Kategorier
Prisjakt

mewra

Medlem sen 2013-02-27
22
Bidrag
14
Hjälpsamröster
Razer Nommo Pro
4.3
(3)
4 299 kr
8 månader sedan
Mer ljud än vad man betalar för i en stilren förpackning. Väldigt bra stereoseparation. Lamporna under högtalarna går att stänga av. Det man måste göra är bara att stänga av razers egna eq och göra en egen som är helt platt, då låter det rinktigt riktigt bra, även på låg volym!
Logitech HD Pro Webcam C920
3.9
(20)
849 kr
9 månader sedan
Bra kvalite och fungerar alltid när man behöver den. Har haft den i några år och den fungerar fortfarande lika bra.
Logitech MX Ergo
3.1
(9)
825 kr
9 månader sedan
Mycket bekväm och ett bra ergonomiskt alternativ till en mus eller trackpad. + Bra programvara där man kan ställa in vad alla knappar ska göra. + Snygg och diskret + Bra batteritid + Basplattan kan justeras i två olika lägen för bättre ergonomi. + Kan växla mellan bluetooth och medföljande trådlös dongel. - laddas med micro-usb
Sony WH-XB900N
3.9
(21)
1 499 kr
9 månader sedan
Mycket härligt och fylligt ljud, om man vill. Älskar ljudet i dessa! + Bra möjligheter att ställa in hur man vill att det skå låta med EQ. + Håller mycket stabil uppkoppling hela dagen. + Lätta och bekväma, även på en person med större huvud. + Blir inte speciellt varma runt öronen. + Snygga och diskreta i matt svart + laddar med usb-c + mycket hörlur för pengarna - inte superbra aktiv brusreducering
Razer Hammerhead True Wireless
3
(3)
799 kr
9 månader sedan
Mina airpods gav upp och jag behövde nya true wireless som inte sitter intryckta i öronen. Så jag jämnför dessa med air pods. + Mycket fylligare och trevligare ljud. + Sitter bättre i örat, jag har små öron + Är inte vita + Laddar med usb-c + Bluetooth 5.0 och låg latency till spel - Något krångligare vid första parningen - Sämre känsla i fodralet, men ändå helt ok. - Kanske lite sämre batteritid, men funkar lika bra till alla plattformar. Skulla köpa ett nytt par om jag tappade dessa i sjön!
Acer XR382CQK (bmijphuzx)
3.8
(2)
11 933 kr
3 år sedan*
Riktigt grym skärm. Använder den till en MacBook Pro 15 via USB-C. Fungerar utmärkt då den även laddar datorn och ger tillgång till USB-hubben via en enda kabel. Har den även kopplad till en PC via displayport. 75Hz i kombination med IPS panel ger en mycket lugn och bekväm bild som inte är lika ansträngande för ögonen. Jag använder skärmen till både utveckling och gaming och den passar utmärkt till båda. Enda minuset jag kan komma på är att det inte blir bra när man kopplar en PS4 Pro till denna skärmen och sätter den på att köra 4K, då blir bilden i helskärm men ihoptryckt. Sätter man PS4 Pro'n på att skicka ut full hd så fungerar det bättre och den visar bilden i mitten av skärmen i rätt ratio.
*Redigerades 2 år sedan
Sony PlayStation Platinum Wireless
3
(7)
997 kr
3 år sedan*
Ett bekvämt och välbalanserat trådlöst headset som passar sig mycket bra för gaming. Fungerar även till en pc eller Nintendo Switch, bara att plugga i USB-stickan och spela vidare. Helt ok mic också. Alla som jag frågat tycker att de hör mig mycket bra.
*Redigerades 3 år sedan
Linksys WRT32X
2.7
(26)
3 år sedan*
Galet snabb och stabil. Väldigt enkel att sätta upp och komma igång. Fenomenal täckning och inga problem med multipla trådlösa enheter.
*Redigerades 3 år sedan
Philips Hue Go BT 71460
4
(7)
649 kr
3 år sedan*
Denna fungerar lika stabilt och enkelt som mina andra 20+ Hue lampor. Välbyggd, rolig och har ett näst intill magiskt sken.
*Redigerades 3 år sedan
Razer Lancehead
4
(3)
938 kr
3 år sedan*
Grym mus, felfri trådlös mottagning. Kommer från en Razer Deathadder och har generellt höga krav på möss. Ett plus är att man kan använda den samtidigt som man laddar den med USB kabeln.
*Redigerades 3 år sedan
Sida 1