början var två relativt små butiker i Göteborg så lyckades de med ovanstående år efter år, trots att de flesta andra återförsäljare hade mycket mer pengar och omsättning, så behöver man inte vara Einstein för att förstå varför vi kunder älskar Inet. Önskar man kunde ge 11 av 10 i betyg Inet är The Benchmark... alla andra borde lära sig av dom!

Arkad
M
Mioracle
4 omdömen
Utmärkt3 år sedan

Det är lätt att ge högsta betyg till Arkad för snabb hantering av beställning, bra hemsida, superbra emballage på produkterna och produkternas superfina skick. Vilket de levererar. Men det är när något är trasigt som de verkligen skiner. Inte nog med att jag fick supersnabbt svar via mail. De erbjöd sig att långtesta en ny produkt så att den inte skulle ha några problem, skicka omgående till mig med en returfraktsedel på den gamla enheten. Jag har själv varit serviceansvarig i många år för några återförsäljar-giganter inom IT hårdvara och det var extremt sällan vi testade en ny produkt vid ett returcase för att försäkra oss om att kunden inte skulle få en till defekt vara. Snacka om service above and beyond. Sen när det blev fel utlämningsställe och Schenker inte ville ändra, så ändrade Arkad och tog hela avgiften på sig själva. Otroligt tillmötesgående, bästa service jag någonsin varit med om på 25 år. Kommer rekommendera alla att handla här framöver! 11 av 10 stjärnor!

Yamaha RX-V781
Full Star 1
4.6
(8)
M
Mioracle
4 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 7 år sedan

Köpte den för 4995:-. För priset är den totalt fantastisk. Jag kan bara rekommendera alla att köra PURE DIRECT-läget så ofta man kan, ljudet blir kolossalt mycket bättre och man slipper dessutom den ganska tråkiga displayinformationen som slocknar i PD-läget. Det som är extra bra är att HDMI-switchen fungerar i Pure Direct så man får både bild och ljud, men ljudet är otroligt mycket bättre. I Pure Direct-läget låter mina DALI Zensor 3 fantastiskt med all typ av film samt musik och då med allt från hårdrock, psytrance till klassiskt. Jag hade Yamaha RX-V1800 en gång i tiden och likt den så gillar jag det varmare ljudet som Yamaha ofta producerar från sin elektronik. Det är remarkabelt att man kan få så mycket kraft från en så relativt billig förstärkare som RX-V781. Är inga problem att spela mycket högt utan att det låter dåligt. Som tidigare recensenter så tycker jag att man kunde bearbetat och gjort menyerna klart mycket mer pedagogiska och enklare. Det känns som det är en tekniker/programmera som utformat dem och ingen har riktigt tittat på användarvänlighet och pedagogik i menyvalen. Därav avdrag på en stjärna. För priset tycker jag fjärrkontrollen är helt ok, förväntar mig inte en tung och gedigen fjärr i klassen. Fjärren fungerar bra och har godkänd layout. Överlag en otroligt kompetent förstärkare i klassen och att skicka HDR-signaler från Win 10 med senare Creators Update från HTPCn till OLED-TV fungerade klockrent med ett AMD Radeon 460.