Prisjakt

janbon

Medlem sen 2005-07-08
2
Bidrag
1
Hjälpsamröster
Byggshop
Utmärkt
(500+)
Usel
3 månader sedan
Oseriöst företag! Verkar inta ha nått lager själv, så deras leveransdatum stämmer inte med verkligheten. Istället gäller leveransdatumet från det att de fått in varan från deras leverantör. I praktiken betyder det att man inte har någon aning om när varan levereras. Har hänt två gångar för mig nu, men det kommer aldrig hända igen.
Scansonic R4
Full Star 1
2.5
(1)
Full Star 1Full Star 2Half Star 3Empty Star 4Empty Star 5
6 år sedan*
Bra ljud, dålig hållbarhet. Idén är bra, men utförandet haltar. Efter några år har displayet tappat livskraften och det går knappt att läsa vad som står. I sig själv inte ett problem om man kunde använda deras APP, men den funkar inte längre heller. Dessutom har den börjat få problem med nätanslutningen och hamnar i ett läge där man är tvungen att dra utt sladden för att få igång den igen. TIPS: Frontier Silicon har en uppdaterat app som kan styra radion. Den heter UNDOK och funkar ganska bra. Synd att produkten håller så kort tid.
*Redigerades 6 år sedan
Philips LED Candle Frosted 250lm 2700K E14 3W
Full Star 1
2
(1)
Full Star 1Half Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
7 år sedan*
Jag köpte 20 stycken av dessa lampor till 100 spänn styck, och hållbarheten är eländig. Redan efter 6 månader hade tre gått sönder och nu efter två år är fem av tjugo trasiga. Det är inget samband med hur mycket dom används, utan vilkårligt lägger dom av. Dessutom kan man inte dimma dom med en vanlig dimmer, då får man inte ut maxeffekt, och de flimrar så man blir tokig. Alltså, man sparar inte pengar på att byta till dessa, eftersom lampan är dyr, och måste bytas ut redan efter ett år.
*Redigerades 7 år sedan