Prisjakt

MrMad

Medlem sen 2005-07-07
19
Bidrag
17
Hjälpsamröster
Axkid Bigkid 2
Full Star 1
2
(1)
M
MrMad
19 omdömen
Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
5 månader sedan

Bältet fastnar hela tiden i hålet vid axeln så det inte åker upp (på 4-åringens inställning) och det har också en förmåga att vridas åt fel håll där. Dessutom är stolen lite bred så barnen klarar inte av att själva få i bältet. Får ge ett lågt betyg pga detta, vilket är synd för stolen är annars gedigen.

BeSafe iZi Flex S FIX
Full Star 1
4
(1)
2 795 kr
M
MrMad
19 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
Redigerades 5 månader sedan

Stolen är smal nertill så att det alltid är lätt att sätta i bältet, och bältet glider bra upptill när man knäpper upp (till skillnad från Axkid Bigkid 2 där det fastnar i vår bil). Väldigt lätt att höja och sänka med skruv också, blir mer snabbt och exakt än de stolar man ska hålla in och dra upp/ner. Om man ska ha flera stolar i bilen känns denna klockren, jag tror det går att trycka in tre stycken i baksätet utan problem.

Belkin Boost Charge TrueFreedom Pro Wireless Charger WIZ006
Full Star 1
4
(2)
M
MrMad
19 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
2 år sedan

En gedigen pjäs med bra tyngd som inte känns så plastig som trådlösa laddare brukar göra. En vit diod på varje sida talar om att laddningen är igång, så jag skulle nog inte ha den i sovrummet. Klart värt de 249kr den kostade på "Black week" i alla fall. När jag lägger min Samsung på den så står det "snabbladdning", men det är bara 10W så det finns snabbare att välja om man tycker det är viktigt.

Stiga Sports Snowracer Curve Ultimate Pro
Full Star 1
5
(2)
1 439 kr
M
MrMad
19 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 3 år sedan

Väldigt bra snowracer. Skillnader från Classic: Racinglook på ratten, mer rundad sits, styrskida med carving, twintip. Inget man märker någon större skillnad på när man åker, men twintip gör att man kan åka bakåt. Den stora skillnaden är att snöret åker in i en kassett, det är guld värt. Annars verkar stålramen vara exakt samma som till Classic, så hållbarheten lär vara samma. Det finns några andra modeller som heter Curve och Color som verkar vara precis samma som denna fast med andra färger. Jag lade alla dem på prisbevakning och köpte när denna gick under 500 kr.

Salming Thermal Wind Jacket (Herr)
Full Star 1
4
(1)
M
MrMad
19 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
6 år sedan

Väldigt nöjd med denna jacka, perfekt att springa med eller ta på sig efter löpturen när det är lite kallt. Den har muddar som man kan ha över halva handen och sticka ut tummen ur. Finns även en extra del på mudden som kan vikas över handen helt om man fryser extra mycket. Den är tajtare än mina andra överdragsplagg, men jag är väldigt nöjd, helst för de 250 kr jag gav för den.

Stoy Tågbord
Full Star 1
2.5
(2)
699 kr
M
MrMad
19 omdömen
Full Star 1Full Star 2Half Star 3Empty Star 4Empty Star 5
6 år sedan

Den som konstruerade den här tågbanan har uppenbarligen inte testat att köra tåget sen. Det går nämligen inte att köra runt tåget på hela banan! Oavsett vilket håll man kör tåget så kommer det fastna i 8-an och aldrig komma ur den. Titta på bilden så förstår ni. Sen så matchar inte vägarna med spåret, så man får välja att leka med antingen tåget eller bilarna. Det kan man väl iofs förstå, det är ju inte så stort bord. I övrigt är det okej, bra att ha en plats i lagom höjd att leka på.

Husqvarna Automower 310
Full Star 1
4.2
(17)
M
MrMad
19 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
6 år sedan

Om du har en tomt under 1000m2 så är detta den perfekta klipparen. Jag hade tidigare en Worx men den körde fast och gjorde bromsspår längs begränsningsslingan (i lutning). Den här fastnar aldrig, har smarta funktioner och känns generellt mer gediget byggd. Det brukar pratas om att man ska välja en klippare som klarar större yta än man har, så att den inte behöver köra så många timmar per dygn. Då kan man lockas att köpa en 315 istället, men det är meningslöst då den knappt är snabbare. De har bara strypt 310 till att köra max 18h per dygn, kör du kortare än så är det alltså nästan samma klipptid. Du får gå upp till 420 om du vill korta ner klipptiden någorlunda. Har man en liten platt tomt och vill komma undan billigare så är Gardena och McCulloch andra bra val. De är egentligen också Husqvarna-klippare, bara med andra skal på och färre funktioner i menyn.

