EnJ

Medlem sen 2013-08-15
4
Bidrag
7
Hjälpsamröster
Elgiganten
Bra
(500+)
Dålig
ett år sedan

Beställde ett par hörlurar till nedsatt pris, men inte begagnade (sådana fanns också på hemsidan) utan helt nya lurar. Trots detta levererades lurar som helt klart varit öppnade. Alla saker fanns dock kvar, om än i oordning och lurarna fungerar som de ska så jag väljer att behålla dem ändå.

Jabra Elite Active 75t Wireless
Full Star 1
3.5
(52)
926 kr
Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
ett år sedan

Precis som andra har rapporterat så hade mitt par problem med bluetooth-kopplingen. Om jag hade telefonen i fickan i min (tunna) jacka så räckte det att jag vred på huvudet för att kontakten skulle brytas. Jag testade familjens övriga lurar (Sudio, Sony och ett par Jays) - ingen av dem hade minsta problem. Nu har Jabra haft mina lurar i över en månad utan att jag fått någon ersättning. De enda besked jag får är att dom har mycket att göra och att det kommer att dröja ytterligare. Detta är nog en av de sämsta företagen vad gäller kundservice. Lurarna i sig har bra passform (bästa jag provat) och de fysiska knapparna är bra. Ljudet är ok och NC gör i alla fall lite skillnad, utan att förstöra något. Hear-through är också mycket bra. Men vad hjälper det är produkten är trasig och man får vänta i månader på att få den fixad.

Komplett.se
Utmärkt
(500+)
Utmärkt
2 år sedan

Supersnabb leverans, bra förpackat och inte minst - strålande kundservice, även vid returer.

Höglandets Golv
Utmärkt
3 år sedan

Jag beställde ett golv som skulle levereras, men kort efter beställningen så ringde en säljare och meddelade att det var ett saldofel hos deras leverantör och att leveransen skulle dröja. Jag avbröt då ordern och beställde från en annan butik. Dock hade leverantören trots allt skickat varorna som var under leverans. Säljaren på Höglandets Golv ordnade dock det hela så att de tog tillbaka sitt golv, utan något krångel för mig. Fel kan uppstå och då är det mycket skönt att få god service! Tumme upp!

Samsung Galaxy S4 LTE GT-i9505 2GB RAM 16GB
Full Star 1
3.9
(134)
Full Star 1Half Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 9 år sedan

Den S4 jag köpte i Elgigantens butik har inte fungerat som den ska och varit på garantireparation. Verkstaden hävdar att de stora felen beror på att en felaktig usb/laddmodul monterats som varit "icke original". Självklart har jag inte monterat något i telefonen - det har jag inte kunskap eller verktyg till och dessutom har jag ingen anledning eftersom telefonen har garanti. Vill utfärda en varning för att köpa denna telefon eftersom man inte ens kan vara garanterad att den innehåller originalkomponenter eller för den delen fungerande komponenter! I fungerande skick är det en bra telefon, men att i butik köpa en telefon med felaktiga delar och inte få en fungerande telefon på garantin gör att jag vill uppmana till försiktighet vid köp av Samsung S4.