Logitech Harmony Companion
Full Star 1
4.3
(31)
2 129 kr
M
MrMad
19 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
Redigerades 7 år sedan

För priset 799kr (som Ica kört flera gånger) så är detta en mycket bra fjärrkontroll. Jag hade redan en gammal Harmony och var främst intresserad av integrationen med Google Home, därav bytet. Nedan följer därför lite fördelar/nackdelar jämfört med enklare Harmony-modeller. + Fjärrkontrollen pratar radio med hubben, vilket medför att man kan ha sina stereoprylar instängda i ett skåp, man behöver inte rikta fjärren mot något. + Bluetoothstöd gör att den kan styra mitt PS4 (förutom att starta, det kan inte ens Sonys egna) + Hue-stöd, jag kan styra lamporna samt inkludera dem i aktiviteter. + Google home-integration, med hjälp av shortcuts i Google home så kan jag byta aktivitet, byta kanal, ändra volym med enkla fraser som "watch TV". +Fjärrkontrollen känns mer gedigen, ligger bra i handen och ser mer ut som en vanlig fjärrkontroll jämfört med andra Harmony-fjärrar. - Fjärrkontrollen har inte bakgrundsbelysta knappar. - Det finns bara 3 knappar för aktiviteter (dock kan man långtrycka för 3 till). - Det finns ingen display på fjärrkontrollen där man kan bläddra fram de mer obskyra funktionerna man behöver ibland. Notera att jag inte nämner app-stödet alls ovan. Jag tycker nämligen att det bara känns bökigt att starta en app på telefonen för att sköta saker därifrån, använder det helt enkelt inte. Är du ute efter en fjärrkontroll, fundera över vilka punkter ovan som är viktiga för dig och välj därefter. Jag tycker helt klart att du ska välja en Harmony, men det är lite olika vilken som passar ens egna behov.

Saeco Intelia HD8751
Full Star 1
4.7
(13)
M
MrMad
19 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Half Star 4Empty Star 5
Redigerades 8 år sedan

Har haft maskinen i två år nu, och är nöjda med kaffet den producerar. Vilket lyft jämfört med att hålla på med kaffebryggaren. Kan inte uttala mig hur den är i förhållande till andra helautomatiska maskiner då detta är den enda vi provat. Den spolar en del vatten när man sätter på den, det får man vänta på innan man kan trycka igång en kopp, men man har oftast nåt annat att göra i köket under denna minut. Det är lätt att fylla på vatten och att slänga sump, dessa är åtkomliga framifrån så det gör inget om man har det trångt på sidorna. Däremot behöver man lite plats ovanför apparaten för att kunna fylla på bönor på ett smidigt sätt. Nu till det tråkiga: Vattenpumpen gick sönder efter ganska exakt ett år (oljud och felkod 5 i displayen), det gick på garantin så det fixade de. Tyvärr har samma problem uppträtt nu igen, 14 månader senare. Blir spännande att se om de håller med om att det är ett tillverkningsfel, eller om man blir tvungen att betala nån "felsökningsavgift", får återkomma i frågan. Edit: När maskinen fått kallna så funkade den igen, så vi har inte lämnat in den. Allt går bra så länge man inte använder mjölkskummaren verkar det som. Eftersom den får för sig att göra nån slags rengöring av mjölkskummaren ibland så är det väl bara en tidsfråga innan den ger sig helt.

NetOnNet
Utmärkt
(500+)
M
MrMad
19 omdömen
UtmärktRedigerades 9 år sedan

Man märker om en butik är bra om den har bra garantivillkor och det verkligen fungerar. Jag köpte en DVD-spelare som pajade. Då ringde jag NetOnNet, de skickade genast en returlapp (gratis returfrakt). Sen tog det några dagar och så fick jag en ny DVD-spelare, av nyare och bättre modell! Några dagar senare skickade de även DVD-filmen som de hade hittat i den trasiga spelaren.